Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Trešdiena, 22. maijs
Emīlija

Ādamsons: Vienotībā ir lielāki intriganti; ZRP nav nākotnes

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ILARS
I
ADAMSONS-- KĀRTĒJAIS KĀRKLU KRIEVS!!! Attopies. Okupantus un sarkanos FAŠISTUS vispirms ir JĀAIZTRIEC ELLĒ RATĀ. Bet par cik tu esi savējais starp viņējiem , tad to tev kārklu krievam NESAPRAST.
osis
o
Par to ,ka nav nekad politikā bijis lielāku intrigantu,kā JL,vai tagad Vienotībā ir izkosts kopš šī politiķu grupa ienāca Latvijas vēsturē,un ir arī izprasts,ka vainīgie vienmēr ir visi citi,tikai ne viņi.Ja klusi sēdēsi zem viņu tupeles,tad varbūt galvu nenogriezīs,bet kolīdz domāsi savādāk,tā pipec.
Dr.xy
D
Adamsons.......? Vai tas ir tas pats Adamsons,kurs stradaja VDK (ceka) ? Ja ir,tad cekists, ir uz muziem cekists.
Jūlis
J
Jāsaka, ja tā turpināsies, nevienai no esošām partijām nav nākotnes. Nav nevienas partijas, kurā vadība būtu atsacījusies no demokrātiskā centrālisma. Mūsu partijas tāpēc nevar būt masu partijas, tās ir sektantu grupas ar ierobežotu biedru skaitu, jo biedru skaitu ierobežo kontroles iespējas no augšas.
osis
o
Ādamsons tev nav nākotnes Latvijā? Vai parakstījies par "dzimto valodu"?
mazā Vera
m
Nez kādā valodā Ādamsons pauda savas idejas - krievu, vai latviešu? Kā īstam saskaņietim, viņam pienāktos runāt tikai krieviski un sacīt "V Jedinstve, bļ.., odni intriganti, nah.."
Zigis
Z
Izskatās, ka Diena sāk jaunu rakstu sēriju - "Katra SC biedra vērtējums par politiskajiem pretiniekiem". Šodien Ādamsons; rīt Agešins; parīt Cilevičs, u.t.t pēc alfabēta...
Gunārs
G
Cienu šo cilvēku, un viņš runā taisnību
Liene
L
Ādamsons uz demagoģiju un meliem grib celt nākotni?! Varbūt tas ir izglītības trūkums, bet, vienalga - biedējoši, ka šādi cilvēki raujas pie varas!
  • 10
  • 1
?
?
Krievu līdējs atkal ar savām gudrībām?
Cienot šo
C
cilvēku, tomēr liekas, ka neizprot aksiomu, ka SC nu parādīja savu īsto seju. Kas būtu noticis, ja šie valstij naidīgie politiķi BŪTU POZĪCIJĀ ? Būtu 2 valsts valodas uz rāviena, krievi zagtu daudz vairāk kā to spēja latvieši! Piemērs - RĪGAS DOME! Tur steidzīgi jāaizvāc ušakovs un& - VISI ! Tagad pazaudēja 10 miljonu mūsu naudas, sadarbojas ar krievu specdienestiem, ko darīja VIENMĒR jau 20 gadu garumā, KO MĒS VISI ZINĀJĀM, tikai "izlikāmies, ka nekas" !!! Jāskatās reāli uz SC politiku ŠODIEN, bez vēstures, un tā ir ŠAUSMINOŠA, valstij un latviešu tautai graujoša!
Pareizi!
P
SC mums lika saprast, ka laist pie valdīšana ir kā āzi iecelt par dārznieku! Iznīcība!
  • 5
  • 1
0.
0
Vienotības simbols jau pats par sevi ir norāde uz kļūdu. Skolā šādus ķeksīšus liek skolālotāji, atzīmējot kļudas. Ko no kļūdas var gribēt!!///
vilis
v
Konstatējums labs,bet secinājumi aplami.ZRP savienībā ar SC nebūtu nākotnes.Paskaties uz ŠRP galu.Politikā visi argumenti ir pieņemami,kas ved pie mērķa..Par nākotni.Tā mums ir saistīta ar ES,kur plāno 7 gadus uz priekšu un izvirza globālus mērķus.
Igors
I
Protams , nav sevišķi jēdzīgi zīlēt par to , kas būtu bijis , ja ...... , kas pagājis , to vairs neatgūt. Par ZRP nākotni - pateicoties Vienotības intrigām un aizvainojumam par Zatlera atteikumu pakļauties Vienotības diktātam , ZRP liktenis tika noteikts jau tajā brīdī , kad Zatlers padevās un sačupojās ar Vienotību un VL. Tādi cilvēki , kā Āboltiņa un Šadurskis , mēģinājumus dalīties varā necieš - ja Zatlers būtu saslēdzies ar SC , tad šiem būtu beigas. Tāpēc notika tas , kam bija jānotiek. Atklāts jautājums - kas būtu noticis gadījumā , ja saslēgušies būtu ZRP un SC ? Varbūt tomēr šajā pašreizējā , bezjēdzīgā cīņā starp VL un Lindermana brālību nebūtu bijušas ierautas varas partijas un SC , iespējams , ka pašsaglabāšanās instinkts būtu licis noklusināt šo bezjēdzību un nekādu referendumu nebūtu bijis ? Var tikai minēt.
  • 0
  • 0
:)
:
Diemžēl SC pretvalstiskās akcijas ir tagadne, gluži tāpat kā tas bija ar TP, LC, LPP un citiem.
Re, kur Vienotības nākotne!!!!!!!!!
R
Vienotība ievedīs bēgļus! 2011.12.05 10:58 Autors: LETA IZM pati informējusi IeM par profesionālajām skolām, kurās izmitināt bēgļus no Eiropas bēgļu nometnēm 2 LETA, 2011. gada 5. decembris 09:48 Izglītības un zinātnes ministrija (IZM) ir pati sūtījusi vēstuli Iekšlietu ministrijai (IeM), kurā ir minētas skolas, kurās potenciāli varētu izmitināt bēgļus, par to ziņu aģentūru LETA informēja izglītības un zinātnes ministra padomnieks komunikācijas jautājumos Reinis Tukišs.
  • 0
  • 2
Ezis
E
AR SC nākotne ir Maskava un nekas vairāk ,paskatieties cik daudz tomēr mums ir okupantu ,kuri paši ir to apliecinājuši ar savu parakstu. Jo tikai okupants var gribēt ,lai kādā zemē runā iebrucēju valodā. Un mūsu "profesionālie politiķi" 95% gadījumā ir krievu laika nomenklatūras darbinieki ,kuri visi bija saistīti ar vienu "maizes kartīti",bet par cik komunists ir vai nu totāls fānātiķis ,vai nu pārsvarā absolūts melis ,kurš šo ideju izmantoja ,lai varētu normāli dzīvot,tad un tagad. Paskatieties, Rubiks sauca no tribīnes ,lai dzīvo komunisms un tagad sēž un klārē kā dzīvot tagad . Ja aizvāktu no politikas un valsts "parvaldes pareizāk pārdales"visus komunistus ,tad krēsli būtu tukši ,paliktu pavisam maz.
  • 6
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Jūrmalā sieviete sadur garāmgājēju

Pagājušajā nedēļā Jūrmalā uz ielas sieviete bez acīmredzama iemesla uzbruka kādai kaugurniecei, vairākas reizes viņai iedurot ar nazi un nodarot smagus miesas bojājumus, aģentūru LETA informēja Valst...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas