Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +24 °C
Skaidrs
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Ārvalstīs mitinās vairāk nekā 300 tūkstoši tautiešu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
smiekli nāk
s
Daudzi, kas aizbrauc tieši parāda savu uzņēmību - pamēģini Tu uzsākt dzīvi svešā valstī, ar svešu valodu, likumiem utt. īpaši, ja neesi vairs jaunietis. Tas ir labāk nekā atrasties savā dzimtenē un vaidēt par to cik te viss slikti. Vai nu izmaini situāciju vai mainies pats - tas ir labs sakām vārds šeit.
kindzulis
k
es arī braucu prom, nākamnedēļ! :))
arturs
a
man zheel tevi saruugtinaat, bet latvijaa veel viss tikai ies uz slikto pusi. tu man jautaasi kaapeec. atbildu. 1. neviens reaali valdiibaa nemaak naudu valstij pelniit, nu varbuut arii negrib. nodoklju pacelshana neattiista reaalo ekonomiku. 2. daudzi cilveeki veel aizbrauks, un tie ir reaalie nodoklu ienjeemumu zudumi valstij, un mazumtirdznieciibas apjoma krishanaas. 3. tie nodoklji kuri ir uzlikti, vinji reaali nestraadaas. var jau veel pacelt teiksim nekustaamaa iipashuma nodokli, bet ar to ir jaareekjinaas ka daudzi vinju vienkaarshi nevarees samaksaat. autotransporta nodokli arii var veel pacelt, bet tas noziimees tikai to ka cilveeki atradiis iespeeju regjistreet transportu igaunijaa vai lietuvaa. no taa visa jau tagad ir saprotams ka tos ienjeemumus uz kurim valdiiba cer sanjemt, vinji vienkaarshi nedabuus. taada luuk ir tuvaako laiku latvijas naakotne.
leons
l
B chto bredjite?! istorik hrenov (na vashem jazike, chtobi poniatno)
Bo
B
Ar ko es "zāģēju zaru" - ar to ka palieku Latvijā, strādāju (turklāt nodarbinu sevi pats, bez valsts palīdzības), maksāju nodokļus un audzinu bērnus? Ar to ka optimistiski skatos uz Latvijas nākotni? Manam komentam, kurā bija rakstīts, ka šogad Latvija ir sākusies augšupēja un tālāk būs tikai labāk un labāk, 12 cilvēki pielika pa 1 zvaigznei. Viņi uzskata, ka Latvijā būs sliktāk un sliktāk, un uzspiež šo domu citiem tautiešiem, lai arī viņiem sagribētos aizbraukt. Kurš tad no mums ir kaitnieks? Es? Pēc tā visā var skaidri redzēt, ka visas jūsu problēmas ir jūsu galvās.
Millan
M
Tadus ka Jus vajadzetu tiesat par kaitniecibu - tadai panikusai tautinai ka latviesiem butu jajut katra latviesu cilveka svarigums. Bet Jus un lidz sim Latvija valodoso nenormalas un tuvredzigas iedomibas un augstpratibas del musu tauta vienkarsi noasino. Tadi ka jus zage zaru, uz kura pasi sez - nedomaju, ka jusu t.s. "izglitoto un uznemigo" vidu ir tik daudz bernu raditaju, cik tas butu nepieciesams Latvijai. Ja nu kaut kur ir vajadziga uznemiba un izlemiba - tas ir izskirosas ipasibas, lai pienemtu lemumu pamest dzimto zemi.
Kas notiek, kad kretīni sāk
K
"Kaut arī personiski man aizbraukušos žēl, valstij tas nāks tikai par labu, jo tā atbrīvosies no neizglītotu un neuzņēmīgu cilvēku balasta. Līdzīgs process notika Īrijā ..." ******************************************************* ******************************* Kenediju klana patrairhs ir tieši viens no Īrijas aizbraukušajiem. Ļoti silt ieteiktu ar tādiem "domu graudiem" neizcelties pie Amerikas īriem. Alus kauss uz galvas būs tas mazākais. Tieši tāpat derētu pieturēt savu stulbo muti starp milzīgajām somu kopienām ASV, kas lielā daļā tāpat bija ekonomiskie bēgļi. Latvijai ir jādara viss, aboslūti viss, lai uzturētu saikni ar šiem trimdiniekiem - gan vecajiem, gan jaunajiem. Katram no viņiem ir jāzin - mēs visi esam viens.
Aiks
A
Tas ir cilvēku interesēs reģistrēties, jo, piemēram, Japānas gadījumā, ja cilvēki būtu reģistrējušies, mums un vēstniecībai būtu daudz vieglāk ar šiem cilvēkiem sazināties," norādīja Audariņš. ----------------------------------- Nu gan KLERKS iekš ĀM iepļāpāja sviestu! Latvieši BĀZĀS virsū Latvijas vēstniecības Japānā klauniem, bet tie ielikka ķeksīti, ka latvietsi ir dzīvs un vairāk NELIKĀS ne zinis ...NEVIENS nav saņēmis Japānā esošās vēstniecības palīdzību, atšķirībā kā to darīja CITU valstu vēstniecības...
Lol
L
Nevajag satraukties arzemes stradajot pa istam iemacas stradat, ari man liekas pateicoties Ryanair un labo satiksmi ar Rigu arzemes stradajosie nav zaudejusi saikni ar Latviju, ari lasu zinas ka Lavijas Banka arzemes stradajoso latviesu naudas sutijumus radiniekiem Latvija deve par ,,stabilu naudas plusmu,, ari kad Latvietis atlido uz dzimteni vins neskopojas veikalos krodzinos remontejot dzivoklus perkot automasinas un tt iegulda Latvijas ekonomika daudz naudas, varbut ka es kludos varbut kads varetu saskaitit bet man ir sajuta ka arzemes stradajos Latvietis iztere Latvija vairak naudas neka Latvija dzivojos Latvietis.
Ezis
E
Vārds vietā ! Domāju ka tā dēvētā pelēkajā ekonomika nav tik liela ,jo tajā tiek ieskaitīta mājās sūtītā nauda! Var gadīties ,ka lielā cīņa par tās apkarošanu beigsies bez vērā ņemama pieauguma kasē!
  • 0
  • 0
CauraMuca
C
Tāpēc jau mūsu varas svoločiem tikai viens kreņķis.[Ārzemēs strādājošie nesteidz atmaksāt nodokļus Latvijā TVNET/2011. g. 27. martā,] Paši to bļodu izrijuši,tautu piesmējuši,valsti uzmetuši,dzimteni pēc politkrimināla pavēles tā nodevuši ,ka cilvēkcienīgas dzīves gribošam indīvīdam jātinās prom no šīs proglotu-duriku brīnumzemes. Tā vietā lai uzceltu valsti kurā cilveki gribētu atgriezties lai strādātu un dzīvotu šie svoloči,lai būtu ko strēbt, gatavi savas rociņas bāzt to kabatās kuri tieši viņu dēļ,bieži vien ar asarām acīs,pametuši savas mājas un savu izplosīto zemi. Tak gan jau šie daudzcietušie pilsoņi ko izdomās lai tās alkatīgi-smirdīgās rociņas būtu par īsām. Ir jau vēl valstis kuras šie nespēs aizsmirdināt.Vienīgi būs skumji,ka man tāpēc ka esmu Latvietis būs jāprāto kā atkratīties no šīs zarazas. P.S. To visu sen jau var vienīgi izskaidrot kā plānveidīgu darbību veltītu Latviešu nācijas iznīkšanai pamudinot savus pilsoņus saraut saites ar de fakto okupēto teritoriju Latvija.Pie tam pašu vien alkatīgo kangarbālēliņu rociņām. Un nevajag mēģināt kaut kādā veidā šo ilgstoši postošo darbību izkaidrot vien ar nepārtrauktām kļūdām,muļķību,nejaušību,nekompetenci un citām tml. herņām Tādos posta apmēros ar to vien,tas vienkārši nav IESPĒJAMS...
no aizjūrām
n
Komentāros nemaniju, ka kāds būtu ieminējies par Rezidenta statusu! Nesen LNT ziņās redzēju, klausījos, ka valdības pārstāvji atraduši ceļu, kā no Mums vēl papildus nodokļus ieraut sev kabatās! Es domāju, mēs lielāko ties visi būsim pretīm šai Latvijas Ekonomikas uzlabošanas programmai!!! Latvijā vajag daudz, daudz darba vietu! Lielu uzņēmumu ražotāju, kur cilvēkiem strādāt! Nevis no tiem, kuri lai glābtu savas Ģimenes, savus vienkāršos dzīvoklīšus aizbraukuši pelnīt naudu uz ārzemēm. Es piemēram esu Pilnīgi tam pretī! Un netaisos neko maksāt! Un jāsāk interesēties par Rezidenta statusu. Un ja vajadzēs, tad kādam feisā savu pasi iesviedīšu, lai aizrijas! Brīvā Latvija/ Eiropas savienībā! Galīgs Fufels! Un daudzi Krievi vismaz pagaidām pārliecinoši saka, ka Latvijā vairs neatgriezīsies! (25-30 gadīgi)
Rīdzenieks
R
aizej nosveries, un cītīgāk Latvijā strādā! Un neierauj asti kājstarpē, bet aizej uz kādu Demonstrāciju!
loģiskais
l
Nu re cik jauki, nekādi vācieši Latvijā neienāca un pirmā pasaules kara arī nebija, tikai cara valdība nezināmu iemeslu dēļ papūlējās uzcebt histēriju par vāciešiem :D
ieteikums
i
Tu pats varētu, glābjoties no briesmīgā posta un nabadzības, pārdot datoru un atslēgties no portāliem, jo vienalga neko vairāk par histēriskiem komentiem ražot neproti. Tad tev parādīsies kaut kādi brīvi līdzekļi un laiks, ko varēsi patērēt darba tirgu pieprasītas kvalifik'acijas apgūšanai.
Rīdzenieks
R
Piemēram mums darbā, šeit izvirtušajā anglijā, kautkā ierunājos ar vienu krievu par tautas skaistīšanu Latvijā. Šis esot no Daugavpils, viņš saka, ka jā pie viņiem esot mājās, Daugavpilī ieradušies tautas skaitītāji un viņa muterīte teikusi, ka dēls kautkur klīstot pa Latviju apkārt, kautkur piestrādā, tad atkal maina darbu. Ta džeka mamma ir iedevusi nepareizu info. Jo Viņas dēls jau dažus gadus dzīvojas, strādā anglijā. Tākā būs informācija arī neprecīza! Un 300 000 nebūs patiesā īstenība, jo īstenībā ir un būs daudz vairāk cilvēku aizbraukuši Glābties no pilnīgā Posta,Nabadzības!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas