Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Ar skatu uz jauno prezidentu

Ir visas iespējas vēl 12. Saeimā pieņemt grozījumus Satversmē, kas paredz Valsts prezidenta ievēlēšanu atklāti. Par šīm izmaiņām gatavas balsot visas frakcijas, izņemot Zaļo un Zemnieku savienību. Taču koalīcijas līgums nosaka, ka Satversmes grozījumus valdības partijas atbalsta tikai tad, ja tiem piekrīt visi partneri. Juridiskā komisija otrdien nolēma virzīt šīs izmaiņas Satversmē izskatīšanai 1. lasījumā tuvākajā Saeimas sēdē, ierosinot priekšlikumu iesniegšanai paredzēt piecas dienas.

Top komentāri

no Jūrmalas
n
ZZS Putra savas karjeras sākumā izteica šādu spārnotu frāzi: " Mēs gribam vēlēt prezidentu intīmā gaisotnē aiz slēgtām durvīm" . Ko no tādiem var gribēt?!
Enģeļa viesis
E
Kamēr pie siles ir tādi kā Brikmaņi, tikmēr jautājums par prezidentu un citi ir tikai darba procesa imitēšana. Vairāk kā 20 gadus noziedzīgi nejēgas ir novedusi valsti līdz vergu statusam , kurā aprobežotie noziedznieki izliekas ka dara darbu, bet tauta ir spiesta vergot , mocīties un imitēt patriotismu, jo aiz izmisuma jau nekas cits neatliek! Latvijā ir tas pats komunisms, tikai citā līmenī un kamēr nenotiks kadru maiņa, noziedzīgās nejēdzības turpināsies!
Margarēta
M
Tas, ka tik daudzi balso par zzs, diemžēl šo to liecina par sabiedrības attīstības līmeni. Nu, un tādai postovjetiskai pāķu tautai tādi zzs izshēmoti muļļas lieliski piestāv. Kāda tauta, tāds prezidents. Saprātīgajam mazākumam atliek no tā visa norobežoties. Starp citu, arī prezidenta kandidātu izvirzīšanai ir jānotiek civilizēti, lai atkal kāds neatved pie rociņas kādu pārsteigumu puķainā blūzītē vai kādu bērziņu, vai vājoni no zoo.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas