Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +7 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 10. maijs
Maija, Paija

Oligarhu lietas parlamentārās izmeklēšanas komisija steigā apstiprina galaziņojumu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ausma
A
Deputātu vairākums... Nu, ir jau gan: trīs pret divi.
Janka
J
Uz komisijas sēdi bija ieradies arī deputāts Artuss Kaimiņš (KPV LV), kurš šajā komisijā nestrādā, un mudināja apcietināt Sudrabu un "ielikt cietumā" arī Šicu.. ???
serebrova
s
Zagt daudz ir labi un valstiski. Arī vulgāriem vārdiem apspriest valsts nozagšanu ir labi. Īpaši, ja man ko atmet!
varna
v
Serebrova nopelnīja savu naudiņu, bet pazaudēja vēlētāju uzticību. Hūtem kārtējā uzvara. Viņam pie p...ļas tādas Sudrabas partijas izjukšana. Ir jau nodibinātas jaunas vietā.
Onslow
O
oligarhu lieta - tukša lieta - sanāca veči pie sņaba glāzes parunāties es arī kompānijā pie šņaba glāzes esmu novācis un licis jaunus priekšniekus ,tāpat apspriedis savu halturku iespējas un kā sadabūt vairāk naudas - nu UN?
feldkurats O.Kacs
f
nu vēl ir jautājumi par to kuras partijas ir oligarhu nopirktas , slēdzienu sarakastījis lembe savā grāmatā , tie kuri balso par lembes palaistuvēm , ir vai nu galīgi idioti , vai stulbi ka ciedru mieti, kamēr pēdejai komunists nebūs zem velēnām , te nekas nemainīsies un ļaudis turpinās bēgt no šis komunistu izpostītās zemes , dzīvs komunists ir sātans frakā, āža kāja lien no bikšu staras ārā arvien vairāk.
Ass
A
Kad Tava valsti valdīja komunisti - ekonomika stabila,cilvēkiem nebija problēmu kur dzīvot,demogrāfijai bija augošs grafiks,izglītība visiem un bezmaksas,medicīna tas pats(un ne tā sliktāka),pensionāri baudīja vecumdienas nerūpējoties par komunalmaksajumiem,laukos bija cilvēki utt.Ta ka komunistus vainot pie tā ka latvieši paši izzog savu valsti nevajag,bet labāk jāmeklē risinājumi ka tikt gala ar šo 100 tutas pārstāvju alkatību !
  • 3
  • 5
auni un cirpēji
a
Ja Saeimā vairākumā ir oligarhu partiju pārstāvji, šāds rezultāts ir tikai loģisks. Drīzumā vēlēšanas. Vai tauta atkal atdos mandātu tās apzadzējiem?
Ilze un Jānis NEBALSOTĀJI
I
Vēlēšanās NEBALSOSIM. Tas ir vienīgais veids kā miermīlīgā ceļā mums atbrīvoties to viltus valdības.
  • 0
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Politiķi aizvien nevar iziet no savas orbītas

Par valsts uzdevumiem ekonomikas sekmēšanā un joprojām milzīgo birokrātijas slogu Guntars Gūte sarunājas ar Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras prezidentu Aigaru Rostovski.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas