Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Otrdiena, 16. aprīlis
Mintauts, Alfs, Bernadeta
Nelaidīs Ašeradenu uz Saeimu, kamēr nebūs pārliecinoša pēcteča

Vienotības glābšanas plāns var kavēties

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
velētājs Vienotībai
v
Jūs ar glābšanu varat nesteigties! Mēs kaut kā piecietīsim
rekur
r
Pirms gadiem 5 Krievijā darbojās viens vīrs ar pārdabiskām spējām. Viņš visiem stāstija, ka var celt augšā mirušos. Viņš pat izveidoja veselu atbalstītāju sektu. Galvenokārt no sievietēm, kuras viņam deva naudu, dzīvokļus, apmazgāja un apmīļoja. Un tad viņu Prokuratūra par krāpšanu iesēdināja. Stāsta, ka tagad viņš esot izlaists un strādājot pie Ašerādena...
Es
E
Ašerādenam kā individuālam politiķim bija stipri lielāka perspektīva nekā Vienotībai. Ašerādens nav dumjš, tāpēc nesaprotu viņa izvēli, un to, kas zem tās slēpjas. Kāds var paskaidrot?
nevajag sarežģīt
n
Ašerādens ir dumjš, tālab nekas nekur neslēpjas. Turklāt politisks impotents un sprāgonis Ašerādens nevienam citam, ka politiskam sprāgonim Vienotībai nav vajadzīgs.
  • 4
  • 1
Irma
I
Par Vienotibu varetu nakosajas velesaans velet, ja ta panaktu, 1. ka lidz Latvijas 100. gadei tiek pienemts likums, ka visas Latvijas valsts un pasvaldibu skolas, bernudarzos berniem tiek nodrosinata izglitiba 100% Latvijas valsts valoda- latvieus valoda, 2 ka tiek nojaukts Pardaugava Latvijas Uzvaras parka Latvijas okupaciju slavinosais piemineklis, 3, ja tiek uzbuveta metala rezga siena uz Krievijas- Latvijas robezas visas robezas garuma, tad es balsotu par Vienotibu. Esmu soka, ka Latviajs debilajam idiotam prezim Vejonim ir tadas padomnieces ta viena krievu naciste un latviesu juda Liesma Ose kuras ka kuces iestajas pret izglitibu Latvija svalsts valoda- latvieus valoda. Cik sis kuces, ienemot debila Vejona padomniecu statusu, sanem algu menesi? Vejoni sir idiots un vina padomnieki ir idioti, neliesi.
nu
n
katru dienu ašperdo un Vējoņa bildes .
Skaidrīte
S
Jebkurai politiskajai partijai augstākā pilotāža valstī ir strādāt valdībā un gūt savā nozarē labus panākumus, kas garantē tautas ticību partijai. Ašeradens kā politiķis ir pazaudējis orientierus. Vai arī sastrādājis lietas par kurām negrib uzņemties atbildību. Tādai partijai domāju nav nākotnes.
Ziggy
Z
Nost ar Vienotību, nost ar meliem un garīgo netīrību!
Schneider
S
Perspektīvā Ārlietu ministrijas darbiniece Vienotību nogremdēja jau tajā brīdī, kad pa šķirbu, kā žurka, ieblēdījās Saeimā. Cik var atgremot tā politiskā līķa slimības vēsturi, ja sen jau ir nopublicēts slēdziens par nāves cēloni!
MM
M
Aiziešana budžeta pieņemšanas laikā ir slikta izvēle. Raisās aizdomas un spekulācijas, ka ir savārītas tādas ziepes budžetā, ka veicīgi jābēg. Fail.
Latvietis
L
Nekad par Vienotību!!
Solvita! Paliec savā vietā,
S
es palikšu savā. Tavs Arvils!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nesanāca ar Citadeli. Vai sanāks ar Indexo?

Lai gan vēl pirms pāris nedēļām politikas kuluāros ar jaunu joni ticis aktualizēts jautājums par topošās bankas akcionāru reputāciju, kopējais noskaņojums amatpersonām ir atgaiņāties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas