Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Sestdiena, 1. jūnijs
Mairita, Bernedīne, Biruta

Autentifikāciju ar personas kodu un pases datiem interneta tautas skaitīšanā neatjaunos

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ieva
I
Es, piemēram, nesaprotu, kāpēc nevar izmantot VID EDS identifikatorus. Tādu cilvēku, kas tur reģistrējušies, netrūkst.....Bet tagad arī es tos tautas skaitītājus triekšu prom.
ōmiš
ō
Ja kāds domā, ka tur ir īpaši slepeni jautājumi, viņš maldās, ja nu par slepenu neuzskata savu tautību un to, vai runā latgaliski. Pārējās ziņas valstij visas ir zināmas, gan, kur strādā pamata darbavietā (VID, Soc), kur deklarēts, mājas celšanas gads (Zemesgrāmata), vai ir Latvijā (te varētu būt šā tā- ja izlidojis, tad zina, ja izbraucis ar savu mašīnu- varbūt nezina)
ōmiš
ō
Es gan domāju, ka vajadzētu uzlabot un atjaunot. Firmai tas būtu tikai ietaupījums, jo nebūtu jāmaksā skaitītājiem- staigātājiem.
Reset
R
..Tos, kuri nebūs paši "saskaitījusies" internetā un nevērs durvis arī tautas skaitītājiem, kuri atnāks uz mājām, pieskatīs automātiski, neiegūstot par viņiem papildu detalizētāku informāciju....portālam "Delfi" paskaidroja CSP pārstāvis Aldis Brokāns. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~ Viņš vispār filtrē ko runā ? Kā var automātiski saskaitīt naudu makā to neatverot ??? Nu šitādi matemātiķi saskaitīs kaut vai visus piecus miljonus,jeb principā viņiem tas ir dziļi pofigu. Kārtējais iemesls cirkam ar štepē kešā fokusiem priekš dauņiem. Jums ir viereizēja iespēja arī pašiem piedalīties šajā čik-či-rik-pizdrik-ku-kū!
Jurris
J
nepērc maizīti, nopērc kondomu
A.Lingstāde
A
Ko lai dara -Āboliņai ARISTOKRĀTISKAS manieres un izskats, un tās ne par nodokļu maksātāju naudu nav nopērkamas, ne par kādu citu. Būtu redzējis kādas manieres bija Ūrdei,Emsim,Straumem, tad gan būtu apvēmies, toties Daudzem labāk vadīt kādu SS vienību - tonis atbilstošs. Aboltiņas šarms un pievilcība ir nenoliedzami, arī saimes sēdes tiek vadītas toleranti un spīdoši, pretstatā četru minēto klaigām,seklībai un uzpūtībai (par nodokļu maksātāju naudu).
n
n
es justos tā, ka viņa ir tautas (mans) kalps un es viņai algu maksāju. a sūds ir viņa - ka jākalpo man, lai maizīti nopirktu.
Juris
J
Tā nu ir iegadījies, ka katru rītu eju uz darbu gar saeimas namu. Pirms dienām četrām, piecām redzēju, ar kādu pārākuma sajūtu un patosu izkāpj no mašīnas dižā rudmate (Āboltiņa). Bl...., tas viss taču ir par manu nodokļu naudu! Un es stāvu tur blakus kā tāds sūds. Boikotēšu visu, ko tie kungi pasāks! VISU! Arī šo te viņu klanīšanos ES ierēdniecībai- tautas saskaitīšanu. Man vienalga kā to tulko izglītotie. Man tas riebjas!
nez
n
Kāda jēga jums tur ārzemēs dzīvojošajiem ir pieskaitīties te pie latvijas? Lai uzlabotu mūsu statistiku, ka mums katram ir pa podam un arī duša viena uz visiem? Ja tevis nav te latvijā, tad lūdzu neskaities un nebojā mūsu košos datus!!!!! "Pirmās brīvvalsts laikā Latvijā notika četras tautas skaitīšanas (1920., 1925., 1930. un 1935.gadā), un tolaik par izvairīšanos vai nepatiesu ziņu sniegšanu draudēja pat arests vai naudas sods. Tautas skaitītāji bija visai uzstājīgi un nekautrējās traucēt cilvēkus arī nakts vidū vai agrās rīta stundās." NU ja tevis te nav, tad nav!!! Kad atbrauksi, tad pēc 10 gadiem varbūt nākošajās skaitīšanās varēsi piereģistrēties, ka dzīvo latvijā.
nu kā tad!
n
tante Jete no Burkānciema, lūdzu ierodies Rīgā, ja tu esi mācējusi lietot internetu un registrejusies laimigaja majas lapaa! un Ontūn, no Varkakļāniem un Betiņa no Rucavas - braucam uz Rīgu parbaudīt vai kads ir apskatijis datus!!!
tara
t
Ja es nevaru izmantot pases datus lai saskaitiitos, tad es nevaru izpildiit likuma prasiibu par saskaitiishanos. Dziivojot Britaanijaa man nav i-bankas Latvijaa, nav arii e-paraksta. Manupraat shii iespeeja ir jaatjauno, jo daudziem emigraacijaa dziivojoshiem taa ir vieniigaa iespeeja saskaitiities.
nez
n
slikti, bet tiksi pieskaitīts automātiski, ar tām ziņām, kas jau ir reģistros. Žēl, bet visi aizbraukušie arī tiks pieskaitīti.
nez
n
kaut ko jauc. es delfos savu komentāru ierakstīju. apollo principa pēc neskatos.
James
J
"zaudēts aktivitātes līmenis" Varbūt arī tāpēc, ka kārtējo reizi ir lohi, diletanti un mudaki izšķērdējuši naudu un pie viena nedroši izlikuši cilvēku datus!??!?
Bērziņš
B
Ja jau kopš vakardienas pēc aizpildītās anketas otrreiz vairs neviens nevar "ielogoties" un izspiegot anketas datus - tad kāpēc liegt ielogoties ar pases datiem tiem, kas anketu vēl nav aizpildījuši? Viņiem taču tur nekāda informācija vēl nav saglabāta! Un ja kāds raustās par datu sagrozīšanu, tad cik tādu gadījumu vispār būs pa visu Latviju - 10, 50, 100? Tas vienalga ir piliens jūrā salīdzinot ar iepriekšējā tautas skaitīšanā 10% mājsaimniecību (230'000 iedzīvotāju), kas neatvēra durvis vai nebija mājās. Internetā kādu daļu no šiem vismaz varētu noanketēt.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas