Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Ansis Dobelis vēlēšanās startēs no Vienotības saraksta

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Trojas zirgs
T
Lejiņš pamanījies iefiltrēt "Vienotībā" skandalozo Ansi Dobeli. Šis mūžīgais students politoloģijas fakultātē, kas beidzot atskaitīts par nesekmību, tad nu metīsies pamācīt Ošleju, kā ekonomiku bīdīt. Līdz šim viņa lielākais sasniegums ir LSDSP galīga sagraušana ciešā sadarbībā ar Ervinu Labanovski, Jāni (viņš arī Džerijs) Šternu un jaunuļu bariņu, no kuriem lielākajai daļai ir vien vidusskolas izglītība, bet prasmes aprobežojas ar prasmi strinkšķināt ģitāru. Un tas ir noticis, Dobelim atrodoties augstajā LSDSP ģenerālsekretāra amatā. Tagad, kad LSDSP guļ drupās, kārta "Vienotībai" Neesmu "Vienotības" vēlētājs, taču nenovēlu tai sagrāvi ar iefiltrētu pseidosociāldemokrātu rokām.
Gatis
G
Man kā sodemam tiešām Latvijā nav nevienas partijas par ko balsot! ja man jāizvēlas no esošajiem politiskajiem spēkiem, tad es izvēlētos Vienotību, jo viņiem ir daudz inteliģenti biedri, kuri cenšas panākt tiesiskas pārmaiņas valstī. Bet ekonomiski Dobelis un komanda šo pasāukumu var stiprināt - kopā ar Ošleju, Kokinu Veiko Spolīti un Loskutovi šī partija jāgriež uz kreiso pusi! Cik vien var!
brīnos
b
Brīnums! Āboltiņa gan tikai maļ par labējām konservatīvām vērtībām! Vai viņa kaut ko palaidusi garām, vai netiek līdz uzstādītajiem ideāliem?
Jāgaida
J
ko Graudiņš teiks!Viņš tomēr mums atbild par kreiso spārnu un šādi uzmetieni diez vai viņam paslīdēs garām.
Rasmuss
R
"Vienotība" - sociāldemokrātiska? Nu, Ansi, Tev gan urīns sakāpis galvā!
ZxZ
Z
Prieks, ka Progresivie.lv iesaistās
Jo.
J
Apsveicama vienošanās!!! Ansi, strādā, lai beidzot tiktu ieviesta progresīvā nodokļu sistēma! :)
Džerijs, whiterabbit.LV
D
Nav runa par to, ka Vienotība būtu sociāldemokrāti. Taču viņu piedāvājums ir tāds, kas vieš cerības par iespēju realizēt arī atsevišķas sociāldemokrātiskās un arodbiedrību iniciatīvas. Ar citām esošajām partijām tas konkrēti šobrīd nav iespējams vispār. Dažādu iemeslu dēļ.
Jānis
J
Skan neticami. Tieši Vienotības Jaunais Laiks ar savu finanšu ministru un savu premjeru bija tie, kas 2009. gada vasarā vispirms izķēmoja ideju par PIIN un pēc tam to pat nesūtīja uz MK, nemaz nerunājot par Saeimu. Un interesants jautājums - pieņemsim, ka no Vienotības saraksta visi plusiņi tiek progresīvie domājošiem deputātiem, bet visi mīnusi - labējiem. Vai arī tādā gadījumā Vientība par premjeru virzīs V. Dombrovski ar visu viņa labējo 5 punktu programmu? Kāds, pie velna, ir lēmumu pieņemšanas mehānisms Vienotībā. Līdz šim pieredze rāda, ka frakcijā visu nosaka labējās partiju vadības diktāts un pat profgresīvi domājošie deputāti tam pakļaujas.
  • 0
  • 1
zaza
z
Pareizs lēmums, ka vēlēšanās jāpiedalās. Politikā tomēr tikai kritizēt nevar. Ietekmēt rezultātu var vienīgi piedaloties.
Anna
A
Sociāldemokrātiem LV vispār nav par ko balsot, laikam būs jāizvēlas progresīvo pārstāvji!
Jānis
J
Es personīgi balsoju par SC un man ir vienalga, ko par to domā latvju bāleliņi. Ja viņi gribēja kaut ko darīt lietas labā, varēja dibināt sociāldemokrātisku partiju, kas konkurētu ar SC kreisajā spārnā. Bet viņi to negribēja - sākot ar SCP un beidzot, kā redzam, arī ar A. Dobeli. Un SC jau nav slikta izvēle - Ušakovs ir pierādījis sevi Rīgā un pierādīs sevi arī valstī.
  • 3
  • 3
Jonis
J
Sakarīga izvele un Vienotībai arī ieguvums!
ā,
ā
tas ir tas jefiņš, kas pirms pāris dienām gānījās par Iesalnieka blogu un lielījās, kā norvēģi viņam izmaksājuši - nožēlojams veids, kā sākt karjeru
Kēpējs
K
Karjeru Dobelis ir sācis jau sen un pierādījis sevi kā PROGRESĪVI domājošu un spējīgu politiķi. Lai veicas!
  • 4
  • 2
KĀPĒJS
K
Pareizi, nevajag staaveet malaa! Ir jaameegina lietas mainiit pasiem. Un Vienotiiba sobriid ir labaakais veids kaa to panaakt! Ir jauniem cilveekiem jaaiesaistaas. Tiesaam labs leemums.
Jānis
J
Vienotības oportūnistiskie centieni uzsūkt katru redzamāku seju un jaukt vienā katlā kreiso un labējo ideoloģiju ir lielākais šķērslis tam, lai Latvijā beidzot attīstītos normāla, Rietumreiopeiska politiskā kultūra, kurā katrai ekonomiskai grupai ir skaidri definētas intereses un ir arī skaidri zināmi, kuri politiķi tās pārstāv. Un tikai tad politiskā cīņā un kompromisu meklējumos var pieņemt lēmumus, kas ir izrietējuši no tautas vajadzībām un interesēm. Ja politiskā grupa visu jauc vienā čupā, lai tikai partijas nenomaināmiem vadītājiem būtu siltas vietas, tad šī atklātā ciņa un argumetnācija tike aizstāta ar sarunām tumšās piesmēķētās istabās, kurās pastāv milzīgi riski par slepenu sponsoru klātbūtni. Vienotība nav Rietumnieciska!
  • 1
  • 0
hi hi
h
Jā, zociķa tikai jenotiem vēl trūka. Labs pārdalīšanas speciālists būs. Vienīgi ar to medījumu ko dalīt varētu sanākt švakāk, ja trusis vinnēs un paņems visu.
Jānis
J
Ja esi par labējiem, tad ir jābalso par ZRP, jo viņi nekautrējas sevi skaidri pozicionēt par labēji centrisku spēku un no 10. punktiem var pilnībā nolasīt atbalstu brīvam tirgum un arī laissez-faire.
  • 1
  • 0
Līdēji
L
Vienotības programma ir sociāldemokrātiska? Kā var tā ****!
Jānis
J
VIenotības programma vispār ir klaji meli vai noklusēšana, jo tikai tādu programmu var uzrakstīt apvienībai, kurā ir labējais JL un kurā ir kreisie (cik nu kreisi var būt tie, kas uzķeras uz labējo partiju izmestās nacionālās kultūras āķa, lai atteiktos no sociāļdemokrātu principiem par valsti, kā vienādu iespēju un labklājības zemi) SCP un soc. dem. JL programmā taču skaidri ir ierakstīts, ka tā ir par nodoklū konkurenci Eiropā un nodokļu konkurence ir tā, kas veicina Kipras un zemo nodokļu paradzīes un kas savukārt iznīcina vecās labklājības valstis - Skandināviju un Vāciju.
  • 0
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šeit ir Latvija un viena valsts valoda – latviešu

Par ārlietu ministra maiņu, krievu valodu kā instrumentu Krievijas ģeopolitisko mērķu sasniegšanai mūsu publiskajā telpā un par globālo nenoteiktību intervijā Agnesei Margēvičai spriež politolo...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas