Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Sestdiena, 1. jūnijs
Mairita, Bernedīne, Biruta

ASV vēstniecība Latvijā meklē atbalstu jautājumā par kompensācijām ebreju kopienai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
zemgalis
z
Dziļa Latgale. Aizauguši lauki, pussabrukušas mājas. Pie mājas uz soliņa sēž večiņa. Te pēkšņi pa dubļaino ceļu līgani piebrauc spīdošs Mercedes, no kura izkāpj žīds, šikā kostīmā, viss zeltā. Pieiet pie večiņas un saka: “Atceraties, 1941. gadā, Jūs no vāciešiem izglābāt kādu mazu ebreju puiku pelēkā mētelītī?” Večiņa protams atceras, tai no prieka saskrien asaras acīs. Bet žīds turpina: “Tad lūk, esmu atbraucis pēc tā mētelīša…”
321
3
Tam klaunam kas ieradīsies ir jādodas uz okupācijas muzeju, lai redz tur savus tautiešus...šustinu, noviku, višinski - lielākos līkdeguņu nagu maucējus
XXX
X
Nepieļaut, nekad!
Sirmais
S
Žīdi nav tie ar kuriem var runāt, naudas kāri maitas.Ne tikai pret Latviešiem, žīdi uzskata, ka tikai viņi cietuši, tikai viņiem ir taisnība, tikai viņiem ir jāvalda pasaules finanses. Kad žīdi maksās par saviem noziegumiem pret Arābiem, kad žīdi komunisti tiks tiesāti un kad tagadējie Latvijas žīdi beigs graut Latviju ?
opasums
o
Ar kadam tiesibam ASV uzspiez Latviajs valstij, Latvijasiedzivotajiem maksat kaut kadas kompensacijas zidiem? Vai tad nepietiek,ka Vacijas iedzivotaji zidiem ir parmaksajusi sis kompensacijas? Latvija tika pienemts likums par ipasumu atgusanu, bet zidi to nedarija, jo vini bija parliecinati,ka Latvija nekad neiestasies ES un NATO un tad jau ipasumu cena Latvija butu loti zema, bet ta ka notika viss pret zidu un krievu planiem tad nu zidi ir izdoamjusi,ka viniem ir vajadzigaskaut kadas ipsas tiesibas. Latvija, ne ari latviesu tauta nav vainiga pie zidu iznicinasanas, jo Latvijas valsti okupaja Krievija un Vacija un lai zidi tiek gala pasi ar savam kompensacijam ar krieviem un vaciesiem. Ir tikai jautajums kad zidi un krievu maksas kompensacijas latviesiem un Latvijas valstij par padomju okupacijas laika, 50.gadu laika, veikto holokaustu un genocidu pret latviesu tautu? Kartejo reizi zidi pierada savu nekaunibu terorizejot un santazejot Latviajs valsti ar meginajumiem izspiest no Latviajs naudu un citus labumus. Ir skaidris, ka Latvija naida un launum aparnemtie zidi pret Latviajs valsti un latviesu tautu ka Zdanoka, Pliners, Cilevics, Joffe, Godmanis, Glimovs, Rafaelskis, Suharenko...kuri netiek Saeima un pie varas izmanto jebkadus lidzeklus, lai apmelotu un pazemotu Latvijas valsti un latviesu tautu starptatutiskaja arena. Ja kads no Latviajs politkiem piekritis un paklausies, kartejai, zidu santazai tad vinam nav vietas Latviajs valsti.
Nesapratnis
N
Kad kāds ko kompensēs latviešu kopienai?
:D
:
Vai tad nav skaidrs? ASV Rotšildu&CO ģimenes grib no LV kārtējo kumosu. Vēl leksieties?
who cares
w
Vispār jau to jautājumu derēja paskatīt kārtīgāk. Ir šie ko zaudējuši vai nav, cik, kāpēc nepieteicās laikus (varbūt ir jēdzīgs pamatojums), etc. Citādi tāda kūdīšana vien sanāk.
who cares
w
"Ārlietu ministrs Ģirts Valdis Kristovskis neesot neko dzirdējis" === :) forši...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas