Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +17 °C
Daļēji saulains
Ceturtdiena, 6. jūnijs
Ingrīda, Ardis

95.markas benzīna cena sasniegusi 85,9 santīmu robežu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
daunitis
d
Trest ir bandītu kantoris,kas tirgo velns viņu zin kam paredzētas samazgas. Ja mašīnas nav žēl, tad-uz priekšu!
replika
r
Protams, ka benzīns Latvijā ir par dārgu, bet tici man, pat ja Latvijas tirgotāji dzīvotu pieticīgāk, cena nenokristos vairāk par 2...3 santīmiem par litru. Tieši tā - naftinieks nav nekāds izņēmums. Latvijā arī alus ir ļoti dārgs, Vienīgais, kas Latvijā pagaidām ir lētāks nekā Eiropā - tā ir jēla gaļa.
to we-e
t
skatos- esi liels speciālists. Tāpēc- nevirini te lielu muti- bet taisi biznesu- kurš ienesīs tev miljonus.Ņem kredītu, taisi DUSus (zināsi cik maksā), tirgo degvielu pa lēto, pie tevis garā rinda, Staoili tukši. ja proti rēķināt tik ļoti- tad . samklē netā- par cik vari dabūt preci, ja ņem vairumā, kādas ir iespējas Latvijā, tad saliec to visu kopā- iepirkums,akcīze,pvn un ieraudzīsi smuku ciparu.Uzliec 5 proc. uzcenojumu un mizo vaļā.Veiksmi!
daunitis
d
...un kā tad ar Lukoil, Neste, kuri pērk degvielu no tās pašas mucas?
we
w
pietiks māžoties. Britu pvn nemaz neskaitīju. Daudzās jomās redzama Latvija uzņēmēju alkatība, apģērbi, alus, elektropreces, grāmats, tūrisma pakalpojumi, nesamērīgi dārgie Rimi, Stockmann. Tikai nevajag liet, ka visur mums ir vainīga valdība ar nodokļiem. Līdzīgi bija pirms pāris gadiem ar pienu, lieltirgotāji iedzer kopā, sarunā un tauta tik maksā. Nerunāsim nemaz par vidējās algas attiecību pret cenām. Mēs esam nabagi un vēl pārmaksājam par to, kas citur ir lētāks. Un naftinieki nav nekāds izņēmums.
Rons
R
Bet Trestā šodien joprojām 95.benzīns par 82 santīmiem. Kāda jēga pirkt Statoil par gandrīz 86?
replika
r
Kāpēc jūs neuztrauc piena produktu un maizes cenu kāpums, kas kopš pērnā gada septembra ir vienkārši drausmīgs.
replika
r
Nu ja - akcīzes nodoklis 27 santīmi un PVN - 16 santīmi. KOPā sanāk pat vairāk nekā es pirms tam rakstīju - 43 santīmi par litru - tātad tieši pusi no cenas veido nodokļi. Valsts alkatībai nav robežu,
Bolero_10
B
Es vēlreiz varu uzrakstīt - lai nu kā būtu ar kļūdām komentāros (te tās nekaitina), bet gramatikas kļūdas plakātos nevajadzētu atstāt, it īpaši tādas, kas padara neskaidru plakāta un visas akcijas pamatdomu. P.S. Bet benzīna cena ir šausmīga, tur nu nevar nepiekrist.
benzīns
b
Latvijā laikam tā notiek, ka gandrīz katru dienu cenas aug un katru dienu pieved degvielu no svaigas naftas, kurai ir cena mainījusies. Tā vienkārši ir ŠO DEGVIELAS ĪPAŠNIEKU ALKATĪBA. Uzliekat LATU par litru un laiciņu NOMIERINATIES.
fans
f
Nosūti draugam!Spamo! Kāpēc Jūs nedzirdat? Vai,tiešām,ir tik grūti boikotēt Statoilu? Nebūsim sod*omazohisti! Vai Jūs nedzirdējāt - Statoil ir cenu līderis? Brīvajā tirgū bez patērētāja(pircēja) nav tirgus("nav ballītes"). Sitiet šo cenu līderi ar boikotu.Līdz ar to ieekonomēsiet un piespiedīsiet kristies degvielas cenām,un nobremzēsiet cenu kāpumu visās citās jomās.! To vari darīt ar lepnumu,jo tā darīdams,Tu taustāmi iestājies pret inflācijuun valsts ekonomikas graušanu! Neskaties un negaidi no onanētājiem valdībā,bet dari to,kas ir tavos spēkos! Neļaujiet sevi nozombēt degvielas tirgotāju ruporiem - viņi melo(meli un demagoģija) acīs skatīdamies. Atceries!Kad bijām vienoti piespiedām krievu tankus izvākties no Latvijas.Kas, salīdzinājumā ar to ir Statoil? – sīkums! Boikots neprasa naudu,laiku,darbu,visāda veida piepūli vai upurēšanos – Tik vien kā PAREIZU IZVĒLI. Aicinu BOIKOTĒT STATOILU,Nesti,Lukoilu, līdz degvielas cenas nokritīs līdz >1EUR! Boikotē pats un uzaicini citus! Latvija var!?
pareizais
p
bolero, neaizrādi uz citu kļūdām, ja pats kļūdies un neesi labāks
we
w
paga, paga gudriniek -c! 270 lati uz 1000 litriem - ir 27 santīmi uz litru. Anglijā gandrīz 2x vairāk. Pie mums benzīns 85s pie viņiem ne vairāk 95s. Faktiski pēc mūsējo alkatības shēmas, Anglijā benzīnam būtu tad jāmaksā 1, 60 Ls. Ta tur pūlis tos Šeilokus vienkārši nolinčotu. Domāju, ka regulatoram ir jāiejaucas. Redz kā nostrādāja mobilo viesabonēšanās ES regulējumi, nevienam bizness tāpēc neapstājās un tirgus neizkropļojās. Alkatībai robežu nav.
Sūdbrāļi
S
7 ASV dolaru par 4 litriem = 1 galons. Jūs aitas, Latvijas iedzīvotāji novelkat bises lai jūs var izdraaast tai pašā reizē.. Un kapēc nabadzīgai Latvijā visaugstākās cenas?
replika
r
Tā varbūt arī ir, bet Anglijā nodoklis ir ap 50santīmu uz litru ----------------- Mums nodoklis ir 40 santīmi par litru. Cena arī attiecīgi mazāka nekā Anglijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pārkāpumi un sodi aug

Trešajās valstīs reģistrētie transportlīdzekļi būs jādeklarē CSDD sistēmā.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas