Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +25 °C
Viegls lietus
Ceturtdiena, 23. maijs
Leontīne, Ligija, Lonija, Leokādija

91% iedzīvotāju uzskata, ka Latvijai nav jāiesaistas Lībijas konfliktā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
vidējais latvieties
v
Neuztraucies, nekur līst netaisāmies, redzi taču, ka 91% ir pret. Šoreiz tauta un valdība būs vienotas vai arī vienkārši tauta vienota. Ņemamies pa savu sūnu ciemu jo neviena cita ne-sūnieka tuvumā te taču nav. Tikai arābi mūsu mieru traucē, bet tie ir kaut kur tālu, tālu, aiz trejdeviņām jūrām, kalniem un mežiem. Redz, bērnus sadzemdējuši katrā ģimenē pa 10, tie tagad izauguši un sāk prasīt brīvību, lepnumu, tiesības un ko tur vēl - seksu, pornu, alkoholu un narkotikas droši vien patiesībā vēlas. Muļķa arābi, redz, vajag takā mēs, bērnus nedzemdējam un miers mājās. Nav ne kas revolūcijas taisa, ne ko vēlas. Visiem labi un tiem, kuri ir pret kaut ko var mierīgi braukt prom. Tā teikt, lai neceļ traci sūnu ciemā.
ak kungs
a
Mazajiem perdeļiem ir jāizstājas no NATO. Čūska azotē.
!
!
Es arī pret.
R(8)
R
Kura d.....irsas cauruma atkal mes gribam listi , vai tad Latvija nepietiek ar pirmo un otro pasaules karu , simtiem tukstosu deporteto un tikpat daudz beglu , kas metajas pa visu pasauli , tagad mums ir sagribejies musulmanu teroraktus izbaudit uz savam adam , panemiet piemeru no Vacijas , kas uzreiz pateica ,ka bus neitrala valst un sai konflikta nevelas iejaukties , bet vislabakais piemers ir Sveice kas nelien neviena konflikta , bet dazam labam letinam atkal ir sagribejies aiziet pakarot ( pareizak sakot pasvaidities ar akmentiniem ) , vai , bet musu armija ir vel plikaki neka Libijas nemiernieki
joe
j
Ja par pretvalstiskiem jāuzskata 91%, tad realitāte ir tāda, ka īstenībā pretvalstiski ir atlikušie 9%, valsts tomēr ir vairākuma griba.
vidējais latvieties
v
Protams, mēs vispār nekad nekur neiesaistāmies. Arī savas valsts pārvaldē un vēlēšanās mēs neiesaistāmies. Attiecībās viens ar otru mēs neiesaistāmies, savu bērnu dzīvē un nākotnē mēs neiesaistāmies. Mēs esam 100% tie, kuri nekad nekur neiesaistās. Pasarg dievs kaut kur iesaistīties, jo tā ir atbildība, jo ja nu es dabonu pa galvu no savas iesaistīšanās. Vēl kaut kur ellē Āfrikā iesaistīties, tur taču pilnīgi stulbam jābūt un mēs taču esam tik gudra, čakla un arī izpalīdzīga tauta! Tā taču ir vai ne? Tas, ka tās tautas, kuras vienmēr iesaistās dzīvo 100 reiz labāk un ir 100 reiz laimīgākas kā mēs, tā nemaz nav taisnība, jo šīs tautas zog naftu un 100%, ka apzog arī mūs, pašus labākos no labākajiem!!!
nv
n
da neviens tur i neplāno iesaistīties, ko pūš te ziloņus!? Latvijai vnk nav kapacitātes, lai tur iesaistīties un ja par Valdis -Ģirts to ļoti vēlētos, mūsu armija viņu pasūtīs trīs mājas tālāk.
Andžs
A
Ir par vēlu tautai ko teikt, jo Mūsu Supermens Kristovskis jau iesaistījās!!!!!!!!!!!
Elamo
E
Pareiz. Nav ko līst palīgā kādam, ja nezini kas tur īsti notiek. Ticēt politiķu teiktajam ir glupi. No citām pusēm pienāk pretrunīgi viedokļi. Es vēlu mierīgā ceļā tikt lībiešiem vaļā no režīma. Naivi jau tas ir, saprotu. Nezinu kā ar rietumu atbalstu opozicionāriem. Laikam jau Muamars ir pārāk daudziem sariebis - Lokerberija, utt. Tagad slāna, lai citi tā neuzdrošinātos. Nu, un pirmajā vietā, protams, nafta.
Vārds
V
Esmu kaut ko dzirdējis par lībiešiem un lībiešu upuralām Latvijas teritorijā. Vai mūsdienu lībiešiem nav jāpalīdz?
Trahtenbergs
T
mums pretvalstisko elemntu kaaliem , ja 69,9 % par prezidentu redz ar smagiem kriminaalnoziegumiem apkrauto tad taa jau ir ziime...
figvams
f
Rietumu problēma ir nevis tā, ka viņi iesaistās, bet ka par maz ir iesaistījušies. Tāpēc arī visādi teroristi savairojušies. Jau 1945.gadā vajadzēja iesaistīties un palīdzēt krieviem tikt no boļševiku režīma vaļā.
Ministry of Truth
M
Es gan precizētu - iesaistīties konfliktā vēlas tikai Ģirts un Atis. Pārējiem ar galvu šķiet viss kārtībā.
Pikselis
P
Tad taču iznāk, ka Latvijai kā NATO dalībvalstij, nedrīkst būt nekādu pienākumu, bet tiesības uz drošību tā kā tomēr gribētos izmantot. Nevar būt, ka valstī ir 91% pretvalstisku elementu. Ja nu vienīgi visi slēpjas ZZS.
durik
d
man liekas ka paziņojot štaadas muļķiibas itkaa sabiedriibas vaardaa vajag buut baigi leeti , jo neko nedarot no riita piemeeram izziņot sabiedriiba 99, 8 procenti veelas redzeet prezidenta amataa Lembergu , atliek noorganizeet veeleešanu komeediju un viss kaartiibaa , tauta to dikti gribeeja , a kaa pieraadiisi ka tieši 91 % ? esnemaz nezinu kam veel to prasiija jo pie mums apkaart neviens par to nav dzirdeejis . un cik tad atbalsta un cik nezina ko atbalstiit???

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas