Laika ziņas
Šodien
Migla
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Oligarhu lietas parlamentārās izmeklēšanas komisija nelemj par vadītāja maiņu

Oligarhu lietas parlamentārās izmeklēšanas komisijas vairākums šodien noraidīja priekšlikumu darba kārtībā iekļaut jautājumu par komisijas vadītājas Ingunas Sudrabas (NSL) atcelšanu no amata.

Par deputāta Ritvara Jansona (NA) rosinātā priekšlikuma iekļaušanu darba kārtībā balsoja Jansons un deputāts Andrejs Judins (Vienotība). Savukārt pret šo priekšlikumu bija deputāti Sudraba, Mārtiņš Šics (LRA), Ainārs Mežulis (ZZS) un Igors Pimenovs (Saskaņa).

Kā ziņots, koalīcija pagaidām nav vienojusies par jaunu Oligarhu lietas parlamentārās izmeklēšanas komisijas vadītāju, pirmdien pēc valdību veidojošo partiju padomes sēdes žurnālistiem sacīja Ministru prezidents Māris Kučinskis (ZZS).

Saeima 21.jūlijā izveidoja parlamentārās izmeklēšanas komisiju par valsts nozagšanas pazīmēm un pirmstiesas izmeklēšanas kvalitāti tā dēvētajā oligarhu lietā. Izmeklēšanas komisija izveidota, lai izvērtētu krimināllietā esošo informāciju par iespējamu valsts nozagšanu un faktorus, kas noveduši pie šīs krimināllietas izbeigšanas pirmstiesas izmeklēšanas stadijā.

Top komentāri

a ko ta nu?
a
1. Atcerēsimies M.ŠICU - lupatu, ne vīrieti, kas no RA iebalsoja kremļa lakstīgalu, un MEŽULI no ZZS, kas kopā ar Saskaņu ir ieinteresēti slēpt patiesību! 2. Sudrabai taču nav pieejas valsts noslēpumam, līdz ar to Komisijas darbs tiks vilcināts. Sec.: Līdz ar to bezjēdzīgi tiks tērēti valsts līdzekļi un Sudrabas vadībā komisijas darbs tiks pārvērsts par farsu.
Un ko jūs gaidījāt?
U
Vai tad šī komisija netika izveidota, lai oligarhus REABILITĒTU? Un vai tad tad ZZS un S ir PAR Latvijas valsti un tautu, jeb ir tās ienaidnieki? Es domāju, reti kādam par šo bandu ir ilūziju, bēdas ir tajā apstāklī, ka vēl divi NAIDĪGI spēki ir nākuši klāt. Jūda ta pakārās, jo tam bija godaprāta, ko nekādi neteiksim par Šicu un viņa 30 sūdrabas grašiem. Nekas virs zemes nav briesmīgāk, kā būt savas valsts un tautas nodevējiem, bet šie nelieši ar to pat lepojas.
andis
a
Zagļu, neliešu un korumpantu banda !
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas