Laika ziņas
Šodien
Migla
Pirmdiena, 3. jūnijs
Ineta, Inta, Intra

Bajārs: Rīgas galvenā arhitekta vietu likvidē, jo tas traucē "bīdīt" lielos projektus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ppp
p
swedbank ir par tuvu Daugavai. bija jābūt pakāpeniskam stāvu skaita pieaugumam virzienā prom no upes.
hcx
h
Man tomēr liekas, ka tādai pilsētai kā Rīga galvenais arhitekts ir nepieciešams: vajag cilvēku ar gaumi, kas spēj pateikt nē. Te jau pieminētais Triangula bastions vai kaut vai Rārslaukuma neizteiksmīgā apbūve vēl ilgi būs problēma, līdz mēs būsim pietiekoši bagāti, lai varētu to nojaukt.
purveklis
p
Vienīgais, kas piesien aci, braucot pāri tiltiem ir šī Hansabankas bura...pāri tiltiem braucot ir jāseko līdzi brauktuvei. Trianguls ir OK, ja tur utu bodes vietā būtu pārlaikmetīgās mākslas centrs, visi būtu glazīkļus pārbolījuši tēju dzerdami, nu varbūt izņemot 1000rubļu Lejnieku, trusītiDripausīti un ZemplatmalesBlūmnieku.
Kad mēs,
K
mājas iemītnieki uzrakstījām Dripem, ka mūsu logu priekšā ceļ māju miljonārs, atbilde bija: tā NAV MANA kompetence! Tad kura kompetence IR šādi jautājumi? Māju atbalstīja Strancis...
inese
i
Apnicis skatīties uz Ušakova priekšzīmīgo seju! Bet Dripes un latviesu arhitekti jau nu gan varērēja stingrāk aizstāvēt sevi. nevis nolaist rokas, pabedāties un ļuat visādiem krieveļu ķēmiem uzmesties par priekšniekiem.
DD1
D
TRIANGULA BASTIONs ir, protams riebīgs un nevieti, bet SAULES AKMENIs ir īsti vietā un pat ļoti estētisks, derētu tikai līdzvērtigi nami Daugavas kreisā krasta panorāmā. Muļķīga bija cīņa pret stāvu skaitu un labi, ka īpašnieki un cēlēji nepadevās. Vienīgais, kas piesien aci, braucot pāri tiltiem ir šī Hansabankas bura. Manuprāt skaista.
projektu biditajs
p
ja ja, ai ka mums trauces tagad uzbidit jaunu TRIANGULA BASTIONU, jaunu SAULES AKMENI-hansabanku, jaunu STOCKMANI, jaunu piebuvu pie Galerijas Centrs utt..................
bajārs
b
ir 2i veidi kā attīstīt savas apbūves ieceres: 1. nopirkt pa $$$$$$$$ centra apbūves teritoriju ar atļautu 25+ stāvu apbūvi un rosīties 2. nopirkt pa $$ mazstāvu apbūves teritoriju, sadraudzēties ar kādu buldozerveidīgu politiķi, uzspiest uz vajadzīgām stīgām, lai apbūvei nomaina stāvu skaitu un pēc tam šo gabalu pārdot pa centra apbūves cenu $$$$$$$$$$ nelolo ilūziju, ka lipmans vai kāds cits no rīgas attīstības plānā savdabīgi iekrāsoto apbūves laukumu īpašniekiem, ko cels skaistās pilsētas vārdā: shēma ir vienkārša: pērkam lēti, mainam zonējumu, pārdodam dārgi. un pēc šādām shēmām skaistas celtnes pilsētā nesagaidīt arī no citiem (godīgiem) potenciālajiem investoriem. shēmošanas sakropļotā tirgū godīgi nopērkot $$$$$$$$$ gruntsgabalu, nav iespējams konkurēt ar $$ buldozerdraugiem. p.s. tiem, kam jautājums - ko rīgas arhitekts ir izdarījis, varbūt pirms k;labināt komentāru, uzdodiet šo jautājumu google. ja tas nepalīdz, te jums direct link: peace!
ann
a
un labi būtu piesauktie daudzstāvu kompleksi, turklāt ne vienā, bet abos padomjlaikos sajātajos Salu tilta galos, to bezveidīgo šķībšķūņu un pliko brandmūru jūkļa vietā. sivēnaste Dripe - par pilsētai derīga projekta apturēšanu. varbūt pilī paņems atpakaļ, durvis vērt Zatlera viesiem.
>>Rīgai traucē arhitek
&
Bajāri un citi līdzīgi mazvērtības kompleksa mākti jaunie arhitektiņi jebkur iebliezīs spilgtu sū, lai tikai kāds viņus pamanītu. Vecrīgas vērtību pāķīšiem nesaprast.
žēl, ka nazis tāds truls...
ž
.... citādi būtu pārbaudījis radu rakstus. Katrs atbild par savu rīcību un netiek tiesāts par tēvu/dēlu grēkiem. nazi, nazi.... nu kā var tā notrulināties... Protams, bezatbildīgi vieglāk ir domāt, ka rajona huligāns Bērziņš ir vecā Bērziņa dēls. Un tad tiražēt savu ļaunumu. Jānim ir lieliski bērni. Bet nazis ir truls un aprūsējis.
rīdzinieks
r
Zelta tilti ,bibliotekas guba, triangula torte, šķunis pie centra bodes- dripes laika šedevri un vkpai parakstīti. Ko viņš ir devis Rīgai - izķēmojis to . Un tā ākstīgā ārišķigā lauzītā valoda...
atbilde
a
Varbūt ir vērts pašķirstīt kalendāru un atsaukt atmiņā to gadu, kad tapa Triangula maxima. Un tad padomāt, pirms spriedelēt, vai toreiz vispār Rīgai bija pilsētas arhitekts. Vai arī tas bija ērtais "bezarhitekta" laika posms. 17 mar 2003 ... Uzņēmums "Spēks-R" pabeidzis atpūtas un darījumu centra ...Ka tikai pabļaustīties. Bez pamata un bez kompetences un, pat bez atmiņas.
jautājums
j
Triangula bastions tapa Dripes laikā, kāda viņa amatam tādējādi bija jēga?
dome
d
Neko nelikvidēs ,Štramam jaunu kabinetu gatavo.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas