Laika ziņas
Šodien
Pērkona negaiss
Rīgā +16 °C
Pērkona negaiss
Trešdiena, 29. maijs
Raivis, Raivo, Maksis, Maksims

7000 iestājas pret Limbažu slimnīcas slēgšanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Viena
V
Nu, alojiešiem vispār par Limbažu ūķi nav ko bļaut,- daudz augstākā līmeņa Valmieras slimnīca ir tikai 10km tālāk uz otru pusi. Bet laikam jau šiem dikti iet pie sirds Limbažu dakterīšu "kvalitatīvie" pakalpojumi.:D
fakts
f
Arī man Limbažu slimnīcā jaunībā sagrāva veselību ārstu nolaidības pēc,diemžēl tas ārsts Baltal... strādā joprojām .Ceru ka limbažus slēgs uz visiem laikiem.
zeltene
z
vistrakākais ir tas, ka bļāvēji ir tik daudz, bet neviens jau nepasaka, kāpēc slēdz tās slimnīcas! tāpēc ka iedzīvotāji nemaksā/nespēj maksāt nodokļus. un āmen. mums te tāda dubultā morāle, paši šmaucam nodokļus un tad skaļi bļaujam, ka samazina pensijas, māmiņu pabalstus, slimnīcas u.t.t. vieta jau tukša nepaliks, uztaisīs privāto slimnīcu un tad redzēsim, cik medicīna īstenībā maksā!!!
@
@
Ko, tagad visa Ziemeļvidzeme ārstēsies vienā slimnīcā? Tāda tuvredzība un cilvēku nemīlēšana vēl nav redzēta. Pašu rokām.
mja
m
Labi pieņemsim ka slēgs, bet vai kāds ir devis alternatīvu.Visā vVdzemē- viena Valmieras slimnīca?nu un cik msagie slimnieki līdz tai Valmierai izturēs pa tiem šleseriskajiem ceļiem? No LImbažiem līdz Valmierai jau ar nekāds dižais ceļš nav, un kādi ir zemes ceļi? Tas slimnieks jau pusceļā būs jāved ne vairs uz slimnīcu.ja šitā skaitās tā veselības sistēmas sakārtošana, tad jāprasa kāda izskatās nesakārtota, jo lielāks bardaks nav redzēts.Man nekas cits netaliks kā savus vecākus ņemt pie sevis uz Rīgu, mājas atstāt tukšas, lai viņi ja kas tiktu pie ārstiem, ja tas nepieciešams.
ABC
A
Īsāki sakot, Jūs esat nelgas. Un, vēl īsāk sakot, tu esi lēti pērkams aizmugures laiža.
Pēteris
P
Nevajag iestājties pret slimnīcas slēgšanu, vajag maksāt par pakalpojumiem.
sakne
s
Limbažos ir parodija nevis slimnīca. Slimnīcu protams gribētos, bet nevis ar tādu personālu kāds tur ir, ja tie dzērāji vēl prasa algas pielikumu un vietā nav ko citu likt, tad jāslēdz ciet.
Zane Grīnberga
Z
Jā, liela pilsēta un bez slimnīcas - kaut kas traks...????
garants
g
Ne Limbažos ne Alojā ne Salacgrīva ne krimulda nav TP pie varas! Tāpēc "masterplānam" ir cits viedoklis nekā 7000 parakstiem!!!
zvirbulēns
z
Vēstule prezidentam? Draugi no SCP, vai Jūs, kas organizējat parakstu vākšanu, Latvijas Republikas Satversmē esat ieskatījušies? Prezidents te neko nedrīst iesākt, slimnīcu jautājumi nav viņa jautājumi, te jāvēršās pie Dombrovska, kas vada valdību un tiek mīļi saukts par lācīti. P.S. SCP, Jūsu darbība maldina cilvēkus, liek viņiem domāt, ka prezidentam ir milzīga vara, ka Latvija ir prezidentāla republika, un tas ir vairāk nekā stulbi. Īsāki sakot, Jūs esat nelgas.
:):):)
:
bet man ir priekšlikums,valdībai,lai tā steidzamības kārtībā pieņem likumu kas nodrošina katru maksātnespējīgo slimnieku ar bezmaksas šprici,kas būtu paredzēta ārkārtējam gadījumam-nāvei.cik tad ilgi var ņirgāties,visi nevar būt bačkas,gāzes,maestro un citi oliņboliņi,kādam arī jādara tādi darbi kas neskaitās prestiži un tā nav viņu vaina,ka apsolītā brīnumzeme izrādās viens vienīgs geto caurums:(:(:(
ABC
A
Ar treknajiem gadiem, man šķiet, te būs maz sakara. Cik var spriest no TV ziņās redzētā (citu info avotu man šajā jautājumā nav), Limbažu slimnīcas slēgšana ir klasisks TP ministru stulbuma, nejēgšanas, paviršības un plānot un domāt nespējas auglis. Interesanti, ko īsti dara tā milzīgā VM ierēdņu armija? Un neskaitāmās aģentūras? Un ko darīs jaunie valsts naudas izšķiešanai paredzētie "galvenie speciālisti", kurus paredzējusi algot kāpostgalvainā jaunizceptā ministre?
Fetishs
F
Raksti vai neraksti...,bet...Treknie gadi...beigushies!!! Aamen...
ihaha
i
Ieejiet veseliibas administratoru spozhajaas miitnees! Taas atshkhiras no pieticiigi sen kraasotajaam slimniicu sienaam. Izniicinot slimnicas, izniicinaam tautu! Kas arii bija gribeets!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vēlamies lielāku skaidrību visā šajā procesā

Par to, kādi zemūdens akmeņi varētu apgrūtināt valdības koalīcijas vienošanos par Satversmes tiesas tiesneša kandidātu, Progresīvo Saeimas frakcijas priekšsēdētāju Andri Šuvajevu iztaujā...

Nākamnedēļ gaidāms vēsāks laiks

Jūnija sākumā gaisa temperatūra Latvijā nedaudz pazemināsies, nākamās nedēļas vidū iespējams krasāks temperatūras kritums, liecina jaunākās laika prognozes.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas