Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +16 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 8. jūnijs
Mundra, Frīda, Frīdis

Askolds Rodins: Sviest kažoku riņķī

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Zelma Birzniece
Z
Ja paskatās no Šveika viedokļa,tad izglītība Šleseram nemaz nav vajadzīga,pietiek ar dzīves pieredzi un no senčiem mantotie gēni.Šveika jautājums-kur palicis mūsu ģenerālis.Atbilde-pārcelts darbā uz ministriju.Secinājums-tad jau prātu galīgi izkūkojis.
Raimonds
R
Ainārs Šlesers nav nemaz cienīgs, lai par viņu tā interesētos. Viņš ir zemu izglītots nekulturāls tips... Tādēļ man nemaz neinteresē viņa domas.
tārpiņš
t
Kurmīt,ej pakakāt uz poda... :)
dzeris - Ekonomists
d
Ja "jēlo" atbalstītāji ir sektanti, tad kā lai nosauc tos, kas atbalsta "darītājus", kuru vainas dēļ Latvija tagad ir, kur ir, un, kuri vēl atļaujas gudri vāvuļot par JL kļūdām, visu laiku JL traucējot? Domāju, vai nu bezsmadzeņu zombiji , vai nu demagogi un provokatori, pēc izvēles.
vilis
v
Labs raksts un komentāri.
Ekonomists
E
Var tikai apbrīnot tavu pacietību rakstot atbildes tādam sektantam kā dzeris. Tagad jēlo atbalstītāji jau arvien vairāk izskatās pēc sektantiem, kuri paštaisni visos citos saskata ļaunos spēkus un sevi pasludina par vienīgajiem svētajiem.
Kurmītis
K
Tev baigi inčīgais rakstības stils un visia origīnāla loģika. Vispirms uzraksti divās rindiņās, ka Godāna valdību raksturo „infantilitāte, impotence, un bezatbildība” un pēc tam veselu lappusi konkrēti uzskaiti cūcības , kuras paguvusi sastrādāt .... dombrovska valdība !??? .... :))) No sevis piebildīšu, ka Godmaņa valdības plānos nestāvēja tāds punkts kā izdevumu samazināšana !! Vismaz līdz janvārim noteikti !! Viņam bija pilnīgi citas prioritātes – cīņa ar inflāciju un izdevumu PALIELINĀŠANA !! Kuru prasīja daža laba pašlaik pie varas esoša partija, avīze Diena, arodbiedrības un virkne citu sociālo partneru. Draudot, starp citu ar Saeimas atlaišanu, rīkojot publisku valdības obstrukciju un kūdot pret valdību tautu .. un kuras kvintesence bija 13. janvāra grautiņi. Valsts izdevumu samazināšana, kļuva aktuāla tikai pēc memoranda parakstīšanas ar SVF, bet reāli dzīvē sāka relaizēties tikai šī gada sākumā. Tev atgādināt, ka februārī šis Godmaņa plāns tika torpedēts un viņa valdība nomesta ??? Ar opozīcijas, daļas pozīcijas un arī Zatlera (starp citu !) palīdzību ?? Kādi vēl pārmetumi Godmanim ??? Par ko tu vispār te runā ??
Kurmītis
K
1. Askold – jautājiens – kur palicis ozoliņš, ka vairs ne redz, ne mana jau trešo Dienu ? Remdē alkoholā savas sāpes par totālo izgāšanos piektdienas 100-jā pantā? ... :))) 2. Tev arī derētu, starp citu pie tā piedomāt. Lai neaizietu pa ozoliņa iestaigāto taciņu pretī vājprātam un radošajai impotencei. Naids saēd cilvēku no iekšas. Un nepātraukti rejot un šķiežot žulti uz apkārtējiem agri vai vēlu izrādās, ka pats esi palicis tukšs kā olas čaumala bez dzetenuma un bez mazākajām cerībām kaut jelkad vairs atdzimt cālēna - jaunas dzīvības un cerības veidolā. 3. Es to par to, ka arī tu pēdējā laikā sāc arvien vairāk melot. Vai tiešām no Dienas vadības puses tāds presings valda ?? Šlesis NEUZSTĀDĪJA nekādus ultimātus jēlo valdībai. Vārds „ultimāts” ir kārtējā Dienas sacerētā melīgā faktu interpretācija. Šlesim kā opozīcijas partijai nav absolūti nekāda, ne mazākā pienākuma stutēt dombrovska šarlatānu bandu. Tieši otrādi – viņa pienākums ir to kritizēt. Vēl jo vairāk – ņemot vērā to cūcisko veidu, kā jēlie – valdības veidotāji izmeta mācītājus arā no valdības. Šlesis pēc definīcijas nevar uzstādīt nekādus ultimātus jēlo valdībai, jo nav tās sastāvā. Un no valdības viņš neprasa neko citu kā tikai sava darba darīšanu. Jeb tu varbūt vari nosaukt KAUT VIENU Šlesera sestdien pausto prasību, kas būtu nekonstruktīva, neliģitīma, sodāma vai neatbalstāma ???? Vari ? Nē ! Nu tad no kurienes šis polit-propagandistiskais sviests par „ultimātiem” ???
I.B.
I
Visos kaktos, taču, sēž sabīdītie LIELĀKIE KRETĪNI ! Kas viņus dabūs ārā? Vai valdība, kas ir tos bīdījusi?
ANTIVID
A
kur tad sandris točs ar komandu šodien? aaaaa, jauni segvardi? Nu, bet protams.
viena tante
v
Mums jau nav neviena muiža. Bet lielās mājas dižos kalnos es neminēju. Bet, domājot par latviešu pacietību, atkal nāk prātā piektais gads un muižas. He he... kā smejies...
KLM
K
Esam atgriezušies pie iebaidīšanas laikiem. ................................................... .......................................................... T omēr arī kāds labums ir - tālāk par kūdras purviem neaizsūtīs.Bet kūdru rakt nav tas pats kā Sibīrijā sauļoties.Zvirbulēns varētu pat kādu dzērvenīti uzknābāt. Sarkanu.
dudū
d
Bauskas protestētājus saklausīja tikai tad, kad pielietoja nesankcionētas protesta metodes. Pirms tam vēstuļu rakstīšana ar desmitiem tūkstošu parakstu - vispār netika pamanīta. Un kāds ir gala rezultāts - protestē korekti, neviens to nepamana, tagad pamanīja un ... tiesās!!! Esam atgriezušies pie iebaidīšanas laikiem.
juhans
j
Zvirbulēns rakstīja: "LPP/LC spēlē perfekti, jūt politiku." anekdots: pie policista pieskrien cilvēks - policist, policist, re kur manu mašīnu zog!!! Policists: jāaaa, nu profesionāli, profesionāli ...
dzeris - viena tante
d
Tu par tām muižām uzmanīgāk, skaties, Mūrniece tevi iesēdinās. Bet, ja nopietni - domāju, vienīgais, kas šai te valstī piespiestu augšas sākt to griešanu ar sevi, nevis kvaukšķiem, būtu masu protesti. Bet, mums jau nav nekāda Francija, latviesi pārāk pacietīga tauta, nevienā citā valstī valdība ko tādu atļauties nevarētu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas