Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Otrdiena, 21. maijs
Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna

Akcijas “Baltijas ceļš” mantojums iekļauts UNESCO starptautiskajā reģistrā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Regina
R
Tas bija skaists,ideālu pilns laiks,taču varēja jau tad iedomāties,ar ko tas beigsies. Ar to,kas tagad notiek. Un tikai nevajag te skandināt- mēs visi paši vainīgi! Tā nav! Par ilūzijām ir smagi jāmaksā.Nekādas brīvības un neatkarības nav un nevarēja būt. Vai tam tagad pierādījumu trūkst?
Terorists
T
Nu lūk,mantojumā esam nu lai tagad šamējie gādā naudu šo ceļu remontam.Un ja nedos tad piedraudēs kad vairāk ar šādām dīvainībām nenodarbosimies un roku rokā nestāvēsim.
akmensgalva
a
Tam, kurš sevi sauc par cilvēku, jo laikam pēc tāda neizskatās ------------------------------------------------ --------------------------------------- Paldies dievam, ka mēs kaut ko labu esam iemācījušies no vāciešiem. Diemžēl esam paspējuši arī daudz ko sliktu iemācīties no krieviem- dzeršanu, zagšanu, slinkošanu. Smieklīgi salīdzināt kā valsti raksta vienā vai otrā valodā, ja vācu valodā visus lietvārdus raksta ar lielo burtu. Tomēr, kāpēc krieviski māti piemin tik atšķirīgās nozīmēs es gan nevaru saprast. Tas ir vienkārši nožēlojami
BOSS
B
Krieviem skauž, ka mūsu Latvija ir daudz labāka par to miskasti, ko sauc par pido-rasiju!
BOSS
B
Utainie muti ciet! Latvija pati labākā!
mnja
m
aha, pamanīju vēl pāris pārrakstīšanās kļūdas.. Paldies par labojumu.
tāpatvien
t
"par tevi lepotos", latviski saka "ar tevi lepotos". Viss it kā tekoši, bet āža kāja tomēr izlien.
mnja
m
Bet mazais komentāru skaits pie šī raksta izskaidrojams ar to, ka latviešu mentalitātei nav pieņemams lieks patoss.. Protams mēs atceramies un lepojamies ar tajos gados paveikto, tajā skaitā Baltijas ceļu, bet ko vēl var komentēt pie šī raksta - viss tāpat ir skaidrs un saprotams. Rubiks šizofrēniskā personība ir apspriešanai "padevīga" pirmkārt jau ar to, kaviņš kritizē valstī notiekošo, kas neapšaubāmi ir interesanti lasītājiem, otrkārt jau pati personība, kas spējīga kalpot (inter)nacistu mērķiem, bet vienlaicīgi arī spēj analītiski domāt.. Domāju ja kāds uzrakstītu rakstu par tevi (ha), tad arī tur savāktos gana daudz komentāru, diemžēl nāksies tevi atkal sarūgtināt, tas pilnīgi noteikti nenozīmēs, ka kāds par tevi lepotos vairāk nekā par Baltijas ceļu..
Mestnij
M
>Tagda ochenj mnogije russkije bili tozhe za nezavisimuju Latviju. Ņenada tut zvizģeķ, skazki raskazavaķ! Etu poļitkorektnuju skazočku (viģimo dļa integraciji obščestva) pridumaļi uže posļe 1991. Jakabi mnogo russkih pļečom pļeču s latišami na barikadah stajaļi i za ņezavisimosķ galosovaļi. Ņebilo etovo! Padavļajuščeje boļšenstvo russkih bilo proķiv vihada Latvii iz SSSR. Ti pasmatri gazeti, fotografiji ķeh ļet. Mnogatsečniji demonstraciji INTERNACIONAĻNOVO FRONTA! Kraju ņevidna. Eta pa tvojemu čto za ļuģi biļi? Latiši?
mnja
m
precizēšu - armijas bāzēs notika "referendums" par PSRS saglabāšanu, aptauja notika par Latvijas izstāšanos no PSRS..
mnja
m
kur tad tu balsoji par Latvijas neizstāšanos no PSRS? šāds balsojums notika tikai un vienīgi Padomijas armijas bāzēs.. Vai arī runa ir par tā saucamo referendumu, par kuru krievvalodīgie nacisti visulaiku skandina, ka tajā lielākā daļa krievu arī esot balsojuši par izstāšanos no Padomijas.. varu tevi sarūgtināt - tas bija nevis referendums bet aptauja bez jebkāda juridiska spēka; tā kā Latvija Padomijā bija ieskaitīta neligumīgi, tad referendumu par izstāšanos nebija nepieciešams rīkot. Padomijas un vēlāk Krievijas klusēšana un piekrišana tam ka un KĀ Latvija izstājās no Padomijas, starpcitu, arī tieši norāda uz to, ka viņi piekrīt faktam par pievienošanas nelikumību. Tāpat jau sen ir abgāzts apgalvojums, par to, ka krievvalodīgie būtu balsojuši masveidā par izstāšanos..
Ha >> Mestnij
H
Tagda ochenj mnogije russkije bili tozhe za nezavisimuju Latviju. No oblom poluchilsa bolshoj. Sami zasluzhili...
Человек
Ч
Да, в России правы: Адольф Гитлер - ваш рулевой.
Dr.xy
D
Untermench(kurs sevi deve par cilveku),du bist ein Arschloch.
Mestnij
M
Verna gavoriš. Ja tagda tože galasoval proķiv ņezavisimasķi Latvii. I vse moji rodstveņņiki tak galasovaļi. Da prakķičeski vse ruskajezičniji tagda tak dumaļi. Kakiji tagda massovije maņifestaciji INTERFRONT tagda sabiral: sdadion ASK, naberežnaja, u pametņika Osvabaģiķeļam. Sejčas veģ zabiļi vsjo eto. A zrja. Russkij čelovek uže tagda paņimal čem eto vsjo končitsa, ņezavisimosķ eta.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

BALTIJAS CEĻA PROGRAMMA

Visu Baltijas ceļa 20.gadadienai veltīto pasākumu saraksts pieejams UNESCO LNK mājas lapā:
http://www.unesco.lv/lat/index/news/all_news/news1248686446.html

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas