Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +4 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 9. maijs
Klāvs, Einārs, Ervīns

Apinis: zāļu vairumtirgotāji vēlas iznīdēt Bārzdiņu

Zāļu vairumtirgotāji vēlas iznīdēt veselības ministru Juri Bārzdiņu, uzskata Latvijas Ārstu (LĀ) biedrības prezidents Pēteris Apinis.“Šobrīd it kā mediķi pieprasa Bārzdiņa demisiju, bet smieklīgākais, ka vislielākā aktīviste ir Aizkraukles slimnīcas valdes priekšsēdētāja Alīna Vāne, kas nav mediķe, bet gan ekonomiste,” portālam Diena.lv sacīja P.Apinis.


Aizkraukle slimnīca pieder Recipe Plus vairumtirgotājiem jeb Sentor farm aptieku tīklam, norādīja LĀ prezidents.


“Veselības ministrs samazināja māržu vairumtirgotājiem un zāļu firmu pārstāvniecībām, tādejādi netīši samazinot peļņas iespējas. Mūsu vairumtirgotāji paziņoja, ka Bārzdiņu iznīdēs. Bet nīdē no citas puses,” atzina P.Apinis.


LĀ prezidents norādīja, ka arī Medicīnas iestāžu asociācija apvieno tikai Recipe Plus iestādes. “Patiesībā jau Latvijā darbojas Slimnīcu biedrība, kuras vadītājs ir Jevgēnijs Kalējs un Medicīnas darba devēju asociācija, kuras vadītājs ir Māris Rēvalds.”


P.Apinis apgalvo, ka veselības ministrs ir kļūdījies ar lēmumu par izmaiņām Traumatoloģijas un ortopēdijas slimnīcas darbībā, bet tas neesot iemesls, lai zāļu tirgotāji nīstu J.Bārzdiņu.


Jau ziņots, ka mediķi ir sašutuši par Veselības ministrijas nevēlēšanos ieklausīties viņu argumentos un nolēmuši pieprasīt veselības ministra J. Bārzdiņa demisiju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas