Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +11 °C
Smidzinošs lietus
Svētdiena, 9. jūnijs
Ligita, Gita

Armijā, iespējams, mainīs atsevišķus komandierus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
točno
t
civilisti var veikt ne tikai grāmatvežu darbu- arī visāda veida rakstveži, preses dienesti, attiecību speciālisti.vai tad , lai uzrakstītu informāciju no kopējā darba plāna,'vai nodrukātu pavēli, vajag kompensācijas par uzturu, dzīvokli, pakāpi u.c?
marfa
m
domāju ka būtu jāorientējās uz grāmatvežiem tad būtu jāmaksā tikai algas, nevis karavīriem paredzētās kompensācijas
nv
n
".."Mums ir jākoncentrējas uz sauszemes spēkiem," uzsver ministrs. .." ======== BEIDZOT ministrs pasaka to, kas tiešām ir prioritāte!! +10
Aņka
A
Lai arny finansē US,tā tiek izmantota tikai jenky mērkiem un arī Lieģis ir US pilsons.
to Bobiskom
t
Sveiciens štata komentētājiem :)
:D
:
Vienošanās ar SVF arī paredz samazināt karavīru skaitu. I.Lieģis pieļauj, ka varētu tikt pārskatītas jūras spēku un gaisa spēku funkcijas. "Mums ir jākoncentrējas uz sauszemes spēkiem," uzsver ministrs. ---------------------------------------------------- Ta s butu nedaudz saprotams ja mums vispar butu kaut kadi juras un gaisa speki, un nebutu jau burtiski mazakais karaviru skaits pasaule.
Bobiskom
B
Prieks, ka Lieģis ir sapratis, ka Latvija var kautko prasīt drošības jomā, ja tā arī kautko dod. Un jāpriecājas, ka ir iespējams pildīt savas saistības ar NATO vien nosūtot 100 karavīru vienību uz salīdzinoši mierīgu Afganistānas provinci. Vēl tikai mūsējiem vajadzētu vairāk piedomāt pie civilās palīdzības, ko darīt, lai Afganistānas valstij palīdzētu ātrāk tikt uz kājām un pašai tikt galā ar iekšējās drošības problēmām, jo tas jau ir tas galvenais mērķis
balelins
b
VIENS NO IEMESLIEM KAPEC KAREIVJI PALIEK IERINDA ARZEMJU MISIJAS LAI MES PARADITU KA LATVIJA DOMA PAR DROSIBU, ARI PAR IEKSEJO DROSIBU. BET TE GAN DARBS JAU VAIRS NAV ARMIJAI BET DROSIBAS DIENESTIEM. ANALIZET KAPEC POLITIKI NOVEDUSI VALSTI TIKTAL. VAI NO DAZU POLITIKU PUSES TE NAV TIRA KAITNIECIBA, VAI TE IR IEJAUKTAS ARVALSTIS KAS CAUR EKONOMIKAS DESTABILIZACIJU GRIB SASNIEGT SAVUS NETIROS POLITISKOS MERKUS BALTIJA.
Kiki
K
Vai tik šodien nebija vērts vairāk padomāt par Latvijas iekšējo drošību?
balelins
b
IMANTAM LIEGIM ABSOLUTA TAISNIBA, MUSU KAREIVJI MIERA MISIJAS IR ABSOLUTA PRIORITATE, TE IR JASAKA TA, KAUT MES PASI SEIT LATVIJA BUSIM VIZAS, BET MUSU KAREIVJI PALIKS IERINDA UN PLECU PIE PLECA AR SABIEDROTO KAREIVJIEM TURPINAS CINU PRET TERORISTIEM.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas