Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 16. maijs
Edijs, Edvīns

Latvijas faktu aptauja: Latviešu vidū Bondars populārāks par Bērziņu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
JULIS
J
Trīs vīrus , kuri pārdeva Krājbanku krievu blēžiem cietumā , nevis valsts amatos .
Manuprāt
M
Dzintars Zaķis populārāks par abiem!
Pekstiņi!
P
Jāmaina ir pašu vēlēšanu sistēmu!
Ko tas dod?
K
Un Džeimss Bonds vēl populārāks par Bondaru!
jumors
j
Man šoreiz gandrīz vienalga, kurš, tikai ne murmulis Bērziņš... Bondaram vismaz ir stāja, par kuru nav jākaunas. Dievs sargi no Āboltiņas, Sudrabas un tmldz!
bb
b
Varbūt "tautas kalpi" sapratīs, ka nevajag nostādīt Latviju neērtā stāvoklī un atbalstīt, iespējamo, Bērziņa vēlmi kandidēt uz 2. termiņu! Ja tas notiks, būšu 100% par tautas vēlētu prezidentu.
Domātājs
D
Bondars popularāks, tāpēc, ka Berziņš ta arī nav iemacījies runāt bez šļupstēšanas 4 gadu laikā.
Dr.xy
D
ES un NATO Valsts Latvijas Prezidenta,vai Prezidentes kandidatura NAV diskusiju tema,kura piedalas Latvijas Valsti ,nelikumigi esosas, kremla cekistu apvienibas,un okupantu ordas.Pie sadas absurdas situacijas ir vainojama Latvijas Valsts vadiba,un Valsts drosibas institucijas,kuras nav izpildijusas savus tiesos pienakumus.
Dr.xy
D
No minetajiem kandidatiem Latvijas Valstij un latviesu tautai vislabak ir Kalnietes kundze,un Vikes -Freibergas kundze.Divaini ,ka kandidatu saraksta nav minets Pabrika kungs. Okupantu kandidats betongalva atkrit.
Dace
D
Kā apriebušās šīs viltus aptaujas un secinājumi. Vai tiešām tie, kas ar pirktajām aptaujām grib ietekmēt vēlētāju viedokli nesaprot, ka 2015 gadā tas naivais lartvietis, kas tam būtu noticējis pirms 20 gadiem vairs neeksistē?
Triks
T
Freibergu par prezidenti!
Vispopularaka ir Solvita ABOLINA.
V
Skali neklaiga, bet klusi dara savu darbu. Piemeram Maskavas tankista Zatlera puca laika pirma pazinoja ka ar Saskanas centru valdibu nekad neveidos, PIEMERAM Solvita Aboltina PUBLISKI nosauca vienu lielu LATVIESU AVIZI par Maskavas ruporu par to ari MASKAVAS strukturas censas nomelnot Aboltinu.
Latvijas fakti vai Latvijas meli?
L
Safrizetais ka mafiozi Bondars viss popularakais? Latviesi lauztu velesanu iecirknu durvis lai tik varetu nobalsot par Bondaru?
ak jezus..
a
..bondars tas popularakais.. un maskavas specdienestu draugala sudraba ari tipa mila letiniem..
antikrista dēls
a
Kazms tad ir prezidenta amats? Kārtējā ienesīgā vieta par kuru kaujas. Nabadzīgajā Latvijā šim amatam ir lielvalstu cienīgas extras. Ja tas amats būtu godpilns, ja to cilvēks ieņemtu un justos lepns neprasot pat atalgojumu, tad vēl varētu padomāt. Bet tā tas ir tikai reprezentabls postenis bez īpašām pilnvarām vai lēmējvaras, toties ar Lielu nodokļu maksātāju naudas tēriņu vienam pāvam pēc prezidentūras beigām. Neesi mērglis, pasaki tautai man bija gods kalpot Latvijai un pārstāvēt to visaugstākajā līmenī, man nevajag papildus ekstras, man pietiks ar mūža pensiju. šobrīd sanāk, ja jau dod tad jāņem - vajag vai nevajag, no malas izskatās zemiski un ož pēc lēta materiālisma. Diemžēl visi jaunās Latvijas preži to ir apliecinājuši darbos, neskatoties uz saviem krāšņajiem tekstiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas