Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Amerikas latviešu apvienība atbalsta Zatlera atkārtotu ievēlēšanu

Amerikas latviešu apvienība uzskata Valdi Zatleru par labāko garantu Latvijas Valsts stabilitātei, tādēļ izsaka vienprātīgu atbalstu viņa atkārtotai ievēlēšanai Latvijas Valsts prezidenta amatā, portālu _Diena.lv _informēja Amerikas latviešu apvienības ģenerālsekretārs Raits Eglītis.

Amerikas latviešu apvienība, pārstāvot gandrīz 100 latviešu organizācijas no ASV, pieņēma rezolūciju, izsakot viennozīmīgu ASV latviešu atbalstu V.Zatleram.

R.Eglītis pauda, ka ASV latvieši tomēr vēlas, cik ilgi vien iespējams saglabāt savu latvisko identitāti, uzturēt saikni ar Latviju un būt noderīgi Latvijai.

Apvienība uzskata, ka ekonomiskā situācija Latvijā pakāpeniski uzlabojas, pateicoties prezidenta V.Zatlera un premjera Valda Dombrovska principiālajai un noteiktajai rīcībai.

“Valdis Zatlers seko prezidentu Gunta Ulmaņa un Vairas Vīķes Freibergas iemītajās pēdās. ASV valdība uzskata savu stratēģisko partnervalstu prezidentus par izcili kompetentiem valsts darbiniekiem,” teikts apvienības paziņojumā.

Apvienība pauda pārliecību, ka likums, morāle un ētika V.Zatleram nav sveši jēdzieni. “Mēs esam pārliecināti, ka Valdis Zatlers godam kalpos Latvijai un mūsu valsts nākotnei arī nākamos četrus gadus!” norādīja apvienība.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvija paliek tukša

Valsts iedzīvotāju skaita kritums 34 gadu laikā par teju 30% ir satraucošs fakts.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas