Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

Āboltiņa: nolemjot neatbalstīt KNAB kratīšanu Šlesera dzīvesvietās, deputāti prata pamatot savus viedokļus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
tukshamuca
t
...
Sirmais
S
Es pilnīgi piekrītu ,sarkanmatei, saeima prestižu nezaudē, nevar zaudēt to, kā nav.
vistkopis
v
Klukste aizmirsusi, no kura saraksta ievēlēta.
ārprāts!
ā
šitai arī prātiņš aizbraucis šķībi....
es
e
nu ja galvenais jau pareizi noformulēt, ka viņi nezaga, bet aizņēmās uz neatdošanu. galvenais kā tu noformulē noziegumu.
Oskars
O
Tas tagad ir ATKLĀTI REDZAMS , kad PARTIJAS ir IZSAIMNIEKOTĀJU rokās un KORUMPĒTAS . Tādēļ tās ir JĀLIKVIDĒ ar visu SAEIMU .
viesis
v
Izskatās, ka lielāko daļu deputātus vadījis elementārs pašsaglabāšanās instinkts- ja šodien izdosim Šleseru, tad rīt var izdot arī mani..... nē nē, tādas lietas labi jāapdomā, to nevar sasteigt... :))))))))))
xxx
x
Solvita ir savu dziesmu nodziedajusi. Muzam vinai vairs netikt saeimaa.
tādi esam
t
ļāviens! Jums bija dota lieliska iespēja. Ko jūs ar to izdarījāt? Sadirsāt līdz nepazīšanai!!! Priekš kam jums vajadzēja ar ZZS čupoties? Kāpēc uzreiz neaicinājāt valdībā SC? Lepni bijāt?! ++ Vai Tu neapjēdz, ka Saskaņas centrs ir uz vienu roku ar PLL un ZZS?
tādi esam
t
1.ZZS un SC parādīja vēlētājiem savu patieso seju, piedodiet, būtībā pēcpusi. Diemžēl viņu vēlētāji ir tik stulbi un aprobežoti, ka aiz savas vientiesības atbalsta šos valsts apzadzējus. 2. Visu cieņu PS, kas spēj pateikt saviem t.s. sabiedrotajiem, ka viņi ir zagļu piesedzēji un valdības šūpotāji. 3. Pārsteidz spīkeres viedoklis, kas nesaredz tur nekā nosodāma
tceries, tauta
t
PLL, ZZS un SC ir PAR korupciju Latvijā!!!!!!!!!! Visiem to iegaumēt līdz nākošām vēlēšanām, kuras būs jau rudenī!!!!!!!!!!!
Skat! -kamer
S
Lieā" taisnības mīlētāja " Āboltiņa sāk dziedāt citu dziesmu, jo sapnis par prezidenta kēslu nav dzisis! Kas ir godīgums pret saldo varas garšu un sajūtu, ka esi varens!
kamer
k
Pret korupciju saja valsti cinas tikai Juta. Kamer mes, parejie, stavesim un no malas verosim, ka trausla sieviete viena pati aizstav musu intereses, riskejot ar dzivibu, ceriba uz civilizetu dzivi Latvija izzud.
prezīc
p
Solvita, kā Tev nepielec, ka arī ar Tevi ir cauri! Ar Vienotību ir cauri!!! Da ar visu šo koalīciju ir cauri!!! Bļāviens! Jums bija dota lieliska iespēja. Ko jūs ar to izdarījāt? Sadirsāt līdz nepazīšanai!!! Priekš kam jums vajadzēja ar ZZS čupoties? Kāpēc uzreiz neaicinājāt valdībā SC? Lepni bijāt?! Tagad jūs varat strēbt ārā pašu savārīto putru!!! Tagad vēl nav kauns par šādu balsojumu! Bļin, šleseru nolinčot vajadzēja, nevis vēl tiesāt!!! A tevi solvita, arī cietumā par šādu attieksmi!!!
who cares
w
Palaidi garām nelielu niansi - Solvita un Juta šoreiz ir katra savā frontes pusē...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Jauniešiem svarīga ir droša un uzticama vide

Par jauniešu paškaitējuma iemesliem un to, kā novērst cēloņus, kuri jauniešus stimulē nodarīt sev pāri, Guntars Gūte sarunājas ar bērnu un jauniešu psihoterapeitu Nilu Saksu Konstantinovu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas