Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Otrdiena, 16. aprīlis
Mintauts, Alfs, Bernadeta

Progresīvie paziņo saraksta līderi EP vēlēšanās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
he-heee
h
Lūk kā vajag strādāt: Kā strādā Soross un Progresīvie: Gatavo savus cilvēkus desmit gadus uz priekšu..........
Gribuļiem
G
Kaut kādi pavisam nesaprotami ļautiņi! Kas jūs tādi, ko jūs gribat (izņemot personīgās labklājības strauju uzlabošanu), ko esat gatavi dot Latvijas labā? (vai vispār esat gatavi?) Pats galvenais, kādi ir jūsu iepriekšējie nopelni Latvijas labā? Savādāk pēdējo laiku trends kļūst pavisam idiotisks. Izlien no velns viņu sazin kurienes velns viņu sazin kas, pasludina sevi par vienīgajiem pareizdomātājiem un nekavējoties pieprasa privilēģijas uz varu. Darbus studijā!
pat vēl trakāk
p
Pēdējās vēlēšanas pierādīja, ka arī vēlētāju balsojumam nav vairs nekādas nozīmes. Pie varas tiek partija, kas patīk naudīgajiem sponsoriem aizkulisēs.
  • 3
  • 1
vēlētājs>Gribuļiem
v
politiķiem darbi nav no svara: pats galvenais lai patīk vēlētājiem..........
  • 0
  • 0
taalbrauceejs
t
Vai tad ar krokodilu ždanoku nepietika,ka jāsūta uz EP vēl daunis-krokodīls?!
ta nu gan
t
Tas laikam ir ļoti stilīgi- ievērot dzimumu paritāti, ielikt amatos minoritātes, īpašībās vajadzības un citus grūtdieņus, kas, kaut arī droši vien cilvēki nav slikti, bet pārstāv ~1% iedzīvotāju. Vai te kāds gadījumā nav aizmirsis, ka šis EP vadīs 28 valstis ar pāri pusmiljardam iedzīvotāju? Tad varbūt nevajag brīnīties par kādu exit, jo atlikušie 99% vairs nesaprot, kas par dīvainiem likumiem un lēmumiem priekš viņiem tiek pieņemti.
Tikle
T
Kapec no Latvijas ir jasuta parstavis ar kuru biedet citus EP deputatus, lai gan ari tie sava damasana un izskata ir briesmigi un kropli.
Papriks
P
Fu,kāda pretīga morda fotogrāfijā! Vai tas ir vampīrs vai ragana?
Padomā Paprik
P
Ja vēlies,dabūsi pats arī skaistumu,par kuru nebūsi priecīgs un tad atcerēsies savu teikto.
  • 0
  • 0
Mana balss
M
Kurš ir gatavs strādāt EP, lai izbeigtu kreiso birokrātu, globālistu un welcomistu diktatūru - piesakieties. Liberālfašisti un zaļprātiņi manu balsi nedabūs.
Seklis
S
Partija vnk parāda attieksmi pret eiroparlamentu. Nav izslēgts, ka nākamajā sasaukumā sekos vēl kāds exit's.
...
.
Šie iedvesmojušies no putļerovcu Jevravideņijas gājiena ar Jūliju. Un nav nekāds brīnums, arī Adoļf Adoļfovič ir šīs partijas domubiedrs - izklaidējas, bučojot vēderiņus maziem zēniem.
Riko
R
Nesapratīšu es šo minoritāšu partiju nekad... Man rodas iespaids, ka konkrētais cilvēks par saraksta līderi tiek likts, lai pievērstu vēlētāja uzmanību un to iežēlinātu. Nedod dievs par līderi būtu heteroseksuāls baltais vīrietis. Viņš pilnīgi noteikti būtu radikāls labējais!
mediķis
m
vai debilitāte nav šķērslis ?
Putins
P
Lai Dies nogrābstās!!! Ko par Latviju padomās,redzot tādu krokodailu kandidējot EP??? Viss eiroparlaments aiz šausmām aizmuks.Cik vēl zemu var krist,laižot dauņus eiroparlamentā?!Labi,ka tie progresīvie netika LV saeimā,tur idiotu jau tā daudz.Un ja vēl dauņi būtu tur tikuši,pat nespēju iedomāties!!!
to kreizi
t
Un ko tad tāds kroplis izdarīs,viņš pat nevienam ar spainīti un lāpstiņu iedot nevar.Smilkšu kastē kā noviebs uz mutes,tā pilns ar smilktīm.
  • 2
  • 6
Kreizī
K
Krokodailu? Pats Kunkurs nav nez kāds skaistulis, un ir vēl trakāki. Ne skaistumkonkursu vēlēs. Tavai zināšanai, kādam daunītim ir vairāk prāta, nekā kādam augstās skolās gājušam pirdienam, kas tik jēdz gudri runāt, bet nekā nejēdz darīt. Tie progresīvie tieši varbūt vairāk būtu darījuši, nekā šitie, kas jau vairākus mēnešus kā mazi bērni smilšu kastē viens otram pa ģīmi ar ar spainīti un lāpstiņu dod. Kādus nu iebalsojāt, tādus nu dabūjāt - kožat nu paši savos pirkstos, paši vien esat vainīgi!
  • 3
  • 4
Utins
U
Pēc ždanokbābas Eiroparlamentu vairs tik viegli nenobiedēsi !
  • 12
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nesanāca ar Citadeli. Vai sanāks ar Indexo?

Lai gan vēl pirms pāris nedēļām politikas kuluāros ar jaunu joni ticis aktualizēts jautājums par topošās bankas akcionāru reputāciju, kopējais noskaņojums amatpersonām ir atgaiņāties.

Ar likumu garantēs skaidras naudas pieejamību

Valdība otrdien atbalstīja grozījumus Kredītiestāžu likumā, kuru mērķis ir nodrošināt skaidrās naudas pieejamību iedzīvotājiem visā Latvijas teritorijā, nosakot minimālās prasības pakalpojumam, kura r...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas