Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +20 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 23. maijs
Leontīne, Ligija, Lonija, Leokādija

Āboltiņa: Ķipuru izslēgs no partijas, ja pierādīs viņa korumpētību

Tiesībsargājošām institūcijām ir jāizvērtē, vai SIA Jelgavas pilsētas slimnīca valdes locekļa un partijas Jaunais laiks (JL) biedra Andra Ķipura aizturēšana par korupciju ir provokācija vai likuma pārkāpums, norāda JL priekšsēdētāja Solvita Āboltiņa. "Ja atklāsies, ka tas bija likumpārkāpums, tad partija Jaunais laiks pieņems konsekventu lēmumu par A.

Ķipura izslēgšanu no partijas. Ja tā izrādīsies provokācija, tad puses turpinās strādāt. Jaunais laiks vienmēr ir iestājies pret korupciju un šāda rīcība nav savienojama ar darbību partijā," S. Āboltiņas viedokli pauž preses sekretārs Aleksis Jarockis."Rīt JL ir valdes sēde, kurā arī runāsim par šo jautājumu. Tas ir jāizrunā ar partijas vadību," pauž Saeimas deputāts, JL biedrs Klāvs Olšteins. Viņš nevēlējās sīkāk komentēt A. Ķipura aizturēšanu. Saeimas deputāte Ingrīda Circene (JL) uzsver, ka partijas pamatpostulāts un pirmais punkts programmā ir cīņa ar korupciju.

"Tas ir mūsu partijas karogs,  tā I. Circene. Viņa gan norāda, ka par A. Ķipura iespējamo pārkāpumu nav informēta.  Ja kāds no mūsu partijas biedriem izvēlas citu ceļu, tad viņam pašam ir jāatbild par savām turpmākajām gaitām," pauž partijas biedre.

Jau ziņots, ka Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) 13.maijā saistībā ar kukuļošanu aizturēja SIA Jelgavas pilsētas slimnīca valdes locekli un slimnīcas nodaļas vadītāju, kā arī divus komercuzņēmumu vadītājus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas