Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 16. maijs
Edijs, Edvīns

Vienotība grib atbrīvoties no Zaķa radītās aizdomu ēnas, skubinot nolikt mandātu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Adatiņa
A
Vismazāk,jau nu par šo jautājumu n ebūtu Āboltiņas kundzei jārunā, viņai kautmazliet būtu cieņas un godaprāta,tad sen jau vajadzēja aiziet no partijas,kas arī lielāko tiesu negatīvisma pamatā , pret viņu pašu!!!!
FK
F
Vispirms jātiek galā ar pārvadājumu pašizmaksu. Ne jau Ušakova piesauktā metodika nosaka pašizmaksu, bet gan cipari, kuri ir ielikti iekšā aprēķinā. Jāvērtē ir ciparu pamatotība nevis metodoka Ušakova kungs. Jēbšu jums ar to saprašanu pašvaki? Tak nopērkat vēl jaunus autobusus ar dimantu un zelta inkrustācijām un tā biļetes cena trīskāršosies
linkevics
l
Vai tad, lai risinātu onkoloģijas problēmas, ministram ir jābūt onkologam?
Acīgais
A
Ušakovs pat Rīgas budžetu nespēj sabalansēt, kur nu vēl tālāk?! Mēs jau tagad maksājam par Urlakova izšķērdību. Un vissmieklīgākā anekdote ir: "Saskaņas centrs" un valsts noslēpums. Zvans Kremlim: "Hallo, Valoģa! Mums ir pielaide valsts noslēpumam. Paņemiet, lūdzu, baltu papīra lapu un rakstāmo!" :D
fett
f
Vienīgie, kas alkst pēc vardarbības, ir krievu fašisti. Viņu rīcība abpus Ukrainas robežai to skaidri pierāda
Misha
M
TE STEIDZAMS DARBS DROŠĪBAS POLICIJAI! Ja šāds fakts ir pierādāms, Zaķa galva jāuzmauc uz mieta Rīgas Stacijas laukumā. Ja šī informācija izrādīsies safabricēta — uz mieta jāmauc Vidiņa kunga galva. SKAIDRĪBAI JĀBŪT.
ĢIRTS
Ģ
Urbanoviča analītiskais prāts ir pamanījis neparastu parādību!!!!! Viva la Urbis !!! Tiesa, izskaidrot parādību prāts vēl nespēj. Tā gadās.
Mikimauss
M
Paklausieties labāk ko domā Hermanis: ltv.lsm.lv/lv/raksts/0
Vesers
V
Lai veicās
tikai-kurzemnieks
t
Nu ko var muldēt. Īsta dezinformācija. Kurš tad balsos un izmetīs savu balsi miskastē par tādu uz krieviju orientētu veidojumu ''no sirds kremlim'' partiju. Sudrabene un Co ķer muļķus uz mušpapīra.
apsis
a
Kā jau LRTT i- vietnē daudzkārt rakstīts, tad komunists Vidiņš H-86 grupā darbojies pēc komunistiskās partijas avangarda VDK scenārija. Brīdī, kad H-86 grupa sasniedza savu kulmināciju, viņa tika iznīcināta. Pilns teksts: Nodevēju smārds tautastribunals.eu/?p=9803 ...
JŪRMALNIEKS
J
Pret Abrenes atdošanu bija: Āboltiņa Solvita. JL (Vienotība) Zaķis Dzintars. JL (Vienotība) Circene Ingrīda. JL (Vienotība) Čepāne Ilma. JL (Vienotība) Lācis Visvaldis (ZZS) Dobelis Juris (TB/LNNK) Un neviens nenobalsoja pret atdošanu no ušaka putina putina saskaņu centra. Neviens ...
ukdis
u
Ja suns ir agresīvs,tad vainīgs saimnieks-viņa dveselē ir slēpta agresija,ko suns tikai parāda uz āru.Ne velti ir sakāmvārds-kāds saimnieks,tāds suns. Un vēl-suns atceras pāridarījumus.Ja suni mīl un audzina,nevis lutina,liek pirmajā vietā ,tad nebūs agresīvs.Bet vispār jāsāk pašiem sevī vairot mīlestību-pārāk daudz agresijas pašos cilvēkos.
koltiņš
k
Kā nu nezinās, ja pats pirka!!!...
ha ha
h
Mūlis gan īsta bandīta

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vēl viens vaibsts televīzijas portretā

Par publisko skandālu saistībā ar Latvijas Televīzijas lēmumu rīkot EP priekšvēlēšanu diskusijas krievu valodā Guntars Gūte sarunājas ar politologu Jāni Ikstenu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas