Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Atis Klimovičs: Lielākais izaicinājums

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lapsene
l
Atis Klimovičs jau pēc definīcijas ir zināms kā pīlīšu pūtējs. Piemēram par Kadafi "briesmu darbiem" un citādiem politiskiem pasūtījumiem - pasvilpt tik Atim un šis uzskribelēs, ko vien vajag!
lapsene
l
Anna pēc komentāra ir domājošs cilvēks, ko galīgi nevar teikt par lauķi! Lauķei nekad nekas " nepielēks", izņemot taisnvirziena pakaļskriešanu visādiem smadzeņu skalotājiem. Dulla bez dzeršanas>
lauķe lapsenei
l
Kukainīt, pēc tava komentāra var spriest, ka esi no anniņveidīgo nesaprašu kompānijas.....Bet attiecībā uz pēdējo teikumu tavā komentārā....sanarkojusies lapsene ir daudz bīstamāka sabiedrībai......
  • 1
  • 0
lauķe
l
Pieņemu, ka "anna" ir gados vēl ļoti jauna....bet pat tad, tik infantīla šī raksta uztvere nav attaisnojama....Kāda jēga tad vispār ir Latvijas pastāvēšanai, nākotnē ja jauni cilvēki nesaprot kādā purvā viņi brien, ja viņiem vienalga - latvietis, krievs vai kāds cits....".Multikulturālisma "teorija ir jau paguvusi viņiem sajaukt smadzenes ..... Paldies A.Klimovičam par rakstu, kur viss skaidrāks par skaidru.... Dēļ tādām "anniņām" būtu jākustina šī tēma katru dienu....Varbūt beigās pielēks.....
Lauku vecis...>>> Ķemermie
L
Anniņ! Skaists vārds! Palasāt un izlašat LIIN "Zem skorpiona zīmes"izdota Valmierā 2006'gadā un Ciānas Gudro protokolus"izdota 2011. g. beigās. Tad arī viss kļūs skaidrs, kuri iesējuši naida sēklu un banku izzadzējus pa uzvārdiem, bet brēc uz latviešiem, ķeriet zagli.
ss
s
viņš ir ebrejs?
rers
r
ko dod tada muldesana nezinot vesturi puikin macies kas notika pasaule 20-21 gadsimta mija bankas-aizrijusas pasaule-bruk-kopa-ar-miljonariem uz neatgriesanos......
anna
a
es patiešām nesaprotu, kas tur uzrakstīts. kas ir izaicinājums? un kas par ienaidniekiem, ar kuriem demokrātiski jāvienojas? un vai tad krievi necīnījās kopā ar latviešiem gan vienā gan otrā nometnē? un kas tā par demokrātiju? vai tā, kura ir ES? un kur to var ieraudzīt? es nespēju salikt kopā tos teikumus. sajūta, ka slīkstu vārdu plūdos un nevaru ieraudzīt jēgu
to anna
t
Anniņ, meitiņ, ja ej vēl bērnudārzā, tad nav ko pūlēties izprast to, kas katram normālam latvietim ir skaidrs - JĒGA ir 180000 ienaidnieku Latvijai kā valstij !
  • 1
  • 0
alberts
a
anna - paprasi TO Liņģermaņim,Ušakovam,Osipovam un 180 000 līdzskrējējiem - vini TEV "paskaidros" - kas ir kas!Un "ieraudzīsi" jēgu.
  • 3
  • 0
anna
a
tas gan. bet tam nav jēga. nav cilvēka jēga. ne latviešu, ne krievu, ne ebreja, ne vācieša
  • 0
  • 3
alberts
a
Ieraugi JĒGU - 180 000 naidīgu ļaužu Latvijā - tad sapratisi.
  • 3
  • 0
Padumjā Latvija
P
"Ja uzskata, ka pats svarīgākais ir skaidrība, tad ar šo referendumu tā ir ieviesta. Ir skaidri zināms, cik liels ir Latvijas valsts «ienaidnieku» skaits..." . 20 gados neatkarīgajai Latvijai ir izdevies izveidot sev ienaidniekus savā zemē ?? Ati, tu esi pjautājis, kā tas izdevies mūsu politiķiem ? :))
Lotte
L
Ak, Dievs, cik pareizi! Arī tas, ka lietas jāsauc savos vārdos ... ienaidnieki un nevis "citādi domājošie". Sāpīgi, bet jāatzīst. Šeit tādu daudz. Nekas tik ļoti nesajauc galvu kā neprecīza terminoloģija, izvairīšanās skatīties patiesībai acīs. Ja mēs būtu cīnijušies toreiz - 1939., 1940.gadā, tad Dievs zina, kā viss izskatītos šodien. Tāpēc, Latvieti, neguli! Un Jūs, Ati, neapklustiet līdz 18.febr.! Lūdzu!
anna
a
un pēc 18.februāra jaunus ienaidniekus atradīsim. lai ir ko cepties tautai
  • 1
  • 2
Arturs.S.
A
Sveiks, Ati! Agri pēcsvētkos esi modies. Man patika tā krieviņa komentteksts. Savējie ir savējie. Nils politisku apsvērumu dēļ nolaida lažu. Diez vai tiks ārā, lai gan puisis normāls. Kādreiz viņu taisījām, lai apcirptu Ždanoku. Tagad apjucis. Zini, lai politiķi paliek politiķi. bet mēs paliksim cilvēki. Krievi vai latvieši, vienalga esam brālēni. Paķīvēties jau var, bet vienīgi pie svētām lietām, kāda ir valoda, varbūt nav godīgi ķerties klāt. Bet žīdi ir žīdi.
Zohāra
Z
Annīt, tu ir par gudru pēcsvētku rītam! Tici man uz vārda, labi piāristi atradīs pāris desmit saukļus. Un jūsu padevīgais draugs arī. Bet tāpēc jau mums ir smadzenes, lai kārtotu savas dienišķas vajadzības garām. Starp citu, bērns, laimīgu Jauno gadu! Un palasies, ko Kaballā nozīmē Zohāra, bet neņem visu rakstīto par pillu.
  • 0
  • 0
anna
a
es tikai domāju. kas notiktu, ja cilvēki nereaģētu uz šīm manipulācijām "latvieši- krievi" un otrādi. kas būtu tas, ko mums liktu priekšā, lai skaldītu
  • 0
  • 0
vb
v
Атис, а помнишь как ты , благодаря мне не сжёг соломенное "чучело" советского солдата. А как ты доводил свою мать... Вы не поняли, что это протест местных "русских" против социальных устоев, безнадёжности, против разворонованности, против коррумпированных латышских чиновников, против "альпенманисов" у власти, которых богатые шулера ставят во власть и дурят народ. Это протестное мероприятие, форма выражения своего положения и будущности. Это голосование фактических Граждан Латвии второго сорта. Они не против Латышского языка, но оценивая реальность сложившейся ситуации, требуют и уважительного к себе отношения! Атис! Не призывай к конфронтации по нацпризнаку. Никакому Путину мы не нужны, никого в России не ждут. Кто не хотел здесь жить - все давно уехали. Вспомни призывы " ЕДИНЫ ДЛЯ ЛАТВИИ"
Vārds
V
vb! Не говори за всех русских, чай не император, хоть за императора решаешь, кто кому нужен и кто не нужен. Императорское мышление так и прет из тебя, а с ним соответственно и неуважение к нацменам.
  • 5
  • 0
alberts
a
Nu,labāk pasaki - Kad jūsu nesaprotamā "kompanija" ar Ušakovu prieksgala pārtrauks iet pavada kautkadam Latvija ieklīdušam žīdam? Rezutāts - vairak neka 180 000 naidīgi noskaņotu ļaužu!
  • 10
  • 1
tādi viņi ir
t
Tā nu tiešām ir lojalitāte pret Latviju - latviskā portālā krieviski rakstīt...
  • 10
  • 1
vb
v
Loti zel, pats nesaprot par ko blau

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvija paliek tukša

Valsts iedzīvotāju skaita kritums 34 gadu laikā par teju 30% ir satraucošs fakts.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas