Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Atlaidi zālēm apēd tirgotājs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
aina
a
Skaisti! Lieltirgotavas saņem atlaides no ražotāja, bet uzliek 8% piecenojumu (ne jau no jaunās cenas ar atlaidi)! pārdodot aptiekām, aptiekas uzliek savu piecenojumu līdz 30% . Un tad nu tā aptieku cena rodas. Tas pats attiecas arī uz valsts Kompensēto medikamentu sarakstā iekļautām zālēm. Pat tām aptiekās uzlikts uzcenojums, piem. insulīna preparātiem līdz 20% ! Un valsts (par mūsu naudu) pērk...Ko aizstāv un pārstāv VM? Vai kāds var atbildēt.
????....
?
Latvijā tirgotāji ie negausīgi, viņiem vienmēr par maz peļņas.,viņi var neko nepārdot, bet cenu nesamazinās...
Ēriks
Ē
Zāļu ražotājs pelna uz slimnieku rēķina. Zāļu tirgotājs pelna uz slimnieku rēķina. Taču valsts ierēdnis nedrīkst pelnīt uz slimnieku rēķina,jo slimnieki un viņu piederīgie tam maksā algu. Ja zāļu ražotāju atlaides nekavējoties nenonāk līdz pircējiem,atbildīgie valsts ierēdņi nekavējoties ir jāatlaiž.Par darbības imitāciju un neprofesionālismu. Ja tas nenotiek,jāatlaiž ir veselības ministrs. Nevajag samudžināt vienkāršas lietas.
Exxlib
E
CIK gadus vajadzēja, lai to sarēķinātu???? KAUNS PAR ŠO VALSTI!!!!
apēd gan
a
KAS DALĀS AR LIKUMDEVĒJU - jo NE TIRGOTĀJS DIKTĒ NOTEIKUMUS - tirgotājs IZPILDA LIKUMUS, un LIELA VARKA ( ar lieliem atkatiem ) JĀGĀDĀ, lai DRĪKSTĒTU PIEDALĪTIES .
kreisais
k
Normāls bizness. Ja medikamentu ražotāji panāca, ka aizliegts ir ievest un tirgot ("brīvais tirgus te esot, ha!") trešajās valstīs ražotus medikamentus (loģiski, ja Baltkrievijā ražotais aspirīns maksā 100x lētāk, nekā Olainē, kaut arī izejvielas un sastāvs identiski), tad nevajag brīnīties, ka arī tirgotāji grib savu daļu pīrāga tāpat kā ražotāji un lieltirgotāji (tb starpnieki). Bet tas cilvēks maksās tā vai tā, ja gribēs dzīvot. Bet ja nevarēs - lai mirst nost, - brīvajā tirgū un liberālajā ekonomikā slīcēju glābšanās ir tikai un vienīgi pašu slīcēju rokās.
elle
e
Kad bija 75% atlaide,tad aptiekā pārdeva ar 50% atlaidi, tagad, kad ir 50% atlaide, pārdod ar 28% medikamentus, tāda lūk ir aina....
farmaceits
f
Lūk tā. Dabūjāt? Nebija ko aiztikt Lobazņikovu!
Edmunds
E
Labs Pētera Apiņa raksts šodien bija Dienā. Žēl, ka man nesanāks piedalīties viņa organiozētajā Magnētā. Neskatoties uz izsūtītajiem mailiem, daudziem darbs ir ilgāk nekā magnēta sākums 17:00
Ansis
A
"..Inspekcija pēc Veselības ministrijas (VM) uzdevuma caurskatīja vairākus kilogramus preču pavadzīmju, lai noskaidrotu, cik lielas atlaides zāļu ražotāji dod lieltirgotājiem..." Nabadzinji vinji laikam datoru lietot nemaak, kur nu veel pieprasiit elektronisku atskaiti. Shitaadi kīlogrami papiiru jaapaarcilaa, katrs jaapskata no abaam puseem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nākamajā nedēļā iespējamas salnas

Nedēļas nogalē naktis kļūs vēsākas, gaisam nākamās nedēļas tumšajā laikā atdziestot līdz pat nullei grādu, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķu prognozes.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas