Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Piektdiena, 17. maijs
Umberts, Herberts, Dailis

Antra Sakne par ministra amatu un darbu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Aivars
A
Antra Sakne ir mele 100%,viņas tevs bija dzeeraajs,kas pameta gimeni bet maate parasta medmaasa,bet anketaa vinja raksta,ka esot dzimusi-inžiniera un ārstes ģimenē,tas ir smiekligi,cik zemiski var rikoties,lai tikai tiktu deputata kreeslaa.....laikam jau visi čangaļi melo par savu izcelsmi.
Aivars
A
Eh, bet skaista...
jautājums
j
Kad latviešu sievietes beigs balināt tos baismīgos dzeltenos matus. Un vēl tās melnās brežņeva tipa uzacis.
zika
z
Varētu būt labāka ministre par līdzšinejiem .Apini nomierinies!Personīgo jānoliek malā.
!!!
!
Izskatās pēc labas gribas diletantisma, diemžēl...
Ieva
I
Pirmkārt tarifus var izlīdzināt tikai tad, ja sakrīt pilnīgi viss, arī tehniskais nodrošinājums un diagnostisko iekārtu modeļi. Otrkārt nauda seko pacientam ir pārāk vienkāršota pieeja kaut vai tāpēc, ka pacients var aizblandīties da jebkur. Vadīties vajadzētu no principa, ka ir jādara viss nepieciešamais, lai pacientam nekļūtu sliktāk (vismaz). Arī ideja, ka ģimenes ārsts bez speciālistiem kaut ko atrisinās, ir galīgs sviests, īpaši, ja šis ģiemenes ārsts atspēries nodarbojas ar rakstu darbiem.
piuka
p
da normāli. būs ministre, kaut ai matu vaiņugu sakārtos
Boldrix
B
Tarifu izlīdzināšan nozīmē, ka par vienu un to pašu manipulāciju dažādās iestādes ir dažāda tarifikācija. Tur galvenokārt ir izmantots pazīšanās kritērijs, lai šo nevienlīdzibu nodrošinātu. Investīcijas ir nonākušas būvniecībā un aparatūrā, bet mērķis taču ir pacientu apkalpošana. Ir jāsaliek pareizie akcenti, lai motivētu vairāk un kvalitātīvāk apkalpot Latvijas iedzīvotājus nevis "apgūt" līdzekļus. Nauda seko pacientam ir pareizā pieeja.
Ieva
I
Pateikt var visu ko. Es, piemēram, vairāk uzticos resnajam un pīpējošajam Bērziņam, kas paziņoja, ka dakterīšiem tikai iedod paspēlēties ar dārgiem verķīšiem- dumjš izteikums, toties pilnīgi iespējams nācis no sirds. Vienkārši nav mums ne reālu plānu, ne kontroles sistēmas, un tur tā naudiņa aiziet par nevajadzīgām iekārtām, slimnīcām, ko izremontē un aizslēdz, formalitātē, kuras, izskatās, ka pat ne visi ģimenes ārsti, piemēram, vēlas atcelt...
traductrice
t
Es faktiski pirmo reizi no ministra kandidāta dzirdu to, ka ir godīgi jāstrāda, lai nauda nonāktu veselības aprūpei, nevis ierēdņu kabatās. tāpēc jau arī viņai nav atbalsta. Vai tiešām šī sistēma nav salaužama?
Ivars
I
Man patīk šis teksts, es uzskatu, ka Sakne būtu visatbilstošākā kandidāte šim amatam...
Ieva
I
Piemēram, kas tā par mistisko tarifu izlīdzināšanu? Izlīdzināsim nieru transplantācijas un abscesa drenēšanas tarifus? Vai arī to nodaļu tarifus, kurās cilvēki vienkārši guļ un labi ja saņem dienā pāris šprices, ar reanimācijas tarifiem?
Ieva
I
Spriežot pēc izteikumiem, kundzei tiešām nepatīk specifiskums.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvija paliek tukša

Valsts iedzīvotāju skaita kritums 34 gadu laikā par teju 30% ir satraucošs fakts.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas