Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +9 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Saskaņa izbeigusi līgumsaistības ar Vienoto Krieviju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ušakovs - valsts nodevējs
u
Putina pakalpiņi nav ''bijušie'', bet paliek tādi vienmēr. Par valsts nodevēju latviešu valodā sauc personu, kas darbojas pret valsts interesēm ienaidnieka labā, ienaidnieks var būt esošs vai potenciāls.
Kārklu vācietis
K
Par izvarotāju,zagli,vai slepkavu sauc personu,kas izvaro,zog vai slepkavo .... .Izvarotājs,zaglis vai slepkava var būt esošs vai potenciāls.Tu tātad esi zaglis un slepkava,ja spriežam pēc tavas loģikas !!!
  • 0
  • 0
anna
a
NEAIZSKARAJAM JUDAM TOV USAKOVAM ,ticet ,? tas ir ka pats sevi necieni ,vini ir krievi ,un krievam ticet ! HA .
:)
:
Līgumam nav nozīmes - galvenais ir pārliecība.
Spidola Vaidelote
S
Kapec netiek runats un kritizets, no sis socialistu partijas par to, ka Latvija, neticami, bet eksiste pensionari ar 70 eiro/menesi mazu pensiju un ta ir valsts kura ie ES locekle, protams, ka sadu pensiju ir noteikusi valdosi banditi, zagli, latviesu tautas spelakava, kuri pedejso 27 gadus veic genocidu pret latvieus tautu, izlaupa Latvijas valsti un apzog un iznicina latviesu tautu.aa Tikai iedomajaties, latvija par muza darbu ar darba stazu 30, 40, 50 gadus un vairak sanem niecigas 200-300 eiro/menesi pazemojosi niecigas bada pensijas, bet prezidenti Rumpis, Vikene, Zaglers, Berzins par sliktu un noziedzigu darbu 4 gadu vai 8 gadu laika pret Latvijas valsti un latviesu tautu sanem milzigi lielas pensijasa 3 500 eiro/menesi kas ir 10 15 reizs lielakas ka godiga darba daritajiem. Kapec Saskana pret to neproteste, ja jau sevi uzskata par socialdemokratisku partijuu?
vecis
v
noteikt pensiju 300 eiro VISIEM uz nākošajiem 27 gadiem - KAS PIEKRITĪS...?
  • 1
  • 1
Onslow
O
vienojās ar Krieviju lai piesaistītu vēlēšanās naivos latviešus...
Abrosa
A
Re ka Usakovs tomer, beidzot, saprot ka Krievijas valodosa partija Vienota Krievija ir nacistiska partija un kuerai nav nakotnes pec Putlera novecosanas, tapec ausainis ari laicigi muku no si sadarbibas partijas, iespejams, tikai oficiali bet praktisi uzturot sadarbibas kontaktus. latvija ir jaizliedz ikviena politka, partijas darbibas, ja tiek konstatets ka notiek sadarbibas ar valstiun partiju, politkiem, kuri ir naidigi pret ES, Latviju, NATO, ASV kas ir Latvijas vienigais un stabilais drosibas garants.
Smējējs
S
Spriežot pēc komentiem šeit, Saskaņas sadarbība ar Eiropas sociāldemokrātiem un atteikšanās no līguma ar Vienoto Krieviju ir NEGAIDĪTA, ŠOKĒJOŠA un NEPATĪKAMA ziņa. Pirmkārt, "kur papīrs, ka līgums patiesi lauzts"? Pēc tam būs cits arguments - "kur papīrs, ka tas pirmais papīrs patiešām ir īstais papīrs"? Treškārt, Saskaņa BIJA partija, kurai spēkā līgums ar Vienoto Krieviju, turpmāk Saskaņa BŪS partija, kurai BIJIS spēkā līgums ar VIenoto Krieviju. Par ko tāds kreņķis Saskaņas dēļ? Nu, pirmkārt, "latviešu" partijām zudis labs bubulis vēlētāju baidīšanai izdevīgā virzienā - balsot tik par partijām "nuMMur četri un deviņi" (kā filmā "Pie bagātās kundzes"). Otrkārt, labu valsts attīstības ideju un vīzijas "mazmājnieku" partijām nav (bet skaļi to teikt nekādi nedrīkst) - tāpēc skaļi runāja tik par Saskaņas līgumu ar Vienoto Krieviju. Tagad "latviešu" partijām būs grūti skaļi runāt par politiku. P.S. Tas ir mans personīgais viedoklis. Jau 28 (!) gadus esmu sociāldemokrātijas atbalstītājs.
rusdeģenerātm nacistam
r
Ej nu ej, deģenerāteli? Rusnacisti ir aizvākušies no Krimas, Lugandona, Sīrijas, Gruzijas un Piedņestras, publiski nosodījuši rusnacistu noziegumus un ir sācies process Nirnberga-2 pret rusnacistiem? Ja nav - JŪS DEĢENERĀTI JOPROJĀM ESAT ANTICIVILIZĀCIJA UN NACISTI.
  • 1
  • 1
rusdeģenerātam nacistam
r
Otrs idiotšova moments - pēc rusnacistu scenārija uzņemta histērijā bļaujoša kundze. Eksistē 100 reālu sižetu, kuros reāli Krievijas armijas komandieri lamā karavīrus, sūta uz poda, apsaukā par dzimumlocekļiem, idiotiem un ēzeļim, puspulkvedis apsaukā majoru par dzimumlocekli ar uzplečiem un piedraud novest līdz pašnāvībai, piekaut, padzīt no armijas utt.
  • 1
  • 1
rusnacistam rusgļēvulim
r
Un kas tad ir tavs ''viedoklis''', rusnacist deģenerāt - ''personiskais'' vai ''partijas'' rusgļēvuli?
  • 0
  • 1
rusnacistam idiotšovmenim
r
Un, protams, visi rusnacistu deģenerāti citē rusnacistu idiotmelu filmu ''pie bagātās kundzes''. Tikai viena rusnacistu rusdeģenerātu rusidiotmelu epizode no šīs rusdeģenerātiskās filmas - nekur, izņemot rusnacistu degenerātu halucinācijas, policija nevar aizliegt balsot par partiju, kurai ir atļauts piedalīties vēlēšanās. Tātad, ja partija ir legāla, par to drīkst gan aģitēt, gan balsot. P.S. Loģika bija prioekšmets, ko rusdeģenerātiem nacistiem nemācīja. Sekas ir šodien redzamas.
  • 0
  • 1
izrēcos labi
i
urlas rusnacisti nekad nav pildījuši pašu nosalēgtos līgumus un tāpēc jebkurš urlu rusnacistu parakstīts līgums ir derīgs tikai vienam nolūkam - kā papīrs, ar ko atslaucīties. Nu, pirmkārt, rusnacists ir un paliek rusnacists, lai kā melotu un idiotšovotu. Otrkārt, ja rusnacists idiotšovmsnis nav spējīgs saprast latviešu idejas, tas nenozīmē, ka ideju nav, bet tikai ka rusnacists ir idiotšovmenis un degenerāts. P.S. tu esi rusnacists un nekas cits nekad nesi bijis un nebūsi, bet latvieši par politiku runāja, runā un runās. Ja tev, rusnacist, nav ko atbildēt, ta ir tava personiskā traģēdija :D
  • 1
  • 1
eksis
e
Tieši tā, kur ir tas papīrs, kas apliecina, ka vispār tāds līgums bija! Paziņoja, ka noslēdza, paziņoja, ka izbeidza. Vajag paprasīt Putinam un Vienotajai Krievijai vai viņi vispār zināja, ka Nils ar viņiem tādu līgumu slēdza. Tikai Vetočkina žēl, viņš vēl pavisam nesen plēsa kreklu, ka šis līgums Latvijai ir svarīgāks par NATO līgumu. Tagad viss vējā.
  • 3
  • 1
Johnee skaidra nauda
J
Grūti nepiekrist..... ... tomēr Krievs paliek Krievs - saka vienu, dara otru, domā trešo. Jābūt naivam, vai dumjam ilgtermiņā atbalstot tos, kuri pieslienas tavu vecvecāku deportētāju politikas pēctečiem. Vienīgais pozitīvais šajā visā, ka vietējiem tūdaliņ..tagadiņ... lupatlašiem nāksies cītīgāk strādāt strādāt uz vēlētāju, baidoties no Saskaņas koalīcijā..... kas nu jau ir neizbēgams notikums....
  • 3
  • 2
andis
a
Tuvojas vēlēšanas, jāsāk muļķiem smadzenes skalot !
krieva
k
5 kolona meklē muļķus , neizdevās Baltijas valstīs izveidot lugandonsku .
Vienreiz čekists,
V
mūžam čekists. Vienreiz līgums, mūžam līgums.
Johnee skaidra nauda
J
Tagad sāk strādāt uz glupi naivo Latviešu vēlētāju. Tiem, kas nesaprot, jāņem talkā latviešu sakāmvārds..... kas kažoku met, tikumu nemet?
Jirgenzons
J
var jau viskautko runāt , bet kur ir papīrs , ka līgums patiesi lauzts, krieviem neticu

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nevar nebalstīt

AirBaltic joprojām nepieciešama valsts "aizmugure".

Statistika nav tikai vienkārši cipari

Par Centrālās statistikas pārvaldes (CSP) vietu valstī un vēlmi padarīt CSP par galveno datu centru, kas politikas plānotājiem palīdz pieņemt kvalitatīvus lēmumus, Guntars Gūte sarunājas ar ...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas