Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Otrdiena, 7. maijs
Henrijs, Jete, Henriete, Enriko

Ārgalis varētu kandidēt uz Rīgas mēra amatu no Vidzemes partijas saraksta

Bijušais Rīgas mērs Andris Ārgalis pašvaldību vēlēšanās varētu kandidēt uz Rīgas domes priekšsēdētāja amatu no Vidzemes partijas saraksta, ziņoja Latvijas Televīzijas (LTV) raidījums Panorāma.

Vidzemes partijas valdes loceklis, Valkas novada domes mēra amata kandidāts Vents Armands Krauklis LTV norādīja, ka partija startēs vēlēšanās arī Rīgā, taču vēl neesot pieņemts lēmums, vai to darīs ar atsevišķu sarakstu, vai arī kopīgā sarakstā ar kādu citu partiju.

Rīdziniekiem, kuri vēlas kādas pārmaiņas, Rīgas mēra amatā būtu nepieciešams saimnieciskos jautājumus zinošs cilvēks, kurš varētu šīs pārmaiņas veikt, norādīja V.Krauklis. A. Ārgalis esot mierīgs cilvēks, kurš spētu sadarboties arī ar citām Rīgas domē ievēlētām partijām.

No 2000. līdz 2001.gadam Ārgalis bija Rīgas domes priekšsēdētājs, pārstāvot TB/LNNK, bet no 2005.gada līdz 2009.gadam viņš bija Rīgas vicemērs, pārstāvot Tautas partiju.

Jau ziņots, ka Vidzemes partija pašvaldību vēlēšanās centīsies iegūt vismaz četru mēra amatu krēslus - Valkas, Alūksnes, Rūjienas un Aizkraukles pašvaldībā, iepriekš informēja Krauklis

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas