Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Ar vāju izpratni par aizsardzību

Startējot 13. Saeimas vēlēšanās, lielākajai daļai partiju attiecībā uz aizsardzības un drošības politiku izskan tikai aprobežotas un vispārējas frāzes. Dažas šai jomai pat nav atradušas vietu ne saīsinātajā, ne paplašinātajā programmā. Savukārt koalīciju veidojošie politiskie spēki pieturas pie pašreizējiem plāniem.

Top komentāri

Kārlis
K
Latvija veido savu aizsardzību NATO sistēmā un tā arī noteiks visas detaļas. Katram cilvēkam nemaz nav jāsaprot armijas lietas. Tas ir dienests 24 stundu režīmā, nekāda sava biznesa un ienākumu ārpus dienesta. Skumji ir tikai tas, ka Karavīri, kuri uzsāka dienestu atjaunotajā neatkarīgās Latvijas armijā, tagad saņem vecuma pensiju 400 eiro apmērā. Tas ir pazemojoši un nedara godu Latvijas valstij. Tā ka, ja esiet Latvijas patriots un gribat dienēt Latvija armijā uzstājiet uz līgumu ar Latvijas valsti par mūža garantijām uz cilvēka cienīgām vecumdienām. Ja Sadales tīklu darbinieki saņem atlaišanas pabalstu 75 000 eiro par slikti padarītu darbu, tad savlaicīgi iestājieties par savām likumiskajām tiesībām Latvijā
Ka ir Igors Rajevs?
K
"Partneriem NATO pret pielaides izsniegšanu Rajevam bijuši iebildumi, jo viņš, iespējams, varētu būt saistīts ar Krievijas specdienestiem. Tikai šogad augustā, kā ziņoja LTV raidījums Panorāma, augstākās kategorijas pielaide NBS virsniekam tika atteikta. SAB atteikuma iemeslus neatklāja, un līdz ar pielaides atteikšanu ilgstoši NBS strādājošais Rajevs tika atstādināts no tādu pienākumu veikšanas, kam nepieciešama augstākās pakāpes pielaide valsts noslēpumam."
Hūgo Vācietis >no barikād vācietis
Uzskatu ka galvenā Latvijas problēma ir tā ka Latvijai diemžēl joprojām nav īstu drošībvas orgānu
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas