Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

Atzinumā "Merks" piedāvājums Austrumu slimnīcai novērtēts kā nereāls

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
WALA
W
Nē pats par sevi apmešana pamtu likšana un kas tur vēl nav nekas traks jautājums ir par tehnoloģijas ievērošanu !!! Un otrs jautājums ir par ekonomisko pusi, kamdēļ lieki sadaŗdzināt procesu. Tiesa var jau būt ka tomēr šādi ir ekonomiski pamatotāk, teiksim ja siltuma zudumi ir vienkārši nesamērīgi.
Ieva
I
Nu apmešana ziemā arī....Lai gan esmu redzējusi arī asfaltēšanu lietū, tā kā Latvijā ir iespējams viss...
WALA
W
NU gan atkal sunim iedots kauls. Lūdzu līgumu klāt pie raksta un tad pastīsies kuru tur vajadzētu pie "bumbām" paņemt !!! Protams ir stulbi plānot siltināšanas darbus ziemā, kas automātiski sadārdzina procesu vairākos punktos. Tajā skaitā uz logu maiņās brīdi būs lieki siltuma zudumi utml.
JAUTĀJUMS
J
Vai tas Draudiņš, kas Satversmes tiesā ņēmās par par pensijām, ir iespējamais atzinumu rakstītājs?Ja tā, tad viņa cīnīšanās Satversmes ttiesā par pensionāriem ir liekulības kalngals.
JAUTĀJUMS
J
Arī ši , tāpat kā Mozgis, teiks, ka neko nav zinājis?
protams,
p
TP zagļi, sen visi zināmi, re, ģīlim darbs. Šitie vēl ir biedri.
stratēģis
s
Mārtiņš Draudiņš - juniors vai seniors? - ja juniors, bet atšķirība nekāda, ja arī seniors dotu atzinumu, juiors bija ilggadīgs MERKS darbinieks...
t
t
tieši tā. tas ir viņš. boka ir mūžīgs.
Vai
V
Boka ir tas pats Boka, kura vadītajā Linezerā savulaik ārstējās Lavents?
he
h
nu pag, ja līgumā IR punkts, ka par kavējumu ir līgumsods, kompensācijas.... normāla lielumā -tad kur problēma? ja KĀ PARASTI nekas tāds nav atrunāts - tad skaidrs, ka kārtējā shēma. un vienalga vai tas ir merks vai nemerks. ceru, ak runa par priekšapmaksām ar neiet? apmaksa pēc posmu pabeigšanas - visu var vienkārši risināt, un riskus samazināt. ja GRIB. a ja merks ir mīnusos - valstij par to jāuztraucās??? valsts ar sevi (dierē'dņu aparātu) galā netiek ;D
traductrice
t
Pasakiet man, kāpēc iepirkums tiek plānots tā, lai logu nomaiņa būtu j`veic ziemas mēnešos? Kāds te no Austrālijas atbraucis, domādams, ka oktobris-marts ir vasara? Vai tā ir plānošana? Vai mājas apvilkšana ar plēvi (starp citu, varbūt, ka sarkofāgu derētu uzlikt?) ir tēriņš, no kā nevar izvairīties? Vai logu kritiskais stāvklis ir kļuvis kritisks tik šogad, diez kā slimnieki pārdzīvoja iepriekšējā gada ziemu? utt. Jautājumu vairāk, kā atbilžu. Jautājumu, kāpēc finansiāli neizdevīgs piedāvājums ir izdevīgs, es nemaz neuzdodu. Pārāk naivs.
XP
X
Man ir bijusi sadarbība ar Merks. Nevaru piekrist, ka viņi nepilda solīto. Merks ir diezgan agresīvs un punktuāls, un fakstiski viss ir atkarīgs no viņu brīvibas līgumos. Domāju, ka termiņš ir reāls. Un es noteikti neesmu Merka cilvēks. Kāpēc neviens nebļauj, kad Re& Re, vair RBS sataisa sūdus. Merks ir lielākais, un jāatzīst, stratēģija, ka viņi tiek pie objektiem bieži ir riskanta, taču tā pati Arēna Rīga tapa īsā termiņā, un to paveica Merks
Protams
P
Atkal parādās Merka patiesā daba, jau izblēdīja Arēnu Rīga ar 20 ha zemes, puse Merka pakalpiņu no Rīgas Domes ir cietumā. Igaunijā arī vadība aizturēta par kukuļošanu, bet mums visi pavērtām mutēm noskatās.... Kur skatās KNAB?
atis
a
Jau tagad slimniicas ir pustuksas. Sheemosana turpinaas, par slimniekiem kaa neviens nav domaajis, taa arii nedomaas diemzeel.
Zaks
Z
Mārtiņš Graudiņš - ka tik tas nav tas pats MERKa būvuzraugs:)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL


Rakstu par eksperta atzinumu lasi laikrakstā "Diena"

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas