Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Piektdiena, 31. maijs
Jūsma, Alīda

Aptauja: partiju reitingi krītas, ZZS zem 5% barjeras

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
nigrais
n
Nauda palīdz. Škēli un Šleseru sāk mīlēt. Priecājos par tautas atjautību
:o)
:
Un Tu vēl nepieskaitīji vēl 2% idiotu! Kopā sanāk 5,4% idiotu!
tauta
t
izlase lielums - 616 respondenti. == nav ko satraukties, izlases absolūti nereprezentatīva, kaut nejauši izvēlēta.
replika
r
LNT mēģina parlamenta vēlēšanas pārvērst par Prezidenta vēlēšanām - līdzīgi kā tas bija ar RD. Tāpēc ir šie nereālie cipari - ar milzīgo atbalstu Lembergam, bet viņa partijai it kā sūdīgs reitings. Labs :) reitings Šķēlem, bet TP zems. Beigās nebūs vēlēšanas par 100 deputātiem, bet par to, kurai partijai "labāks " premjera kandidāts.
zooVZ&zoolācis
z
&M 06.06.2010 21:07 . prezidents saka, ka pirmo virzīs pelmeni Dombrovski, pat ja Vienotība zaudēs... oligarhus nevirzīs.
Liva
L
Nu kāds absurds, kā var nopietnā balsī saukt to par "reitingu", ja aptaujāti ir 600 cilvēki?
alberts
a
Lembergs nav pat ne "kampējs ne biznesmenis" viņs ir vienkārsi viltīgs zellis kurss iemanijies caur Ventspili plūstoso naudas straumi daļēji iepludinat sava kabatā,un uzssmukinat to mazpilsetu.Un neparspejams demagogs uz ko arī uzķērušies naivie "vēlētāji".
Jurītis
J
Vēlēšanās būtu bijuši gatavi piedalīties 72% balsstiesīgo iedzīvotāju - pusmēneša laikā balsot gājēju skaits ir palielinājies par gandrīz diviem procentpunktiem. ---------------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------ ----------- Bet partiju reitingi krītas..... interesanti par ko tad tie 72% balstiesīgo ietu balsot???? diezgan murgains raksts...
Redio
R
tie GFK pētijumi ir pilnīgs sviests
*****
*
Aptaujāti tikai balsstiesīgie Latvijas iedzīvotāji, izlase lielums - 616 respondenti. Ja uz šādiem pamatiem izdarīti secinājumi, tad cik augsta ir to ticamība?
Terorists
T
Negribu par premjeru ne vienu no nosauktajiem fruktiem.Par premjeru gribu ģerevņas garmoņistu Lielo Janku kas prot meldiņu vilkt.Šnabi iedzer,garmošku uzspēlē un baļukā vēl trobeli uztaisa.Vot tas ir puika,bet ko tad šitie-MULD UN MULD BET JĒGAS NEKĀDAS.
bērtulis
b
Vai Jūs naivie joprojām tical LNT aptaujām? Tad tas ir cerību triumfs pār pieredzi! Nākamajā aptaujā iespējams uztaisīs AŠ2 popularitātes strauju pieaugumi un par to bzūnēs tik ilgi, kamēr naivie latviešu vēlētāji to uzskatīs par patiesību pēdējā instancē, un vēlēšanās kā tirgus sievas balsos par tiem!
Trz
T
Kam vajadzīgs "procentpunkts"? Procenti un procentpunkti ir divas dažādas lietas. Ja partiju atbalsta 40% iedzīvotāju, un tās reitings krītas par 25 procentiem, tad beigās to atbalsta 30% iedzīvotāju (40*(100-25)/100). Bet, ja reitings krītas par 25 procentpunktiem, to beigās atbalsta 15% iedzīvotāju (40-25).
a ko ta nu?
a
Vai var ticēt šādām aptaujām? Ja Lembergu par premjeru grib 48%, tas liecina par nācijas pataloģiju. +++ Cilvēkiem ir iestāstīts, ka viņš esot "saimnieks". Taču pamuļķīši nesaprot, ka Ventspils "sakārtota" par naudu, kuru L. izsitis no valsts budžeta - biblioteka, SPA. ... Kamēr citās pilsētās bērnu dārziem un skolām trūkst naudas, lai uzliktu jumtu. Cilvēki neapjēdz, ka viņš pēc krievu laikiem saņēma bagātu infrastruktūru.Cilvēki neapjēdz, ka viņš apšaubāmā kārtā sevi un savu ģimeni padarījis par miljonāriem.Diemžēl mūsu tauta kā kalpu tauta ir ar mieru lasīt pabiras no saimnieka dzīru galda .Pēdējais karš un krievu laiki šo nelaimīgo apziņā deformējuši cilvēciskās vērtības.
rik
r
Kāgribam tikt kremļa paspārnē,ai kā gribam!Krievijā vispār bardaks,tāka mums ari būs jautri pēc SC uzvaras!Krievijā ir visaptveroša korupcija,vēl trakāk kā pie mums!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas