Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +24 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 1. jūnijs
Mairita, Bernedīne, Biruta

Ašeradens nosauc "Vienotības" mērķus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Rīdznieks
R
kāda jēga mērķiem, ja nav to sasniegšanas pamatojuma? banānus visi zīgeristi sola
ciniķis
c
Nū, vecīt, tu jau murgo - tātad jebkurš, kurš pamatot kritizē veco politisko "eliti", kas bijusi pie varas visus šos 20 gadus obligāti ir "TP jaunietis"? Un ko nozīmē "apriet"? Tu ko? Domā visiem ir jābūt tādiem muļķiem kā tu? Domā uz "vienotības" izteikto glupību būtu jāreaģē ar aplausiem?!! Nē, vecīt, tā tam noteikti nav jābūt - ir jābūt noskaņotiem pret veco politisko "eliti" - tā ir visu mūsu nelaimju cēlonis un tai pietiek nekaunības rauties vēlreiz pie varas ar novecojušām un nodrāztām mantrām. Ar veco politisko "eliti" es nedomāju konkrētas partijas, ar to es domāju VISUS deputātus un politiķus, kas līdz šim ir bijuši saeimā!! Un nav svarīgi kurā "kulītē" vai TP, vai SC, vai LPP/LC viņš atrodas. Saproti? Partijas nosaukumam nav nozīmes - tās veido vieni un tie paši cilvēki - tie cilvēki, kas ir vainīgi pie mūsu problēmām, pie mūsu atpalicības, pie mūsu ekonomikas praktiskās neesamības utt. Saproti? Viņi ir jāsauc pie atbildības un tam ir jāsākas ar viņu neievēlēšanu!!! Tevi muļķo - sakot, ka viens ir labāks nekā cits - visi viņi ir vainīgi, visi kā viens!!!
Holms
H
kā vienmēr, komentētāji mazohisti un tukši muldētaji, vai arī TP jaunieši ar Organizāciju Pirmie nolikti pie darba :D. Neko citu piedāvāt, kā tikai apriet un nolikt visu gar zemi nemāk. Nav brīnums, ka netiekam āra no bedres. Būtu labāk braukuši uz Īriju prom un nebojātu te gaisu!
aina
a
Domburam iesaku uzaicināt Kalnieti un Ēlerti padiskutēt ar Šķēli par turpmāko valsts attīstību. Pats Domburs sarunā var arī nejaukties.
je-je-je
j
treknie pu(r)ni.. treknie pu(r)ni..
merino
m
Cirpēju atbalstītāji meklē jaunas aitas.
Tūlīt
T
Programmu tūlīt uz galda, nevis tukšu runāšanu. Ar ko labāka Vienotība, salīdzinot ar TP, ZZS , šlesera komandu? Darbi pārliecinās, ka esat labāki. Vārdiem šodien nav svara. Kad sāks kristies bezdarbs, noticēsim Vienotībai. JL runā tikai par naudas aizņemšanos, nevis par atdošanu. JL maz runā par ekonomikas atdzīvināšanu.
čiepa
č
Nekāda ekonomikas atjaunošanas piedāvājuma vecajai politiskajai kliķei, kas sevi pozicionē kā jaunu spēku, nav!! --------------------------------------------- Nevajag smīdināt publiku! Par kādu ekonomikas atjaunošanu var runāt divi žurnālisti - Ašerādens un Ēlerte un mākslas vēsturniece Kalniete? Te runa ir tikai par politiku. Manuprāt sliktākais ir tas, ka šī trijotne netic, ka iespējama konsekventa politika Latvijas interesēs. Viņi pārstāv to Latvijas sabiedrības spārnu, kas tic tikai iespējai pieslieties kādam no pasaules lielajiem spēlētājiem un akli sekot tam ari tad, ja tas nav Latvijas saimnieciskajās interesēs cerībā, ka uzvarētājs atmetīs kādu drupaču no sava galda. Tā tas bija, kad Kalniete aģitēja par karu Irākā un solīja pasūtījumus Latvijas uzņēmējiem Irākas atjaunošanas gaitā. Neviens celtnieks neko nesagaidīja.
čiepa
č
Viņš kopsapulcē runāja par programmu, kurā skaidri noteikta lata stabilitāte un pāreja uz eiro 2014.gadā. ------------------------------------------------ - Un šo vēl ir interesanti dzirdēt no Ašerādena mutes! Vai viņš ir ekonomists?, vai finansists? Nē! Bet ir viņam acīmredzot sponsori, kuri šādu uzstādījumu liek izvirzīt programmas pirmajā rindkopā. Šķēle, būdams tautsaimnieks, vai Ošlejs aicina Latvijas sabiedrību uz diskusiju, kas būtu labāk Latvijai, bet Ašerādenam jau viss ir skaidrs. Tikai kā interesēs? Latvijas? Vai zviedru privātbanku?
čiepa
č
Kā ļoti nopietnu problēmu A.Ašeradens minēja zemo uzticību valsts varas institūcijām. Ja šo jautājumu nerisinās, tas var radīt ļoti bīstamas sekas, uzskata PS biedrs. Viņaprāt, nebūs iespējams īstenot nevienu labu piedāvājumu, ja sabiedrība neuzticēsies tiem, kas nāks ar šo programmu. ----------------------------- Tā tiešām ir pati nopietnākā problēma. Ašerādenam un Ēlertei te būtu ko padomāt, kā tas radies, vai arī viņi paši tur nav pielikuši savu roku un prātu, kūdot un šķeļot latviešus, naidojot tos savā starpā, sējot neticību ikvienam labam nodomam, kas protams, ne vienmēr izvēršas kā ieguvums sabiedrībai. Un savu personīgo skatījumu (vai varbūt savu sponsoru?) vienmēr stādot augstāk par valsts interesēm. Tagad viņi to grib labot, jo lai kaut ko paveiktu, ir nepieciešams sabiedrības atbalsts un ticība. Bet kādēļ mums viņiem ticēt un viņu kļūdas, kuras nenovēršami būs!, viņiem piedot, ja viņi paši to nekad nav spējuši. Viņi ir lējuši dubļus uz katru, kas nav ar viņiem vienisprātis. Liberālisms ir pati neiecietīgāka un kategoriskākā ideoloģija. Bet darbojas vecum vecā patiesība- kas zobenu paceļ, no zobena krīt! Tikai visi to atceras par vēlu, kad dubļu spaiņi jau izgāzti un publika, apmācīta dubļu mešanas stratēģijā un taktikā, šīs metodes vērš pret pašiem aizsācējiem.
ciniķis
c
Mjā, mērķi tādi tukši un nekonkrēti - viņi runā par vēlamo, bet nesaka, kā to izdarīs un vai vispār to darīs. Tas vienkārši ir vēlami, tamdēļ viņi lieto nekonkrētības formu "jādara, jāpilnveido, jāuzlabo.....", bet kam tas jādara? Da fig viņu zina, pašai tautai. Turklāt, ja paskatās uz Ašeradena vārdiem - nu baigā programma - ieviest eiro līdz 2014.gadam. Tādu mērķi takš izvirzīs katrs daunis, kas piedalās ar pašu mazāko partiju vēlēšanās. Tas ir aptuveni kā teikt - vot mūsu programmā ir paredzēts, ka aprīlī, maijā un jūnijā spīdēs saule, jo būs pavasaris un vasara, tamdēļ es esmu labs. Nekāda ekonomikas atjaunošanas piedāvājuma vecajai politiskajai kliķei, kas sevi pozicionē kā jaunu spēku, nav!!! Vienīgie nosacīti jaunie ir ašeradens un ēlerte, nosacīti tamdēļ, ka vienmēr ir atbalstījuši šo zaglīgo un nodevīgo spārnu ( cik partijas tajā vienotībā katrs deputāts vidēji ir nomainījis). Es domāju, ka tiem, kas grib radīt patiesu priekšstatu par "personībām" tā sauktajā vienotībā ir vienkārši jāpaceļ vēsture - cik katrs no viņiem ir Latvijas politikā - cik katrs ir balsojis par prihvatizācijas likumiem un valsts stratēģiskās nozīmes nozaru iznīcināšanu, cik par parex afēru? Pie tam Ašeradens ir vai nu melis vai absolūti neorientējas ekonomikā - budžeta deficīts zem 2, bet bezdarbs zem 6% tuvākajos gados ir nereāls!!! Tas ir tas pats, kas stāstīt, ka jau rīt eksports sasniegs tādus apmērus, ka Latvijā sāks trūkt darbaroku. Un, ka kreditēšana ar kredītu pakaļ mešanu atsāksies tieši pēc viņa ievēlēšanas. Meļi un vecie politiskie kraķi, kuriem sen ir laiks pensijā. Tur nav personību - tur ir marasmātiķi, meļi un nodevēji.
ss
s
kā gribas zili ziliem tāli sasniegt
Armīns
A
Bet jāskatās taču abām acīm - ja t.s.vienotība ar VISIEM vecajiem vēžiem (vismaz kādi 15 vecie ministri) uzdodas par "jauno spēku", vai tiešām tik vien kā mazākā ļaunuma dēļ par šiem jābalso? Kurā vēl sarakstā būs tik daudz iepriekšējo valdību ministru - to, kas galu galā panāca Latvijas nolaišanu uz grunti? Kaunējušies būtu - 20 gadus pie varas esot, neko labu nepanāca. Kas traucēja? Zinām jau, ka sliktam dejotājam paša olas traucē.
Kaplis
K
Prieks tiem, kas ienīst Latviju.
Var jau būt, bet...
V
Labi, labi - norejam to Vienotību, bet KUR ir izeja? Par ko balsot? Atkal par Šķēli, Lembergu, Šleseru un SC? Tas taču būtu bezprātīgi!!! Tad - PAR KO?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas