Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Trešdiena, 29. maijs
Raivis, Raivo, Maksis, Maksims

Ābiķis: Bez politiskas vienošanās apvienoto sabiedrisko mediju nav iespējams īstenot

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Phillip
P
Woah! I’m actually rotinog the particular template/theme on this web site. It’s easy, however successful. A lot of times it’s challenging to have that “perfect balance” among usability as well as overall look. I must say you’ve accomplished a great career with this particular. In addition, your blog lots extremely quick to me about Chrome. Fantastic Blog!
Roberts Greviskis
R
Kādu vēl vienoto mēdiju? Jaunu internetu? :D :D :D :D :D Jaunu divriteni izdomāsiet? Paskatieties rullīti jautrībai: https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=TRyUvPYYXjk
Juhans
J
Kāpēc jātaisa raidījums par valsts naudu, kur raida reklāmas par biksīšu ieliktnīšiem?
politiskā vienošanās izskatās ir ap
p
veidojam jauno mediju tā lai viš būtu tik valdošo partiju rupors, vel labāk tik vienas vadošās partijas. pārejie lai nenāk ne tuvu
dusmīgā tante
d
bez vienošanās nav siles
no malas
n
Jocīga un šaura pieeja. Paši uzstāda izdomātu idealizētu mērķi, pie tam populistiski "skaistu", pēc tam pieprasa max summu. Nemaz neņemot vērā resursu ierobežotību un to, ka idealizētā mērķa sasniegšana prasa vismaz 2-5x lielākus resursus, nekā nedaudz piezemētāka mērķa sasniegšana. Normaļi būtu, ja valdība nosauktu summu, kuru tā gatava ziedot sabiedriskam mēdijam un paziņotu, tas ir viss, vairāk neprasiet.
zvirbulēns
z
Kas nu tās par izmaksām, uzlikt katram iedzīvotājam 6 Ls maksājumu mēnesī un kārtībā! Būs mums viena "Pravda"! :) Redz kas notiek, ka komunisti rullē! Šausmas! Viņiem vajag vienu mediju, kā PSRS laikos pluss vel to visu taisīt par valsts iedzīvotāju naudu! :) Oi, tas ir vājprāts! Un to veco Ābiķi ar neviens nevar dabūt nost, visām varām labs! :)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas