Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Apinis: Lindermans un Ušakovs ir kā grāvis starp Latviju un Krieviju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Zahars
Z
Cik saprotu LĀB Prezidentam visi jautājumi medicīnā sakārtoti, jāķeras pie citām novārtā atstātām sfērām....... Nu Avicenna, kas Avicenna, nē -- Leonardo!!!
ome
o
4 MILJONI,NU TAD LAI ATMAKSĀ ,KAS TO VISU ORGANIZĒJA.
Dūre
D
Savā vārdā izsaku par to,ka Kremļa pakalpiņus Ušakovu un Lindermanu vajag nekavējoties izraidīt no Latvijas , vai vismaz, tiesāt par nodevību pret Latvijas valsti, apzināti sašķeļot latviešu- krievu attiecibas vēl nebijušā līmenī. Kā viņem vispār ir atļauts darboties Latvijas Valsts instances? (!!!) Pilnīgs absurds Valsts Iekšlietu politikā ! Paskatiet atpakaļ vēsturi - Par ko gan 30-jos gados tiesāja Saeimas komunistiskās noslieces deputātus ? Liekas,apzināta Latvijas valdības politika, ļaujot Krievijas 5-Kolonnas diversantiem atklāti rīkoties suverēnā Latvijas valstī ...
LIELĀ IESPĒJA
L
Kontekstā ar šodien publiskoto ŪŠAKOVA saraksti ar Krievijas vēstniecību, konstatējums uzprasās pats no sevis — ir konkrēti cilvēki, kas vēlas sanaidot Latviju un Krieviju. Un tos visdrīzāk finansē Antonijas iela. KO MUMS darīt ar deputātiem, kas reāli cīnās PRET LATVIJU? Atņemt amatu? Atņemt pilsonību? Izsūtīt atpakaļ uz valsti, kurai tie patiesībā kalpo? Variantu ir daudz. Varbūt pietiek tiaki izteikt RĀJIENU, kā tas tikko bija ar Kabanovu? Nobalso un izsaki savas domas portālā MANABALSS.LV un tava balss aizies uz Saeimas likumdošanas komisiju.
alberts
a
Tu aizmirsi Urbanoviču!
Ivars Graudums- Andrim
I
Slavenie latvieshu sreelnieki tikai tapeec kljuva sarkani, jo cara laiku krievi vinjus bez jeegas dzina ciinjaas pret vaacieshiem. Un lai andris neaizmirst: aiz lielas krieviskas pateiciibas komunisti vinjus apshaava 1936-37. gadaa. Tikai tapeec, ka vinji bija latvieshi!
Jānis.
J
Gluži manas domas.
oi, līdz kādam kreķiņizmam gan jāai
o
- par dgn te neko neiztaisa - plašai publikai jau tas neko neizsaka - BET DAKTERI GAN JAU KA PĀRDZĪVOS :)))))))))))))) - līz šim visā pasaulē NEŠIZO dakterīši bez piešizo piepolitiķiem VĒSĀ MIERĀ savas lietas allazhinj spējuši apdarīt - - ej, apini, gulēt mierīgi - sapņos dzintarzēnus paskaties un nomieri9nies - gan profi bez tevis izairēs .
RAISA
R
Tik vienkarši pēc Jusu teikta. Man un manam vīram neesot izcila latviešu valodas prasme, bet mes ilgstoši kartīgi un pilnīgi maksajam nodokļus valsti un kopuma kartīgi cilvēki. Bet manas zinašanas latviešu valoda ir pietekoši, lai saprast, ka 20 gadus mēs esām vajadzīgi nodokļu maksašanai un viss, un vel, ja slikti parzinam valodu-tad sodu naudas maksašanai.Parejais viss-ne priekš mums.
oi !
o
FROM paradis
  • 0
  • 0
nununu - ne - dura l ti, kalhoznaj
n
KAK MOZHNO - kak mozhno hotj na sekundu v etot vesj bred sobachij poveritj !!! Da pazarj ... hotj' na ... DUSHKU DA SOVESTJ, da UM i face ( or feace ... ) of CHISTAKROVNIH LATVISHENZ SITIZENZ ... da perzindent&other fazendmenz ... zzz > >>Valerkaij navadvorskaij-borowoiskaij PARADIS of Wall Street banks ! Odno eto chago stoit !
  • 0
  • 0
Haris
H
Ar Lindermana un Ušakova pūlēm ir torpedēts un nopietni apdraudēts Jaunais vilnis un citi veiksmīgi Latvijas un Krievijas projekti. ==================================== Jaunais vilnis - "veiksmīgs projekts"? Varbūt arī uzturēšanās atļauju tirgošana krieviem? Kretīniņš tomēr tas Apinis.
kalts kalts
k
aizvainojām latviešus, radījām viņiem iespaidu, ka Lindermans un Ušakovs patiesībā ir Krievijas nauda, Apini, vai šeit Jūs runājat par sevi? Kas bija iespaida radītāji? Šādus tekstiņus ģenerē histēriskas dāmītes, kas jūtu uzplūdā vairs nesaprot, ko runā (un raksta).
mjā
m
Skaidrs ir tas, ka Ušakovs sevi ir izsmēlis un pierādījis kā lielu radikāli. Nav un nevar būt pa ceļam ar tādu. Referendums beigsies, tas saliks visus pēdējos punktus, bet ar SC vairs ne pa kam un ne pie kādiem nosacījumiem, vismaz tuvākos 10 gadus noteikti!
skaidrs
s
Ak ta impēriski noskaņotie ārsti arī vairs pēkšņi neprot latviski...
kops
k
Zdraste, pamodies. It kā tas nebija jau zināms pirms visas šitās šmuces. Neprata gan. Ne visi, bet liela daļa gan ...
  • 0
  • 0
Dro
D
Pašu bālēliņi jau to grāvi sāka rakt ar parakstu vākšanau pret krievu valodu skolās. Un arī šobrīd paši vien histēriski reaģējam uz pilnīgi prognozējamo atbildes gājienu ar parakstu vākšanu. Nevis jāvaimanā un jāstāsta, ka valoda ir mūsu vienīgā vērtība, bet jādomā par visām citām īstajām dzīves vērtībām. Par galveno vērtību - mīlestību un mieru uz Zemes!
pidagogs
p
Kamēr visi bērni no 1.klases nemācīsies valsts skolās valsts valodā, tikmēr miera te nebūs.
  • 6
  • 0
saule
s
Briniskigs raksts!Paldies!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šorīt pārbaudīs trauksmes sirēnas

Pirmdien no plkst.10 līdz plkst.10.08 visā valstī uz trīs minūtēm tiks iedarbinātas trauksmes sirēnas, lai pārbaudītu valsts agrīnās brīdināšanas sistēmas ieslēgšanas kārtību un tās darbību, kā arī,...

Pirmdien vietām gaidāms pērkona negaiss

Pirmdienas rītā Latvijā ir saulains laiks, vietām sauli brīžiem aizsedz mākoņi, liecina meteoroloģiskā informācija. Pirmdien daudzviet Latvijā uzlīs, vietām gaidāms pērkona negaiss, prognozē sinopti...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas