Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Piektdiena, 17. maijs
Umberts, Herberts, Dailis

Augulis: partijas ir izvēlējušās SM par priekšvēlēšanu kampaņas kaujas lauku

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
nuja
n
Ak tad SM viss kārtība ? Kārtējais politiskais pasūtījums no nelabvēļu puses ? Kau kur tas jau ir vairākkārt dzirdēts ...
jautrais
j
.. puika pielaidis bikses, bet mekl'e vainu politik'a...
dzeris
d
Vai, kas par priekiem aborigēniem - Kampars sašmucējies, pie kam nekas vēl nav pierādīts! Jūsējie sudos līdz ausīm, Lembergs vien - kā paver muti, smirdoņa pa visu Latviju un vēl tālāk un tas jūs nesatrauc? Saprast jau var, kam komposta kaudze dzimtās mājas un ierasta vide, tas savu sūdu smaku nejūt. Pateicoties tādiem, kā jūs, Latvija ir izzagta, mums ir prezidents Bērziiņš, par kuru mums igauņi pat līdzjūtību izteica, un visu te nosaka komunistu atraugas, un jūs, kā aitu bars, blējat un priecājaties, ka jūs ved uz kaušanu. Muļķuzeme paliek muļķuzeme.
Lode
L
dzerispirms 2 stundām, 2011.06.14 14:41Atbildēt+0-0 Vai, kas par priekiem aborigēniem - Kampars sašmucējies, pie kam nekas vēl nav pierādīts! ------------------------------- Tie aborigēni Tevi, Vienotības nelieti uztur, bet Vienotības kempēja lietu Vienotībai padotie orgāni klaji neizmeklē, jo viss te kā uz delnas redzams. Tāpēc tu esi tas komūņists, kas tautas maizē barojies un vēl tai pašai tautai acīs spļauj. Mūjābelis.
  • 1
  • 1
dzeris
d
Vai, kas par priekiem aborigēniem - Kampars sašmucējies, pie kam nekas vēl nav pierādīts! Jūsējie sudos līdz ausīm, Lembergs vien - kā paver muti, smirdoņa pa visu Latviju un vēl tālāk un tas jūs nesatrauc? Saprast jau var, kam komposta kaudze dzimtās mājas un ierasta vide, tas savu sūdu smaku nejūt. Pateicoties tādiem, kā jūs, Latvija ir izzagta, mums ir prezidents Bērziiņš, par kuru mums igauņi pat līdzjūtību izteica, un visu te nosaka komunistu atraugas, un jūs, kā aitu bars, blējat un priecājaties, ka jūs ved uz kaušanu. Muļķuzeme paliek muļķuzeme.
Nja
N
Ministrs oligarhu interešu sargs ir atlaižams uz vietas.
Lode
L
O- jē. Sašmucējies Vienotības kases Ministrs ir atlaižams uz vietas.
  • 1
  • 2
Lode to kad tiesās kamsveidīgo vien
L
Jukumspirms 3 stundām, 2011.06.14 10:45 Nu tas Kampars gan negodu dara Vienotībai. Malacis ,dzeri! dzeris pirms 16 minutēm, 2011.06.14 10:18 Kā tad tā, jo kriminālam te pietiek! Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) atteicies sākt kriminālprocesu par ekonomikas ministra Arta Kampara (V) iespējamām prettiesiskām darbībām, pastāstīja Saeimas "Saskaņas centra" (SC) frakcijas deputāts Aleksandrs Sakovskis. Kā ziņots, pirms mēneša Sakovskis vērsās pie KNAB priekšnieka Normunda Vilnīša un ģenerālprokurora Ērika Kalnmeiera, lūdzot pārbaudīt Kampara amatpersonas deklarāciju, kā arī faktus par Ekonomikas ministrijas pārraudzīto iestāžu un uzņēmumu slēgtajiem līgumiem ar firmām, kas veidojušas apvienības "Vienotība" priekšvēlēšanu kampaņu. Sakovskis norādīja, ka no Ģenerālprokuratūras saņēmis atbildi, ka lieta tiek pārsūtīta KNAB, savukārt KNAB informējis, ka patlaban neesot redzams pamats kriminālprocesa sākšanai un tikšot veikta resoriskā pārbaude. Deputāts iepriekš norādīja, ka partiju apvienības "Vienotība" pārstāvja Kampara vadītās ministrijas padotībā esošā Centrālā statistikas pārvalde un AS "Latvenergo", kur ministrija ir kapitāla daļu turētāja, slēgusi līgumus par ievērojamām summām ar tām pašām firmām, kas cieši sadarbojušās ar "Vienotību" priekšvēlēšanu kampaņas gaitā, - ar SIA "GfK Custom Research Baltic" un SIA "McCann Erikson Riga". Tas rada aizdomas, ka valsts pasūtījumi tiek izmantoti partijas reklāmas kampaņas veidotāju atalgošanai, norāda deputāts. Ņemot vērā, ka "Vienotības" pārstāvja Kampara vadītās ministrijas pakļautībā ir 13 iestādes, Saeimas deputāts Sakovskis aicina veikt iekšējo auditu un revīziju, lai pārliecinātos, vai arī tajās nav notikuši pretlikumīgi darījumi, lobējot apvienībai "Vienotība" izdevīgus partnerus. Iesniegumā KNAB vadītājam un ģenerālprokuroram Sakovskis aicināja arī pārbaudīt ekonomikas ministra amatpersonas deklarācijā minēto par viņam piederošās SIA "Ronis" darījumiem, kur saskatāmas koruptīvu darījumu slēpšanas un naudas legalizācijas pazīmes. Deputāts arī norāda, ka Kamparam piederošais uzņēmums saņēmis kredītu AS "SEB banka" uz tik pretimnākošiem nosacījumiem, kādi nav pieejami citiem aizņēmējiem, kas liek secināt, ka varētu būt izmantota Kampara politiskā ietekme. Pamatojoties uz likumu ''Par interešu konflikta novēršanu valsts amatpersonu darbībā'' un citiem tiesību aktiem, Saeimas "Saskaņas centra" frakcijas deputāts lūdz KNAB un prokuratūru pārbaudīt minētos faktus un sākt kriminālprocesu par Kampara iespējamām prettiesiskajām darbībām. KLM pirms 14 minutēm, 2011.06.14 10:20 Tu gan esi neaptēsts. Kampars ir mūsējais, tāpēc to nedrīkst aiztikt. XXL pirms 11 minutēm, 2011.06.14 10:23 Ko Jūs te abi lecaties savā starpā. Šodien Jaunupa uzdevums ir Daudzi apsaukāt nevis Kamparu aiztikt.
Lode
L
Nu k'āpēc ikreiz, kad tiek atklāti runāts par nelikumībām, uzreiz piešuj kaut kādas sazvērestības teorijas? Ja Augulis, kā Labklājības ministrs, izraisīja cieņu, tad tagad tikai izbrīnu - cik ātri cilvēks sāk grimt un pūt tajā melu un nelikumību zaņķī.
auguļaugonis
a
neaitieciet uzņēmumus,kuri ir lemberga un slesara pakļautībā un varbūt pat īpašumā.....neliniet viņu dārziņā.
viks
v
Kampara teikto var vērtēt kā vēlies bet to ka Augulis un SM turpina Gerharda un Šlessera līniju par AIR BALTIC zaudēšanu Latvijas valstij ir acīmredzams fakts.
dzeris
d
Tāpēc jau tik neapmierināts, ka viss nenotiek dziļā slepenībā.
  • 6
  • 1
prahtweeders
p
Dzerīt,dārgumiņ,kas tad šorīt tava žurnāla IR redakcijā tik slikts noticis,ka tev rociņas vēl pēc pusdienlaika trīc?
zobu feja
z
LOHU PORTĀLS, pretīgi te lasīt komentus, smird pēc zagļu sapirkta štancētāju žurku kantora. Pakaļu laizītāji un sūdu rijēji!
  • 1
  • 0
dzeris
d
Vienreizēji saturīgs komentārs.
  • 7
  • 0
Lelle
L
Laiks aizsūtīt to Vienotības dumrovska valdību uz miskasti un sastādīt profesionāļu nepolitisku valdību, jo citādi trakie jenoti vispār Latviju pazudinās.
Lelle >dzeris
L
dzeris Nekas tāds principā nav iespējams, kur nu vēl Latvijā, nolaidies uz zemes. _________________________ Pareizi. Latvijā 400 000 letiņu ar Vienotības jenotu darbību ir izdzīti no valsts, tāpēc turpmāk Latvijā valdīs tikai Vienotības nejēgas. Braši esi sadomājis.
  • 2
  • 3
dzeris
d
Kā tu to iedomājies - profesionāļu valdība parlamentarā republikā, kur vēlēšanās uzvarējusī partija pārņem politisko kontroli par valsti? politiķi pastāvēs maliņā, un ļaus komandēt profesionāļiem? Nekas tāds principā nav iespējams, kur nu vēl Latvijā, nolaidies uz zemes.
  • 11
  • 3
Laiks...
L
...ieprasīt FM , kādā stadijā 2012. gada budžeta sastādīšana un vai tas tiek izstrādāts?
  • 3
  • 2

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas