Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Piektdiena, 14. jūnijs
Saiva, Santis, Sentis, Tija, Saivis

Āboltiņa: Vienotības pašmērķis nav ne izgāzt valdību, ne iet opozīcijā, bet strādāt komandā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
notiekot jau "ciinjas"...
n
Latvijaa notiek ciinjas jau 25 gadus,kursh vairrak piezagsies.Viens no treknakajiem zagliem ir puzes perdels ar savu bandu,kas atrodas Jekaba ielaa.
komunisti uznjem "apgriezienus
k
pec ta,kas shodien aprakstits apollo zinjas par aboltinju un vejoni,kljust skaidrs,ka viss notiek pec plaana.Vienigi vejons uzmeta aboliiti,jo jaklausa krusttevam,citadi buus suudi.Nu ko,apsveicami. Komunistu noladeta klikje pilnaa spozhumaa.Sis te jampampinjs,kuru sauc maaris buus izdevigs,jo pratis laiziit kurpes saviem "saimniekiem".Apmeram taa.Aboltinai lielas "cieshanas",jo nedabuja kreslu,tagad jaamak "laipot" lai nepaliktu arpus siles! laimigu zagshanu,komunistu banda!
kucei nav miera
k
re kur shodien appolo raksts,ka aboltina 2 x pieraunajusi straujumu atkaapties, un vejonis visu zinaaja! Tad nahuja viss shitas teaatris,ko,komunistu maukas?! Cik ilgi pisisiet tautai,bljad smadzenes,sunji nemazgaatie.Jums pat tads vaards ir par labu.Jums nav kauna virs nemaz.Staipat sasvus feisikus saeimaa,ka idioti! Kaa jus zeme nes? Ko rizaa sucka ziimejas,kas vispaar tu notiek.Visus vajadzeetu sasedinaat uz tiesas sola par shaada veida izdaribaam.Pret kaiminju VP saakusi paarbaudi,sakara ar Girsa suudzibu?! Tiktaal,ka okupanti var dezdinaat Latvijas pasi publiski un tiesaat taisas pilsonjus un sodiit.Mauku maaja Jekaba ielaa,vairaak nekas.Viss.
Visvaris
V
piekrītu ka pasaka Sarkangalvīte un vilks ir ļoti skaista
Adatina
A
Abotinai atrodoties Valdibas sastava jau ir noziegums, nemaz nerunajot ka partija pielauj vinai atvert muti!
Adatina
A
Abotinai atrodoties Valdibas sastava jau ir noziegums, nemaz nerunajot ka partija pielauj vinai atvert muti!
MM
M
Tipa viņas vārdiem ticēja - neticēja...
Ilmārs Dzenis
I
Āboltiņai jau sen ir laiks strādāt vienā komandā ar Čārliju Čaplinu
raspizdjaistva?
r
kas taa taada?
Pid-ral-lal-lā
P
Tas ir tad, kad visu dara čerez žopu (nepareizi), bet paši iedomājas un citiem borē pierē ka tas ir ļoti pareizi. (23:51). Ieraugot Saeimas vai Latvijas varas institūciju žilbinošās harjas (sejas) izstarojošas postpadomju harizmu uzreiz domājas krieviski, jo tas atbilst harju būtībai un uzvedībai. Domājot latviski vai kā citādi tas nestiķēsies. (04:40)
  • 0
  • 1
Moisejs Urickis
M
Daži padomieši vēl domā krieviski -- ja vispār.
  • 1
  • 0
bljad!
b
ka noriebusies shita baaba.Vinja izskatas jau pusjukusi,pareizi Rasnacs pateica:uzdzina sevi kokaa,tagad raapjas lejaa...komanda,redzejumi,skatijumi..kas tie par izteicieniem-komunistu fraazes?
Tasutietis tautietei
T
Ej pie velna tu tautiete - mums pēc tevis nevajag. Vienotība un Solvita ir Latvija ! Mēs visi latvieši par ! Tev jāpaliek gribot .....!
Godavārds >>> Vārds
G
Labāk intrigante Āoltiņa, nekā viena otra tukšpaure vai tukšpauris. Kā politiķe, viņa ir kolosāla.
nu gan
n
Intrigu karaliene! Zeme, atveries un ņem to kura jāņem!
Greizsirdība moka šo večiņu.
G
Caureja piemetīsies sarkangalvītei no domām vien,ka beidzot jaunais premjers apņēmies strādā savas valsts Latvijas labā,nevis tukši plivināties bezjēdzīgi pa gaisu ,kā to darīja Vienotība ar saviem premjeriem ,un nodarbojās ar Latvijas graušanu ,un iztirgošanu par sviestmaizi. Viņa taču to nevar pārdzīvot ,ka kāds ZZS izvirzīts premjers pēkšņi izrādīsies labāks par Vienotības nemākuļiem. .
Lielība naudu nemaksā..........
L
Kur šī lielā strādātāja bija tad ,kad Vienotība bija vadošā partija ar savu premjeru? Visu laiku valsts stagnēja . No entuziasma strādāt viņu ministriem nebija ne smakas. Lai nu tagad te neuzstājas terminatore ar savu lielo strādāšanu . Drīzāk viņa traucēs strādāt ,nevis gribēs. Tā ir tukša muldēšana. Pat savu partijas premjeri neatbalstīja ,bet vērpa intrigas. Viņas mērķis ir visus tracināt un dancināt pēc savas stabules,un ZZS vīriešus padarīt par politiskiem einukiem. Nogriez matus uz nullīti,tagad modē,savu pretīgo dabu tu tāpat nemainīsi,un nodarbosies ar ļaunuma akumulēšanu. Normāli cilvēki tā nerīkojas.Viņai pēdējais laiks būt pazemīgākai ,jo visu šo politisko putru pati savārīja,un tagad tik daudziem cilvēkiem ir nepelnīti jācieš viņas stulbuma dēļ. Atradusies pasaules naba. Kauns nemaz nav?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas