Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis
Partija vēl neparāda, kā īstenos kongresā apkopotās ieceres

Vienotības atskaites punkts būs vēlēšanas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Krieviem savas mauku partijas.
K
Tie latviešu partijas ar līkumu apiet.
AR LIELU LĪKUMU ''VIENOTĪBU'' !
A
JA VIENOTĪBĀ BŪS TĀ KAS GRIB BĒRNIEM ATŅEMT TĒTI UN MĀMIŅU >ILZE VIŅĶELE ,DAUDZI APIES AR LIELU LĪKUMU ''VIENOTĪBU'' !
Vēlētājs
V
1) Saturs nosaka formu. Tā vismaz vajadzētu būt attiecībā uz politisko partiju. 2) Vienu lietu M. Zālīte izcēla, rakstot "Lāčplēsi" - ir jādzird sava tauta. Bet ko tad, ja nav ne gribēsana, ne varēsana?
patiesība
p
Oi, Vienotība nebija no tiem oligarhu grupējumiem, kuri neizdomāja jaunus nodokļus! Atceroties Dombrovska konsolidācijas brīnumus ZZS tādi skolas puikas vien ir. Turklāt Vienotības korumpētība ir kļuvusi patiesi leģendāra. Ja vēl ņem vērā Vienotības pilnīgi atklāto kalpošanu Kremlim, tad balsot par Vienotību var vai nu atklāts Latvijas ienaidnieks vai plānprātiņš.
Par ko balsot?
P
Par ko tad balsot, ja ne par Vienotību? Par ZZS, kas izdomā jaunus nodokļus un izsaimnieko kvotās budžeta rezervi? Pie tam ZZS pat neslēpj simpātijas pret Saskaņu, un izskatās, ka nākošajā Saeimā būs kopā ar Saskaņu. Par NA, kas nav partija, bet neliela cilvēku grupiņa, kas bīda ļoti konkrētus savtīgus mērķus (maksātnespēja un tml.)? Par ākstiem Kaimiņu, Bondaru vai Sudrabu? Tad par ko balsot? Neredzu nopietnu alternatīvu Vienotībai. Jā, Vienotībā ir daudz problēmu (Āboltiņa, Viņķele un vēl kāds), bet tas ir mazākais ļaunums.
Roberts
R
Ko tur viņiem uztraukties !!! Latvija vēl pietiekami daudz sarkanbaltsarkano debiloidisko cilvēkveidīgo pasugas LR PILSOŅU, kuri vienmēr gatavi izmantot savas balstiesības lai tikai deliģetu valsts varu kadam noziedzigajam politmafijas klanam....
Finks
F
Kādēļ ne krematorija!?
Juhans
J
Tad kļūsi vientulīgāks gads pēc gada, No tevis atšķelsies pēc drauga draugs.. /R. Ainis/
Juris
J
Kamēr Vienotiba nepatrieks Āboltiņu, Zaķi, Cigāni ,Viņķeli kamēr nenosodīs Dombrovska pret Tautas vērsto politiku nekas labs nav gaidāms.
Airis
A
Slavināt Vienotību var tikai Kremļa aģenti un atklāti Latvijas ienaidnieki.
Porziņģis > !
P
Latviešiem? Vai latviešiem būtu jāizvēlas bezformīgi kosmopolīti, kuri savas neierobežotās varas gados to vien darījuši, kā nodevuši latviešu un Latvijas intereses visdažādākajos veidos? Kuri savas kaunpilnās valdīšanas beigas atzīmēja ar uzstājību Latvijas piepludināšanā ar jaunu okupantu pūļiem? Man žēl Tevis Latvija, ja par tavu "aizstāvi" tiek uztiepta tāda bendesmaisu banda kā Vienotība.
!
!
Neesmu sajūsmĀ par Vienotību. Taču, tā ir VIENĪGĀ izvēle latviešiem. Paliek vairs vien krievi(S);komunisti(ZZS), vai idioti... Ir jābūt galvā drātētiem, lai par šiem mūdžiem (S;ZZS;Kartuss etc) balsotu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas