Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Piektdiena, 17. maijs
Umberts, Herberts, Dailis

Arī Vīķe-Freiberga grib jaunu auto; pašreizējais esot sliktā stāvoklī

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
jk
j
tajos augtajos amatos ari naudu maksa .VAreja jau ari iekrat. Vecateva zemite solija abeldarzu iestadit .NEKA vis aizaug ar krumiem . VAI TA IR dzimtas zemites sakopsana. nav ko te aizstavet tuksu salmu kuleju.
Julka
J
Filips Bobinskis saka:Priekšvēlēšanu debatēs skaidri iezīmējās, ka laviusktma pretinieki viltīgi izvēlējušies lienošo taktiku. Saskaņas Centrs pauda: Vienīgā valsts valoda lai paliek latviešu valoda, bet pašvaldībās vajadzētu piešķirt lielākas tiesības krievu valodai. Kosmopolītiskais eksperts N. Muižnieks vienās no debatēm atkal pauda apmēram tādu domu: Varētu iet uz kompromisiem ar SC tā, ka neķertos klāt latviešu valodas kā vienīgas valsts valodas statusam, bet, piemēram, pārskatītu to profesiju sarakstu, kur tiek regulēts valsts valodas lietojums. Varētu saukt daudzus šādus piemērus. Atklāti uzbrukt valsts valodas statusam de jure, baidoties no sabiedrības reakcijas, viņi nevar, tāpēc cenšas panākt, lai šis statuss tiktu mazināts de facto ikdienas praksē.
Birbal
B
Ah yes, nicely put, eevyorne.
phē
p
Gribēt jau var, bet kā valstij ar tām iespējām???? Pratusies nu kaunu būtu!
Andrejs
A
Atrodoties pensijā kā 5 gados var tā nodzīt labu ļoti dārgu aotomašīnu. Tad ir gan braukts pa visu banku un triekts uz nebēdu, kad pat remontēšanai nepakļaujas. Ja mašīna būtu savēja, tad droši vien šādas vajadzības nebūtu. Tad domātu gan par benzina izlietojumu un visu pārējo. Lielas aizdomas ir par to, ka Vairai iegribējusies arī vēl modernāka , ka Zatleram. Kādēļ neslaukt valsti, ja tā ļaujās. Te nu gan kaunam vajadzētu būt. Vārdi un darbi nu nekādi nesaskan.
sliktsserviss.lv
s
Eksprezidente Vaira Vīķe-Freiberga varētu pievienoties www.sliktsserviss.lv grupai
vera
v
Lūk, cik daudz ieteikumu ! No tiem var izlobīt kaut ko vērtīgu !
Johaidi !
J
Tas BMW-500 gan ir bijis riktīgs lūznis no krāmu tirgus.Vai god. ex- prezidentei nevarēja uzreiz nopirkt kārtīgu antīku Zaporožec vai Maskaviču? "Volga"-tā tik bija viena varena mašīna ! Stipra kā velns. Honda Civik un Folksvāģīši ir ļoti ekonomiski un iet kā pulkstentiņi !!!Kāpēc vajag tādu draņķi BMW, Mersi vai Audi?
jā gan
j
"Pusotra gada laikā tā ir trīs reizes apstājusies uz ceļa dažādos laika apstākļos gan Rīgā, gan ārpus galvaspilsētas." Nu tādu blefu pat domādams neizdomāsi!
No Zviedrijas
N
Mūsu 2003.gadā pirktais Toyota RAW4 vēl šodien iet kā bitīte. Velk katru gadu pamatīgu treileri no Zviedrijas uz Dienvideiropas kalniem un lejām - jūlijā vien nobraucam ap 5000 km. Vīrs brauc dienesta braucienos pa pus Zviedriju katru mēnesi. Līdz šim pat nekādi nopietni remonti nav bijuši vajadzīgi, pamatā pietiek ar parastajām apkopēm. Nē nu patiesi - VK vajadzētu pārbaudīt, ko bijusī prezidente dara ar valsts īpašumu, ja tik ātri tik ļoti nolietots.
aiai
a
Kas ar mums mīļie cilvēki notiek? Vakar TV sižetā redzēju, ka smagi slimam jaunietim nevar piešķirt finansējumu (18kLs) medikamentiem, lai dotu iespēju dzīvot, bet VVF vienā mierā pieprasa auto par milzu naudu - un taču dabūs to auto! :( . Jo redziet TĀDS ir likums! Zemīt atveries...
ām
ā
Vai tik šodien kancelejā nav razborkas? Kurš āpsis bija aizsūtījis VVF spodrināt valsts tēlu ar dienesta auto piedaloties Dakāras rallijā?!
arī viedoklis
a
Tad jau vecais Gunča mums ir tas pats pieticīgākais! Eh, mainam likumu un dajoš Gunču vēlreiz par prezi!
bez-abrene
b
nopērciet viņai gada abonementu Rīgas satiksmē! Ar mīlestību, ušakovs!
vientiesīc
v
Kurš tad negrib?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas