Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +3 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Jaunā Vienotība piektdien sēdīsies pie sarunu galda ar visām partijām, izņemot Saskaņu

Jaunā Vienotība (JV), kuras pārstāvis Krišjānis Kariņš pirms dažām dienām izskanēja kā viens no ticamākajiem "kompromisa variantiem" premjera postenim, piektdien aicinās uz sarunām piecus politiskos spēkus, portālu Diena.lv informēja JV preses sekretārs Sandris Sabajevs.

JV ir gatava valdības veidošanas sarunām ar visām tā dēvētajām labēji centriskajām partijām, proti, visām Saeimā ievēlētajām partijām, izņemot Saskaņu.

Divpusējās tikšanās notiks apvienības Jaunā Vienotība telpās, un kā pirmie ar JV runās KPV LV pārstāvji. Pēc tam pie sarunu galda galda sēdīsies Jaunā konservatīvā partija (JKP), savukārt vēl vēlāk - ZZS pārstāvji. Visbeidzot JV tiksies ar Attīstībai/Par! un Nacionālās apvienības sarunu vedējiem.

Portāls Diena.lv šodien gan noskaidroja, ka Latvijas Darba devēju konfederācijai (LDDK) ir cits redzējums, proti, LDDK piedāvā Valsts prezidentam apsvērt iespēju valdības veidošanu uzticēt Attīstības finanšu institūcijas Altum valdes priekšsēdētājam Reinim Bērziņam.

Jau ziņots, ka šonedēļ KPV LV pārstāvja Alda Gobzema mēģinājums sastādīt Ministru kabinetu beidzās tāpat kā JKP pārstāvja Jāņa Bordāna centieni - ar neveiksmi. Pēc tam no pretenzijām uz premjera posteni pats atteicās Attīstībai/Par! virzītais Artis Pabriks.

 

 

Top komentāri

zvirbulēns
z
Kalnmeijer, kad būs apsūdzības EM amatpersonām, ministrus ieskaitot, par OIKām, iesniegums jums nosūtīts jau mēnešus četrus atpakaļ?
???
?
Kā tas var būt, ka tiem kuriem vismazāk balsu vēlēšanās, tagad tiek visaugstākajos amatos? Priekš kam tad bija jāiet vēlēt??? Es nebalsoju par Vienotību, esmu pret vecajiem vēžiem, oligarhiem un shēmotājiem!!!
Anna Viksne
Ko tas Arseadens visu laiku berzejas gar Karinu ,vai grib klut par ministru atkal ? RSEADEN , neaizmirsti ,12 saeima nokalpoja Latvijas valsti ar budzeta iztrukumu minusa 220 miljoni ,mazaja Latvijas valsti ta ir liela nauda? Tu spragona lasies tik prom jo sashemoji OIK un vel valsti jaunajiem deputatie uzmeta tik lielu minusu,ka jaunajai 13 saeimai tagad del sitiem maitam bus katru gadu jamekle 220miljoni ,bet no kurienes???
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas