Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Trešdiena, 29. maijs
Raivis, Raivo, Maksis, Maksims

Ar Aerodium saistītam uzņēmumam valstij būs jāatdod 1,35 miljonus latu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Latvijas kartejais
L
Tas proekts Latvijas kartejais stulbums
klucis
k
Uzraudzība ir, bet tā ir tik formāla, ka pat JUms šķiet, ka tās nav!
xxx
x
Probleema ir taa, ka truukst uzraudziiba (controlling) visaas projekta stadijaas. Un taa ir ar daudziem ES liidzfinanseetajiem projektiem.
jelgavniece-Cits jelgavnieks
j
No paša sākuma šķita, ka atkal kāda afēra! Tikko cukurfabrika beidza pastāvēt jau gāja vaļā visādas runas par šo teritoriju, un kur runas, tur Kanaška, - un ķēde sākas!!!
jā... zvirbulēns
j
Tev nav savu domu! Tu esi ieprogrammēts kaitnieks!
Daugavas erickiņš
D
Nevajag ķēzīties, jo Kamparam tāds pats sakars ar projektu kā Tev pašam ar vārnas jaundzimušo atvasi!
Fiksais
F
Naudu saņem pēc projekta realizācijas. Jautājums kāpēc FM apstiprināja kā pabeigtu neatbilstošu projektu un vēl pārskaitīja par tādu naudu? Zinu gadījumus, kad par nepareizu vārdu realizācijas atskaitē džeki nedabūja miljonu, nerunājot par to, ka varētu būt kaut mazākā atkāpe no realizētā projekta. Vai šis gadījums nepierāda to, cik vispār legāli LIAA ir dalījusi naudu? Cik vēl šādi stāsti ir palikuši aiz kadra?
Jauda
J
Ta kurš ir sliktais- Ozols vai Beitāns??
Memory
M
Ar to būs jāsamierinās, jo tālāk būs vēl ''jautrāk''. ' Ko sēja sabiedrība - to arī saņem pļaujai ', tā kā vajag adaptēties šai 'mad house'. Izdzīvos, kas pielāgosies - var pamācīties no Rāviņa, jo tas ''frukts'' jau ir pielāgojies (spriežu pēc intervijas LA.03.02.2011. Rāviņa kurss - decentralizācija). Decentralizācija - lielāks ''piķis'', mazāka atbildība. Mācās, studenti....
ugu - tūlīt ! - "Large
u
dagoņit un ješšo dast ! - tā ventilatortrubas kosmAnautu krānuvalžu SIA"valstele" jau tā piebarojusies caur šito arī aferu, ka drīzāk izlikvidēsies nekā no saviem starpniekkantoriem ko piedzīs - kādu likumu vēl pietaisīt klāt, lai paši sevi no pašu savu likumu nedarabotkām piesegtu - to mierīgi, bet ne tak savus palīgstrādniekus aiztikt ........ paši tak - pa taisno - visas tās naudas izķeksēt nemāk ... tik, cik gribas
Dzens
D
Tas nozīmē, ka tu nemāki lasīt, tāpēc īpaši apdāvinātiem paskaidrošu "FM atzīst, ka projekta ietvaros noteiktie mērķi nav un nevar tikt sasniegti, kā arī projekta īstenotāju piedāvātais risinājums projekta glābšanai nevar tikt atbalstīts, jo nav saskaņā ar Eiropas Komisijas un Latvijas tiesiskajā regulējumā noteikto..." Proti, runa ir par to, ka tādā stāvoklī, kādā pašlaik ir projekts, tas neatbilst tām prasībām, kādas pasūtītājs bija uzņēmies. Nauda tika prasīta par vienu lietu, bet pasūtītājs tagad ir uztaisījis kaut ko citu.
cits jelgavnieks
c
"Jelgava arī kļuvusi kā viena liela ''mad house''" Jā! ;) Ja vēl visam piesummē Lužkova 30 miljonu sapni "AMO Plant" kam dīvainā kārtā publiskā trokšņa vairāk nekā saražotās produkcijas, tad visīstākā 'mad house'... ;)
cits jelgavnieks
c
neņemos spriest, bet šķiet, ka Beitānam tas tā neizdotos, jo Jelgavā bez Rāviņa ziņas (kurš ZITC lobēja laikam uz I.Kanaškas zemes) neko neizkombinēsi. Vispār visu iesaistīto ZITC uzņēmumu valdēs (arī GSSC) figurē tāds - Kārlis Markus. PaGooglē to vārdu - interesantas lietas nāk ārā... ;)
Fiksais
F
Ko nozīmē šī rindkopa: FM atzīst, ka projekta ietvaros noteiktie mērķi nav un nevar tikt sasniegti, kā arī projekta īstenotāju piedāvātais risinājums projekta glābšanai nevar tikt atbalstīts, jo nav saskaņā ar Eiropas Komisijas un Latvijas tiesiskajā regulējumā noteikto... Vai tas nozīmē, ka FM ir pieņēmusi nepabeigtu projektu Vai tas nozīmē, ka FM ir piesegusi afēru Vai tas nozīmē, ka FM ir līdatbildīga par projektu Vai tas nozīmē, ka FM pati nav ievērojusi ES regulas pārskaitot naudu, par šo butaforiju, kā izteicās Ozols Vai tas nenozīmē to, ka Ozols vistiešākā veidā ir atbalstījis krāpniecību?
Dzens
D
Kā redzams, tad tu nekā nezini, bet runā blēņas un turklāt apvaino cilvēkus. Par to, ka Ozols prasīja savu daļu runā tikai Beitāns, kurš, kā nu ir zināms, pirms tam izshēmoja (pie vismaz piedalījās) miljonu Jelgavas trubā. Bet tālāk nu pats visu saliec kopā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas