Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Sestdiena, 25. maijs
Junora, Anšlavs

Aptauja: SC nostiprina pozīcijas, latviskās partijas zaudē

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
hmmm...
h
Ne tikai vācieši un krievi - nu jau daudzi to saprot - tikai - nesūtīs tak NATO karaspēku iekšā .... demokrātija tak ......
daniel2
d
LATVIEŠU VALDOŠĀS PARTIJAS IR PĀRDEVUŠAS LATVIJU PAR 30 SUDRABA GABALIEM. NO LATVIJAS NEATKARĪBAS NEKAS VAIRS NAV PALICIS. LATVIEŠI IR IZDARĪJUŠI VISU, LAI KRIEVI VARĒTU SACĪT TO PAŠU KO AGRĀK VĀCIEŠI: "TĀ IR VIENA BAURU TAUTA, KURAI NEDRĪKST DOT VARU."
doc
d
nu, ja tā ir Freimaņa aptauja, tad pēc šiem 'rezultātiem' var īpaši neorientēties.
Человек
Ч
Krievu skolu slēgšana būtu jāuzsāk vispirms laukos, kur tās ir pavisam liekas. Pēc tam jāvirzās uz mazpilsētām un, pēdīgī, Rīgas. Tas ir apvainojums latviešu tautai, ka šis okupācijas iestādījums vēl turpina eksistēt 18+ gadus pēc neatkarības atjaunošanas. Tas ir kauna traips mūsu "nacionālām" valdībām un -- īpaši -- Prezidentei Vairai Vīuķei-Freibergai,
Человек
Ч
"И почему у вас, Гражданского союза, избиратели больше всего поставили минусов самому сильному кандидату-экономисту? Может, потому, что у нее неправильные имя и фамилия: "Татьяна Верье"? Не латышские. --- Tas pats notika SC sarakstos. Visi ar latviskiem vārdiem tika svītroti." - Ну, неправда. Рубикс вообще прошел первым номером в Европарламент. Янис Адамсонс на выборах в Рижскую думу поднялся с 58 места до - 3-го места. Осознайте это: с 58 - предпоследнего - до третьего. И прошел, соответственно, в Рижскую думу. Стал депутатом. И на место Ушакова в Сейм пришла Анита Якобсоне. Тоже о чем-то говорит. Так что вывод один: выгоднее быть латышом и дружить с русскими, чем быть русским и дружить с латышами. Где Алексей Лоскутов? То-то. А был бы в ЦС - уже бы сидел в Рижской думе.
aizspogulija
a
Loģiski, ka latviskās partijas zaudē, jo tām nav pilnīgi neko, ko piedāvāt sabiedrībai, izņemot elpu aizraujošu nekaunību, totālu idiotiju un homohobiju.
Lāpītāja.
L
Laikam jau būsi dubultnieks, jo pateici skaidru patiesību, īstais "čeloveks" kurš nebūt nav muļķis kā dažs pamuļķis te viņu nolamā,tomnēr parasti izsakās gan šovinistiski. Bet tu te trāpīji naglai uz galvas. Kad es gāju skolā kādu strēķīti atpakaļ vēl padomijas gados, man bija unikāla vidusskola, jauktā 2 latviešu un viena krievu klase katrā pakāpienā, un tas bija gana labs līdzeklis divkopienu valsts sindroma mazināsanai,kaut gan tolaik tāda uzstādījuma nebija, nekāda baigā kaušanās nenotika un mēs toriezējie skolas biedri joprojām pazīstamies vairāk vai mazāk un runājam abās valodās neko speciāli viens otram nedemonstrējot, šobrīd,kad latv.val. tiek mācīta kā valsts valoda, kad daudzi krievvalodīgie sapratuši,ka bez tās nav vienkārši tālāk un to prot, tādas dažādās plūsmu skolas ir tīša divkopienu valsts situācijas uzturēšana,tas nekavējoties jāizbeidz. Krievi ir un paliek krievi un muļķīgi būtu tos gribēt pārtaisīt par latviešiem-to nevajag, bet ir jāpanāk lai viņi cienītu un respektētu savu mītnes zemi un to ar tādām metodēm kā 18 gadus to dara visu krāsu politiķi nevar izdarīt. Tikai tad kad pie varas nonāks politiķi,kam šī divkopienu valsts situācija nebūs barotne, tikai tad kad viņi vienosies par to ka tiesiska, demokrātiska un pārtikusi valsts ir vajadzīga visiem te dzīvojošiem un ka tā nevar būt nekāda Latišija,jeb Latslāvija jeb naša Pribaltika, tikai tad iestāsies miers.
Paija
P
Diemžēl tās nav latviskās partijas, bet gan pārsvarā biznesa interešu partijas.
riņķī apkārt
r
Ja pēc budžeta grozīšanas JL vēl ir 8% , tas ir labs rezultāts un ir cerība, ka dižķibeli pārdzīvosim bez bruģa laušanas.
puika
p
И почему у вас, Гражданского союза, избиратели больше всего поставили минусов самому сильному кандидату-экономисту? Может, потому, что у нее неправильные имя и фамилия: "Татьяна Верье"? Не латышские. --- Tas pats notika SC sarakstos. Visi ar latviskiem vārdiem tika svītroti.
Человек
Ч
Šie rezultāti ir tiešas sekas no tā, ka Latvijā pastāv divas skolu sistēmas (tāpat kā okupācijas laikos) un ka visās Latvijas skolās nemāca Latvijas vēsturi. Mūsu vājās, drebelīgās valdības atļauj t.s. krievu skolās mācīt krievu nacistisko propagandu par notikumiem Baltijas valstīs.
Madrileña
M
Mani te priecē tas, ka SC atņem PCTVL balsis, jo, ja man ir jāizvēlas starp šīm abām, tad labāk izvēlos SC. Lieliski, ka paliek ar vien mazāk cilvēku, kas gatavi atdot savu balsi par PCTVL, ka ir kāds mērenāks politiskais spēks, kas ienāk viņu vietā.
Dr. Cibiņš
D
Ja TB/LNNK un TP ir latviskas partijas, tad Atis Slakteris ir pirmais latviešu astronauts.
WWW
W
četras valdošās partijas 18 gadu garumā ir krietni papūlējušās lai latviešiem būtu vienalga par ko balsot, lai tik nebūtu vecie purni.
zvirbulēns
z
Skarbi, pat patiesi, dodu žetonu :)))

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Tā valsts ir korumpēta no augšas līdz apakšai

Ko nozīmē Putina sāktās tīrīšanas Krievijas armijā – tiešām cīņa ar zagšanu vai bailes no "ģenerāļu dumpja", kādreizējam Nacionālo bruņoto spēku komandierim, ģenerālim Jurim Maklako...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas