Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +1 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija
Gobzems vairs nevar rēķināties ar JKP atbalstu. Bordāns paziņojis, ka Gobzema pēdējais piedāvājums ir nenopietns

Arī JKP faktiski pamet Gobzema "kuģi"

Ņemot vērā Valsts prezidenta Raimonda Vējoņa noteikto termiņu un premjeram amata kandidāta Alda Gobzema (KPV LV) jauno piedāvājumu, viņam faktiski vairs nav iespēju izveidot valdību, uzskata Jaunās konservatīvās partijas (JKP) priekšsēdētājs Jānis Bordāns.

Komentējot premjera amata kandidāta jauno piedāvājumu, Bordāns aģentūrai LETA sacīja, ka acīmredzot Gobzems ir pārstājis veidot valdību. Bordāns neuztverot Gobzema piedāvājumu kā nopietnu un uzskata, ka

viņš tagad varētu mēģināt veltīgi tracināt cienījamus cilvēkus, piedāvājot strādāt valdība, par kuru balsotu tikai Saskaņa.

Bordāns domā, ka faktiski vairs nav iespējas izveidot Gobzema valdību. Viņš gan akcentēja, ka sākotnēji JKP atbalstīja Gobzemu valdības veidošanas sarunās. Tomēr premjera amata kandidāts rīkojies, nekonsultējoties ar partneriem, līdz ar to JKP jutās "atslābināta no ciešas turēšanas pie valdības veidošanas un atbalsta", bet turpināja to atbalstīt, vēl vēloties izteikt savus ierosinājumus. Tomēr šodienas Gobzema paziņojums šādas iespējas izslēdzot, piebilda politiķis.

Kā ziņots, Gobzems ir atsaucis sākotnējo piedāvājumu par iespējamo Ministru kabineta sastāvu un tuvākajās dienās piedāvās partijām atbalstīt "bezpartejisku profesionāļu veidotu valdību".

 

Top komentāri

xio
x
Laiks Melbādes-Šipkēviča-666 € ķērkšanas stila valdībai! Tā teikt, vairāk naudas kultūrai un demagrāfijai, jo tas ir TIK SKAISTI! ! ! No kurienes nauda pofig, ja visādi Šipkas, Pakalniņas un citas 666 ķērcējas var dzīvot bēdu nepazīdamas.
rekur
r
Domāju, ka nav par ko priecāties. Tagad piedāvās izveidot Valdību Pabrikam, kurš arī neko neizveidos. Un kas tad atliks Prezidentam? Secināt, ka Valdību nav spējīga izveidot neviena partija un izsludināt Ārkārtes Saemas vēlēšanas... Un kas tur labs???
:)
:
Laiks profesionāļiem! Stājieties rindā pēc amatiem,laika nav daudz, divas brīvdienas.:)))
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

NA neatbalstīs Braži ārlietu ministres amatam

Opozīcijā esošā Nacionālā apvienība (NA) neatbalstīs diplomātes Baibas Bražes apstiprināšanu ārlietu ministres amatā, aģentūrai LETA pēc abu pušu tikšanās pauda NA priekšsēdētājs Raivis Dzintars.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas