Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Svētdiena, 12. maijs
Valija, Ina, Ināra, Inārs

Amerikāņu laikraksts multfilmā izsmej Latvijas veiksmes stāstu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ranti
R
vous avez oublie9 dans vos commentaires cbmeion de cartons jaunes depuis les phases finales pour Montpellier; et sur la saison avez vous un recapitulatif par rapport aux autres e9quipes ..du top 14!c'est monte9e hors jeu ont essaye9 de perturber la discipline adverse; et en plusieurs occasion l'arbitre e9tait indulgenta7a7a7a7a7a7a7a7pour le ST, la blessure en tout de9but de rencontre de Servat a aussi influe9 sur la tenue en meale9e et la dynamique de leur pack.
Pedro
P
Prieks, cīņas sīvas bijušas! LKM dubulto railezācija pievilj???Nu veelu visiem veiksmi! Kluba sievietes turās! East Midland tur par jums īkšķi! Pārējie zvēri, un nezvēri!!P.S. Tītari, Naģes un Žvieri! Fils spēks solijās pafanot līdz :)Pilnā nopietnībā! GUN4
David
D
No online panyemt required, book with confidence. Pax 012345678910 /Adult 12+ 012345678910 /Child 7-12 012345678910 Infant 0-6 Your NameFirstLastYour EmailYour CountryUnited KingdomIrelandGermanyRussiaNetherlandsBelgiumSwedenNorwayDenmarkFinlandFranceItalyEstoniaSwitzerlandUnited StatesCanadaAustraliaAustriaLuxembourgIcelandNew ZealandOmanSudanSpainPolandUnited Arab EmiratesLebanonJordanKuwaitQatarBahrainGreeceAzerbaijanUkraineTurkeyOtherYour Mobile NumberExcursion Date Pick up / Drop off PointAdditional RequestsNotes
MrHeinrichs
M
Vajadzētu atgādināt tiem lepnajiem amīšiem no kurienes šī krīze sākās. Vienīgais ko viņi spēj ir celt savu ekonomiku uz karu rēķina slaktējot citu tautas demokrātijas vārdā! Mana friziere ar savu algu pabalsta savu meitu Amerikā un viņas vīru ASV virsnieku. Kuram te neveiksme un kuram te veiksme???? Tiem saucamajiem "latviešiem", kas noliek Latviju vajdzēja jau sen LR pases atņemt.
Teodora
T
Filmiņa man \loti patika. Tieši manas domas.
Domāju, ka
D
tie, kas priecājas un bazūnē par šī apšaubāmā amerikāņa rakstīto (?-bet tik pat iespējams, ka pēc Ždanokas pasūtījuma tapušo rakstiņu) nav nedz "mūsu bāleliņi", kā daži tos nodēvējuši, nedz arī latvieši vispār...; tie ir tikai okupācijas atkritumi - kolonizētāju "integrētāji", viņu "integrētie" un vēl "integrējamie" revanšisti. Bet viņu centība ir novēlota, jo latvieši viņiem vairs - vienkārši netic...!
cony
c
izskatās pēc ideologiskā mini kariņa modelīša, Rašas projekcija,kurā tiek mēģināts atskaldīt Letonia no rietumu kultūras un civilizācijas klints. Par laimi mūsu informācijas telpā nav cilvēku,ko varētu aiz deguna vazāt,visi ir apdāvināti ar savu,patstāvīgu gandrīz līdz pilnībai attīstītu domāšanu.Attīstīta domāšana ir visstiprākais gan uzbrukšanas gan aizsardzības ierocis.
  • 1
  • 2
Un-successful
U
Objektivi - LV sodien ir tiesi sada situacija ekonomika. Zel ka to neatzist Dombrovskis, Vilks, Rimsevics, Godmanis... Viniem personigi ar +/- 10,000 Ls/EUR algam menesi sis tiesam ir success story.
Lai
L
amerikāņi smejas un izsmej paši sevi. Viss taču sākās no ASV, kad bruka tā slavenā banka ar baigi sakonstruētu piramīdu. Vai to neviens neatceras? Latvijā tas atsaucās uz Parex. Latvija glāba Parex šļuru ar 1 miljardu eiro no sociālā budžeta. Tas jau ir aizmirsies. Pašā ASV neiet tik vienkārši. Mēs esam izķēruši no konteksta viena provinces laikraksteļa ziņu un nu kaisām sev pelnus uz galvas. Kauns, ka latvieši tā reaģē uz katru pekstiņu.
Lehman Brothers
L
...vispar jau neviens nelika Parexam pirkt CDS-us vai to fondu/uznemumu kapitaldalas, kas iestigusi parpakoto kreditu purva. Bet ne - vieglas pelnas tikotaji (varbut ari gluzi vienkarsi naivi/nevisai gurdi lautini?) ar lapstam tos graba un piekrava pilnus pagrabus...Ka tad ar pasu atbildibu?
  • 1
  • 0
Zane
Z
Viena provinces laikraksteļa ziņa? Tā ir Sanfrancisko laikraksta ziņa! un tas jau tā vēl ... trakākais jau tas,ka tur nav ne melu,ne nepārspīlējumu....un ,protams, latviešiem ar humora izjūtu ir švaki un tagad tā pavisam pazudusi.....
  • 3
  • 1
vilis
v
Ir labāk zaudēt draugu nekā asprātīgu vārdu
j
Amerika atrod amerikas naftu Irākā, Lībijā, Ēģiptē, Afganistānā un jau saskatījuši to Sīrijā, naftas vietā tiek atstāta ļoti vērtīgā AMERIKĀŅU DEMOKRĀTIJA. Un patiesībā šai it kā asprātīgajā filmiņā es neatradu neko, ko jau nebūtu zinājusi- Latvijas resno židu bankas strādā pēc Amerikas banku principa- pūst burbuli un tad nogrimt
Sanita
S
Amerika var ''zviegt'', sēžot uz asinīm notraipītas naftas mucas. Mums nav cita varianta,kā vien''savilkt grožus'', lai savu valsti saglabātu. Pretīgi lasīt deģenerātu komentārus, kuriem ''pautus'' kasīt ir vieglāk, nekā smadzenēm likt mazliet padarboties...
Sanita
S
Par šo tēmu varētu daudz ko pateikt, bet vieglāk ir konkrēti tev pateikt:'' Ej tu .. Lielais amerikāņu tautas pārzinātājs, dižais tēvs-aizstāvis. Brauc un dzīvo pie tiem salašņām,jo pašciena tev ir tikpat ''augsta'' kā tiem salašņām. Jā, salašņām,jo tādi viņi ir - salasīti no vieglas dzīves tīkotājiem, no dažādām tautībām.
  • 1
  • 4
Vārds
V
Nevainosim Ameriku dažu pastulbu indivīdu dēļ!
  • 2
  • 1
Ziv3
Z
Nu nekas jau traks naf. ASV daudzi ir pilnīgi pārliecināti ka Valsts izaugsme ir iespējama tikai tad ja visi viskaut ko pērk. ASV dzīovojot regulāri nākas klausīties par to ka Eiropā neviens nerubī par to kā darbojas ekonomika, ka budžeta apgraizīšana ir galīgi garām un cik labi ka amerikāņi pērk visus sūdus, piebāž ar tiem mēsliem pilnu māju, par to ka pēk tik daudz ka nespēj samaksāt, dzīvo uz parāda utt.. :) Ne jau LV muld par veiksmes stāstu, tas jau nāk no Pasaules Bankas augļotājiem, kas no tā labi uzvārijās. Dombrovskis jau tikai velk līdzi meldiņu. ASV nemaz i netaisās kaut ko apraizīt. Parāds vairāki triljoni USD, visiem pofigs :)
Ziv3
Z
Teikt ka ASV visi ir muļķi ir tas pat kā teikt ka LV visi ir lauķi un nejēgas. Katrā valstī ir inteliģentā cilvēku daļa un pilnīgi dulburi, un visusslānis. Dulbu daudzums visās tautās ir apmēram vienāds, tik pat arī inteliģentu, nu par vidusslāni var diskutēt.
  • 1
  • 0
to Sanita
t
Jautajums: un Jus pati esat kadu sevis aprakstito amerikani satikusi? Visi man pazistamie Amerikani ir loti inteligenti un Eiropas geografija/vesture orientejas daudz labak, neka videjais aritmetiskais Eiropietis Amerikas geografija/vesture (par latviesiem es nemaz nerunasu...). Vai jus personigi zinat visas ASV statu galvaspilsetas? Varbut pat nespejat uzskaiti visus status...vai - tapat ka kads Latvijas "gribu but miljonars" kandidats - pat nezinat, cik to statu kopa ir? Un ka ar ASV vesturi? Vai tas, jusuprat, nav tikpat stulbi ka amerikanim nezinat Eiropas valstis, to galvaspilsetas, vesturi? Atvainojos jau ieprieks, ja Jusu zinasanas Amerikas vesture un geografija ir labakas, neka prezumeju.
  • 2
  • 0
sanita
s
Man kāds paziņa teica:'' Amerikāņi ir tik stulbi,ka viņi neapzinās,ka zeme ir apaļa. Vidējais amerikānis nezina,ka ir tāda Francija (par Latviju nerunāsim), viņi ''slopē'' ''čisburgerus'', skatās TV Shop...uz ne ko dižāku nav spējīgi. Trula, debīla tauta,kura dzīvo uz vecās paaudzes sastrādāto naudiņu.
  • 4
  • 5
vienotība
v
Filmiņas autoram ir pilnīga taisnība.
''tautas partija''
&
Idioti vienmēr ir pārliecināti,ka viņiem taisnība....tas nav nekas jauns,tā ka neizcēlies...
  • 2
  • 2
arturs
a
Un te komentāros vēl vesels bars mudaku pieblēj pasaules kundziņiem. Neviens jums neliedz no pases izstrīpot tautību, varat ierakstīt - "pasīvais", Latvijai tādus bezmugurkaulniekus nevajag.
arturs
a
Pa muti tas kretīns ir pelnījis. Mani personīgi aizskar tāds uzbraukums, pat ja tā ir taisnība. Aicinu, tos, kas māk uzlauzt šo mājaslapu un iekārt pa visu ekrānu Latvijas karogu. Esmu gatavs ziedot šim pasākumam. Tieši maukas amerikāņi radīja pasaules krīzi ar Volstrītas sabrukumu, amerikāņi lepni dzīvo uz parāda, braukā pa pasauli ar karakuģiem, un daži lopi vēl atļaujas paņirgāties. Nu bljadj vienkārši.
Vārds
V
...un Latvijas krizei, protams, ar cilvekiem, kas sagrabusies ienakumu limenim neadekvati lielus kreditus, nebija nekada sakara....
  • 1
  • 1
ai,ai
a
Daži dumji cilvēki( iespējams pērkami?!) taču nav visa Amerika!
  • 3
  • 1

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas