Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Sestdiena, 15. jūnijs
Vilija, Vits, Žermēna, Baņuta

Aivars Ozoliņš: Krievija sauc, Kalvītis trauc

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Krievijas prieks
K
Ja es būtu premjers un būtu nolaidis Latviju uz grunti, arī par mani Putins priecātos uz izmaksātu vakariņas.
lno
l
...ja kāds specdienests gribētu savervēt Kalvīti lai viņš pārdotu Latviju tad mēs par tādu tikšanos neviens nezinātu. __________________________ Pērle! Mēs arī nezinam:) Nešaubos, ka TPJO aizbrauktu pilnā sastāvā:)
artis
a
es ari brauktu tikai neviens nesauc, katrs kontakts ir labs un lai kāds mai-a būtu Kalvītis te nu nebūtu ko celt traci uzskatu ka šajā gadījumā kritizējot Kalvīti daži politiķi un žurnālisti grib uzspodrināt savas noplukušās gaiļa spalvas , ja kāds specdienests gribētu savervēt Kalvīti lai viņš pārdotu Latviju tad mēs par tādu tikšanos neviens nezinātu.
Luī riita svārks
L
Un hokejs arii tur figurē. Pukjin beigās Kalvītim nosaka: "Bet par dinamo neuztraucieties, mēs nokārtosim." Tas hokejs iet komplektā, lai emisāram kāds personīgs gandarījums. Saldajam ēdienam brīdī, kad abi ceļas kājās un paspiež rokas, tad it kaa starp citu tiek pasolīts nokārtot arī kluba lietas.
Sjljesarcjuks
S
Versija it ka izklausaas ticama, jo preteejaa gadiijumaa diezin vai Kalviitim kaads piesjkjirtu vakarinju eetera laiku. Tacju nesaprotams ir tas, kaa krievi ir paarreekjinaajusjies partnera izveelee. Taada partnera, kura politiskaa kapitaala macinjaa ir palikusjas tikai paaris kapeicinjas. Un izredzes ir visai saajas. Nu, vareetu domaat, ka sjkjeeles pietuvinaajums vienmeer sola dividendes, bet ... ko tad tu tirgos', ja jau sjobriid noliktavas atsleegas sjie zeeni vairs netur. Vinji gan meegjinaas, bet pats Ozolinjsj TP ir nodeeveejis par aizejosju vilcienu. Tad kaapeec kremlis gan grib ar vinijem? Man vairaak izskataas peec parastaakaam biznesa intereseem, bet sjajaa gadiijumaa liimenis ir par augstu. Kaut kas te nesienas kopaa. Aciimredzot Kalviitis runaa visa prokrieviski ieintereseetaa biznesa vaardaa - nav vairs atsjkjiriibas starp sjleseru, lembergu un sjkjeeli. Kalviitis ir mandateets visu vaardaa. Un tur kaa siltaa vannaa sajuties. Liigumu notirgoja, tagad naakamie solji. Luzjkovs jau sen aicinaaja siviestu un sjprotes vest, ekonomiski sadarboties. Bet, ja runaa ar visu Latvijas biznesu, tad arii kaada politiska dividende var atlekt. Kremlis reekjinaas ar Latvijas lielo biznesu, bet ar ceeriibu zeenu Nilu par Luzjkovs tikties negribeeja. Buutiibaa jau pareizi vien ir, ko tur teikt. Nils un Sarmiite veel te laika apstaakljus neriiko, patiik mums vai nee.
Pikselis
P
Vai to lūgumrakstu par uzņemšanu Krievijā Kalvīškungs aizveda tagad, vai vedīs vēlāk?
targash
t
Tikai kur Ozoliņš bija iekritis, kad Kamparu izsauca viņa zviedru kungi?
gm
g
Kas tad nu? Esi sācis zvaigznes skaitīt? --------------------------------------------- Astr onomu pulcinjsh vai? Par Aberni runaajot - aarpolitika ir ljoti pragmatiska lieta. Tas nekad nenotiek taapat vien par skaistiem vaardiem. Ieguvumi ir skaidri un taustaami. Kaadi tieshi? To galvenie sarunu vedeeji liidz pat shai dienai nav pateikushi. Krievija un Putins jau lieliski zin kaa taas lietas kaartojaas.
lno
l
Man prieks, ka Tev tik daudz zvaigznīšu. Bet ar Ino nestrīdies. Tas ir tas oats, kas buļļa priekšā sarkanu lupatu vicināt. ___________________________ Kas tad nu? Esi sācis zvaigznes skaitīt? Vai nevajadzēja sākt ar zīlēm vai kastaņiem - rēķins tik ātri nenojuktu?:))
no malas
n
Šeit vietā ir paskatīties leģendāro video par Kalvīša centieniem fiksāk atdot krieviem Abreni. Nodevēju alga - niecība un necieņa!!!
tālavas taurētājs
t
Tieši tā. Un neviens par to nav pat niecīgāko kompensāciju dabūjis.
lauķe
l
Abrenes zemes īpašumiem kā katram Latvijas zemes pleķītim ir savi likumīgie īpašnieki vai vinu mantinieki.!Ar ko gan šie īpašumi būtu sliktāki nekā Latgales pierobežā, kur arī 90% iedzīvotāju ir nelatvieši.
lepratorijs
l
vai ne? :))))))))))))))))))))
tālavas taurētājs
t
Es labprāt tur pārceltos, tur ir mana senču zeme. Brūk, krūmos ieaugusi skola, kurā mans vecvectēvs mācīja bērnus. Diemžēl, tagad, pat lai kapus sakoptu, jāpērk vīza uz Krieviju.
anglosaxis
a
Bļāvēji par Abrenes atgūšanu, kurš no jums būtu ar mieru pārcelties tur uz dzīvi, ja gadījumā izdotos to atgūt? Tikai godīgi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas