Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +22 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Ašeradens: Medusmēnesis valdības koalīcijā ir beidzies

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Emša kungs
E
Visus aicinu uz svinīgo brīdi Sarkanajā Glāzē!
Pelēkais Vilks
P
"sakārtojis pilsētu", plānā galdiņa urbējiem ļoti simpātiska Lemberga retorika attiecībā uz to, ka pie visa vainīgas zviedru bankas un vispār Rietumi, Soross, un pārējie ļaunie kapitālisti, tāpēc valsts parādu tiem var arī neatdod. ~~~~~~~~~~~~~~~~~ Tātad kurmja kungam simpātiska.... Lai gan - varbūt jāmaina cēloņi ar sekām - lemburģim ir simpātiska kurmja kunga retorika.
Pelēkais Vilks
P
dzeris no IR 21.01.2011 17:45 ZZS mums ir nemirstīga, un savus 20 - 25% dabūs vienmēr, un tautai nevis traucē, bet, patīk, ka tā ir Lemberga kabatas partija. ~~~~~~~~~~~~~~~ Na breinuma! Shēmā "MMM-2011" (jebšu - vēlreiz uzspēlēsim ar Mavrodi) esot gatavi piedalīties ~27% mīļotās kaimiņvalsts iedzīvotāju. Mums mazliet mazāk, ņemot vērā attiecīgās proporcijas..
Zemnieks
Z
ZZS jau sen pierādījusi, ka tai, kā kabatas partijai ar nav nekādas intereses piedalīties valsts izvešanā no krīzes. Tai vietā, lai ar koalīcijas kopīgiem koalīcijas spēkiem pieņemtu lēmumus, viņi tikai izvirza ultimātus, bez jebkādiem konstruktīvu risinājumu piedāvājumiem. Ja par tādu politiku ir balsojuši vēlētāji, ievēlot ZZS kandidātus Saeimā, tad tas ir nožēlojami, un kārtējo reizi pierāda šīs kārtējās interešu grupas aizstāvju un attiecīgā elektorāta bezatbildību, aprobežotību un valstiskās pašapziņas trūkumu. Laikam jau piemirsuši to, ka ZZS aktīvi darbojās iepriekšējā koalīcijā, kura noveda valsti līdz bankrotam. Laikm jau nesaprot, ka šī iemesla dēļ valsts vēl joprojām tērē vairāk, ķā spēj nopelnīt un eksistē tikai uz krditu rēķina. Laikam jau nesaprot, ka aizņemtā nauda būs jāatdod ievērojot tos noteikumus uz kādiem tā aizdota pie kam aizdevuma noteikumus parakstīja iepriekšējā koalīcijas valdība, kurā aktīvi piedalījās ZZS. Tai laikā gan nekādi komentāri no ZZS un viņu piekritēju puses neizskanēja.
PIONIERIS
P
Tie laiki ir pagājuši, ļoti labi, ka esam spilgtas personības ar viedokli, frakcijā ir daudz gudru un pieredzējušu cilvēku. Mēs tagad ļoti daudz mācāmies,” tā S. Bendrāte. Varbūt mācīties vajadzēja skolā!? Nevajag atdarināt skautu kustību.Šī nav spēle smilšu kastītē.Vēl opozīcijā varētu mācīties.
Buba
B
.."ZZS pievēršas savām saimnieciskajām lietām, aizmirstot par valsti".. Un kurā brīdī saimnieks Hūte solīja ko citu?
He!
H
Valstī par darba vietu radīšanu nedomā, kur nu vēl ko darītu lietas labā. Papīru grauzēji nemaz nejēdz, kā to visu paveikt.
KLM
K
varbūt pašam vajag kaut ko redzamu izdarīt un nevis tukši pirst pret vēju. ..................................................... ..................................................... Jums neapstrīdama taisnība - pārpirst Lembergu nav iespējams, jo šis biedra kungs visos laikos spējīgs pirst pa vējam, gan okupācijas laikā, gan šodien, kad, pirsdams atkal pa vējam, sapirdis 140 apsūdzības sējumus...
Alfons
A
Kāds runas vīrs, speciālists, tautas aizstāvis, patiesības paudējs - nenonsmieties!!! Dienā jau sevi pierādīja kā "nesaimnieciskuma" paraugu, tagad gudri runā. Pirms kaut ko sacīt par Lembergu - varbūt pašam vajag kaut ko redzamu izdarīt un nevis tukši pirst pret vēju.
Sēlis
S
Šakālīt.tev lemberģīts laikam glāsta dupsīti,tāpat kā visai ZZS frakcijai.HŪte var par sazagtajiem miljoniem mūsu līdējus vēl ilgi apmaksāt.
anonīmais šakālis
a
Ko tad jenoti neņēma tās griežamās ministrijas??? Lai Mūrniece atsakās no Iekšlietu ministrijas un mainās ar Labklājības ministri vietām, Kristovskis lai iet par veselības ministru, bet Kampars par izglītības ministru.
pamela
p
Medus mēnesis jums- POLITIKĀŅIEM- turpinās JAU 20!gadus.Un galu neredz.Pamainās tikai figūras uz šaha dēlīša/ varas siles/.Piem.Baštiks RD tuvinās baznicai par 1200Ls,Segliņš - RD dalīs īpašumus savējiem ,Dolgopolova mazdēls RD stutēs sienas utt.UN KO MĒS VĒL NEZINĀM!!!!!! KRIMIĶIS Lembergs 20 gadus /ATVAINOJOS!/ "drāž'valsti un TAUTU !!,piesviežot pa latam muļķiem ,lai mutes aizver,BET pats VALSTS un ES naudu turpina piesavināties.utt.SĒDĒS?!Kapēc,ja riņķī UZPIRKTI,korumpēti SAVI ČOMAKI. Vakar biju šokēta par "Preses kluba" Petuha savaņģoto "cīnītāju"komandu.VDK stučītāji ,digitālie zagļi,Parex izzadzēji,interfrontes fane utt.Un tie nolasīti kā Latvijas barikadņiki.Godmanim pat pietika nekaunības SEVI!!!sludināt kā Latvijas glābēju.Lai gan pats jau neatkarības pirmsākumos iztirgoja Latviju,ATSTĀJA okupantu ofiņu 5-o kolonnu utt.Nemaz nerunājot par Parex IZZAGŠANU !! PAT trako mājā ir kādi morāles kodeksi,Godmanim TĀDU NAV!!ES LABI IERIKTĒJIES!!!Viņa skatījumā esam izcīnījuši DEMOKRĀTIJU?!! IDIOTISMS!,jo tautai nu NEKĀDAS !! teikšanas tieši nav! Pilnīga anarhija! T.s. "spicē"20 gadus grozās vieni un tie paši,kuri VISI IR ĻOOTI LABI SITUĒTI,arī opozīcija - SC,kas ir APKĀRT silei un dzīvo припеваючи,BET NE PAR KO PAT NEATBILD.Tikai kritizē.Urbanoviča pils nestāv blakus Putina haromām! Būtu pateicīga,ja kāds mani iesūdzētu tiesā lai tautai pateiktu to,ko viņa noklusē,JO VALSTI PĀRVALDA Astoņkāja MAFIJA!!! Politikāņi pat gribēdami vairāk nespēj valstī ieviest kārtību,JO SAAUGUŠI VISI !!!kā Siāmas dvīņi. VL vēl arī nebūs īstie! Gaidīsim savu Meierovicu,Cielēnu , Kārli/uzvārdu nesaukšu,jo Guntis šķebina!/ utt.
air
a
Domāju, ka Lembergs ir slims ar Napaleona sindromu un tāpēc viņu parlamentā vispār iekšā nedrīkstētu laist.
Pārdomas
P
Es pie cita raksta "Dienu"un Sarmīti Ēlerti aizstāvu, jo man patika tas jūsu kopējais gara darbs līdz tur suņi, kaķi, dzīvokļi un citi insekti ieviesās. Tagadējie vismaz kaut kā turas, bet arī nenodrošina, ka laika ziņas un sēru vēstis nebūs TOP 1. Var jau teikt, ka lasītājs vairs nav tas pats, kas kādreiz, bet tad noteikti būs kāds, kas to būs mērķtiecīgi atradinājis un pārveidojis. Var jau teikt, ka "Dienas"pastāvēšanas 20 gados lasītājs ir pilnīgi zaudējis spriestspēju, gaumi un zinātkāri. Smuki....
Pārdomas
P
Bija laiks, kad Tevi aizstāvēju, ja atceries savu dēlu Arti, bet te Tev nav taisnība, kā visai Vienotībai, kā tādai. Ir nožēlijamas jūsu spēles pirms un pēc vēlēšanām, kuras ir radikāli atšķirīgas. Jūs esiet tikapt nepastāvīgi, kā šarko duša, atvars vai citi plūstoši ūdeņi, kuri sakuļ putas bet jau nākamajā brīdī ir kur citur, labi, ja ne kanalizācijā....

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šorīt pārbaudīs trauksmes sirēnas

Pirmdien no plkst.10 līdz plkst.10.08 visā valstī uz trīs minūtēm tiks iedarbinātas trauksmes sirēnas, lai pārbaudītu valsts agrīnās brīdināšanas sistēmas ieslēgšanas kārtību un tās darbību, kā arī,...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas