Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Āboltiņa: Sudraba bruģē ceļu savai ienākšanai politikā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Velta
V
Kur palika sociālā budžeta miljards,Āboltiņ?
Ronalds
R
Un Āboltiņa palikšanai politikā sev ceļu nebruģē? Kas attiecas uz pašreizējo politisko sistēmu Latvijā,tad to vajag ne tikai sadrumstalot!
no Paldies > paldies
n
Laikam jau sis "paldies" autors ari barojas no siles, ja jau reiz tik aizrautigi aizstav sarkanmataino ... varbut ka aboltina pati ir so "paldies" komentaru uzrakstijusi ???... Ar vinas izcilo talantu intrigu verpsana tas nebutu nekas arkartigs.Ka saka NOTHING SPECAL !!?? Svilst pie pakalas .... klust "neerti" sedet taja Saimas kresla .... Nu nemil tevi tauta - es nevaru saja lieta tev nekadi palidzet ... Mes,parastie Latviesi ,tie kuri dzivo uz loti strikti ierobezotiem ienakumiem - mes ka uz rentgena aparata redzam tavam viltibam cauri. Lai kada salda engela balsi tu ko teiktu - mes zinam ka tu atkal kaut ko netiru bruve.. Atkal gribi kadu nomelnot, apliet ar samazgam, pakapties uz kada pleciem lai sevi izceltu lielaka krasnuma. Lai ari 100 miesasargi tevi pavadis - tu nekad nejutisies drosa. "SUNS ZIN KO VINS IR EDIS"... Tautas balss ir Dieva balss ...mes tevi necienam un nekad necienisim. Tev piestavetu stradat kada meitu maja par prieksnieci. Varbut ir verts padomat ? Tur tu varbut ari pelnitu vairak ???
Es par vienotibu ,bet tikai bez zag
E
Ir jabut vienotai koalicijai kura apvienojusas sikas partijas , bet SAJA PASREIZEJA VIENOTIBA IR PARAK DAUDZ ZAGLU (zakis + aboltinas virs jau nav vienigie. Sie ir tikai vienigie tie kuri ir atmaskoti...) Tadel Sudrabas vispozitivakais ieguldijums Latvijas un Latviesu laba ir: Avize PIETIEK publicet izsmelosu sarakstu ar visiem kurus vina sava pasreizeja darba vieta ir piekerusi ka sacit jasaka "pie rokas" Mums,veletajiem, ir jazin KAS ir KAS Nakosaja Saima SMIRDIGUS,viltigus ,KORUMPANTUS un zaglus nedrikstam ielaist. Bez tam ir ABSOLUTI NEPIECIESAMS LIKUMS: ja kads ir piekerts korupcija,zagsana un shemosana - atnemt valstij par labu visus vina ipasumus .Tas liks zagliem padomat VAI IR VERTS ZAGT, JO TIKPAT ATNEMS... SAZAGTAIS PIEDEREJA TAUTAI un tadel ir TAUTAI JAATDOD.. Diez kapec Slesera+skeles un citu ta saukto "miljonaru" lietas tiek turetas noslapuma un absoluti nevirzas uz prieksu ??? KNAB ir jauzliek par obligatu pienakumu regulari atskaitities par katru izskatisana esoso lietu. Prokuraturai + musu snaudosajai Tiesu sistemai savukart obligati jaatskaitas cik talu ir pavirzijusas viniem nodotas lietas. Ja kada no tam ilgst ilgak par 1 gadu - prokurors+ tiesnesis jasauc pie atbildibas !!! KAPEC Lemberga lietas unikala vilksana garuma jau kluvusi par Internacionalu anekdoti... Cietuma to mergli.Vismaz majas aresta !! Un turpmak nevienam nevajadzetu kautreties ierosinat pravas Anglijas,Zviedrijas, Norvegijas, Somijas,un citu demokratisku valstu tiesas. Ta ir vieniga iespeja ka iznidet korupciju+kukulosanu musu Latvijas tiesu sistema.Taisnibai jabut.Zagliem jasez cietuma ar plikam pakalam uz cietam naram un uz "veseligu dietu" = udeni un maizi.
Paldies,
P
bet Vienotībai nav vajadzīgi atbalstītāji,kuri prasti sakot ir ar vāju,neattīstitu domāšanu,vai Latvijas nelabvēļi.Vienotība un viņu sabiedrotie ir gudri,strādīgi un savu zemi,tautu mīloši cilvēki.
  • 1
  • 0
lote
l
atbalstu Vienotību!
Pareizi,
P
ka svarīgāki mums ir cilvēki,kas daudz un gudri strādā un redzami jau darba rezultāti,nevis visa kritizētāji un vaimanotāji.
  • 1
  • 0
es
e
Es arī, un nevis to amatpersonu, kura nodarbojas tikai ar visa, kas notiek Latvijā kritiku!
  • 5
  • 1
gg
g
Godīgi, atbildīgi un kompetenti zagļi Kampara izpildījumā piešķirot savējiem enerģijas kvotas. Mēs Vienotība liekulīgi ieliekam PV valdē savējo Štokenbergu. Āboltiņa „godīgi” balso par sava vīra uzņēmuma lobējošu likumu. Zatlera reformu partiju (ZRP) sašķēlušā Saeimas deputāta Klāva Olšteina sieva Laura Ošleja no 1. februāra kļuvusi par Saeimas priekšsēdētājas Solvitas Āboltiņas (Vienotība) padomnieci politiski juridiskajos jautājumos. Šis amats tiek apmaksāts no Saeimas budžeta. Es Zaķis, tiesiskuma koalīcijas pārstāvis, Vienotības frakcijas vadītājs shēmoju, lai ar Āboltiņas vīra firmas palīdzību varētu nopirkt mašīnu bez PVN, tas ir ciniski it īpaši laikā, kad tautu kāš ar nodokļiem. Dombrovskis, mēs iesviesīsim eiro, tas nekas ka tā ieviešana Latvijas nodokļu maksātājiem izmaksās 384 miljonus latu. Bez plašākiem publiskiem paskaidrojumiem premjera Valda Dombrovska (Vienotība) valdība un ar to saistītais Saeimas vairākums, tā sauktā tiesiskuma koalīcija, pērn, balsojot par valsts budžeta pieņemšanu, atkārtoti atbalstījusi 24,4 miljonu latu valsts budžeta galvojuma izsniegšanu ar miljonāra Donata Vaitaiša interesēm saistītam jaunas bioetanola ražotnes projektam - SIA JP Termināls. D.Vaitaitis ir aktīvs ziedotājs Vienotībai un atbalstītājs Repšes avantūrai. Neskaidrība, ko pārstāv Bukane - Vienotības premjeru Dombrovski vai Ventspils mēra Lemberga kontrolēto brīvostu. Bukane uz "diviem krēsliem sēž" arī ikdienā, jo ik mēnesi algu saņem gan no Valsts kancelejas, gan Ventspils brīvostas, kuras valdē viņu pēc Dombrovska nonākšanas premjera amatā izvirzīja Vienotības pārstāvja vadītā Finanšu ministrija. 2010. gadā Bukane Ventspils brīvostā nopelnījusi 33 872 latus jeb aptuveni 2,8 tūkstošus latu mēnesī. Par darbu premjera juridiskās padomnieces amatā Bukane 2010. gadā ir nopelnījusi krietni mazāk - tikai 13 727 latus. Investīciju baņķiera, partijas Vienotība līderiem draudzīgā Ģirta Rungaiņa finanšu konsultāciju uzņēmuma Prudentia Advisers pakalpojumu apmaksa kopš pērnā gada oktobra vidus ik nedēļu no valstij piederošās lidsabiedrības airBaltic prasa aptuveni 13 000 latu. Līdz ar to var lēst, ka kopumā kopš pērnā gada oktobra vidus lidsabiedrība par Rungaiņa firmas padomiem jau samaksājusi vairāk nekā pusmiljonu latu. Ilggadējam Ķekavas novada domes priekšsēdētāja, Vienotības pārstāvja Roberta Jurķa padomdevējam juridiskajos jautājumos Imantam Muižniekam tuvākā gada laikā par iztiku nebūs jāuztraucas, - viņam izdevies uzvarēt gandrīz 20 tūkstošus latu vērtā pašvaldības iepirkumā, kas, kā izrādās, nemaz nav bijis izsludināts un kurā Muižnieks likumsakarīgi arī bijis vienīgais dalībnieks. Turklāt jau pirms iepirkuma komisijas sēdes pašvaldības vadītājs publiski paziņojis, ka „nākamajā nedēļā” ar Muižnieku „tiks slēgts cita veida līgums par advokāta pakalpojumu sniegšanu”
cony
c
Principā tautas vairākums ļoti ir apmierināti,ka vienreiz valdībā un Saeimas vairākumā darbojās strādīgi,gudri,atbildīgi cilvēki un labi rezultāti ne kur nevar pazust,tie jau ir un būs vēl stabīlāki.
  • 1
  • 0
Utte Kuiļu Žanim
U
Pašu puiki, pašu karogs, nevar panest, velk pa zem. Vai tā?
Vija
V
Rodas iespaids, ka S. Āboltiņa rok bedri zem konkurenta
Un...
U
.... pati bedrē ievelsies.... nabadzīte...
  • 2
  • 5
tieši tā
t
ja karginu u.c.komunistus bandītus iesēdinās, ievēlēsim
Mark Manteufel
M
..jāatgādina VIENOTĪBAS saukļus - spēki no ārpuses, ārvalstu specdienesti, oligarhu ietekme utml. Beigās ... nekādu pierādījumu un faktu.
Mark Manteufel
M
+/- 4-5 % pašvaldību vēlēšanās un atkarībā no tā līdz pat 7-8 % mazāk vai vairāk Saeimas vēlēšanās. Viss atkarīgs, kā un ko darīs Sudrabas partija ar izlaupītājiem, shēmotājiem, fiktīvo līgumu slēdzējiem, nelikumīgo prēmiju izmaksātājiem.
>11.21
&
KAMĒR SAEIM\Ā SĒŽ MUŠĻIMA ANTOVA PĻŪTINA....PARTIJAS, KĀDUS LIKUMS VAR IZMAINĪT???????? KĀPEC VIENOTĪBA LAI MANA, VARBŪT SKRŪDZS SC VL ZZS LAI MAINA??? OPOZĪCIJA LAI IESNEIDZ GODĪGU LIKUMU LIKUMPROJEKTUS!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HĀ HĀ HĀ
SUDRABA TIPIKS KAMPĒJA
S
no parekss bankas un vēl škeles čangaliete....lai sāk atgūt škeles sraja birka kargina antonova flika ....(VISI VIŅAS DRAUGI) nozagto
kaunam
k
Vai ir iespējams, ka vispirms uzrakstat un tad publiski kaunaties?
  • 4
  • 0
Kauns
K
vienotības skribent par tavām rupjībām
  • 2
  • 5
Viedi vārdi
V
Godīgā 19.07.2012 11:11 Solvitiņ! Vai pašai nav pretīgas tās intrigas, ko spējiet savērpt un citus nomelnot, tikko kāds tuvojas Jūsu silei. Nav ko runāt par Latvijā dzīvojošo labklājību, ja Jums interesē vienīgi Jūsu labklājība. Atcerieties, ka nekas nav mūžīgs, arī Jūsu krēsls.
cony
c
Slava,gods un pateicība mūsu sievietēm,jau sākot ar politiķi Aboltiņas kundzi un daudzām citām.
  • 2
  • 0
Jukums
J
Ļ0ti neglīti no Āboltiņas puses. Būtu nu labāk strādājusi - kaut vai palīdzējusi novērst caurumus likumdošanā uz kuriem ir norādījusi Sudraba.
Jukumam
J
Pirmkārt, Jukum, Āboltiņai Sudrabas norādījumi nav jāpilda! Otrkārt, kādus priekšlikumus ir izstrādājusi un normatīvo aktu pilnveidošanas iniciatīvas ir izvirzījusi Sudraba! Treškārt, Jums labi padotos rakstīt utopiskus sacerējumus...
  • 5
  • 1

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvija paliek tukša

Valsts iedzīvotāju skaita kritums 34 gadu laikā par teju 30% ir satraucošs fakts.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas