Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +22 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 3. jūnijs
Ineta, Inta, Intra

Balsojums Saeimā par jauno valdību varētu būt nākamotrdien

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
dzeris
d
Komentāri Lemberga, Šķēles un Šlesera Dienā kļūst arvien stulbāki un nelasamāki.
Vecis
V
Vai mes esam -Valsts?Vai Dievs mums to pa velti??Mani neinterese siei idini..Bet,ko dod valstij un cilvekiem...Kad iestasies tas laiks..
viesis
v
Valstī krīze,valdības veidošanā krīze,kur tur vēl krīze. Ziniet LTV pašlaik Baiba Strautmane,un vēl tur nopietni cilvēki ar skolniekiem uz krīzēm spēlē.
Lelle
L
Krīzes nav tikai tiem, kas joprojām tērē pa lielo aizņemto naudu...kad būs jāsāk atmaksāt, tad tik sāksies brīnumi...
  • 0
  • 0
nekrīze
n
kādas krīzes? dombrovskis pirms vēlēšanām visus latvjus jau izvedis no krīzes, to pat apstiprinājis atbalstītājs no estijas ansips :D
  • 2
  • 0
Dombrovskim profesionālim ar dzidru
D
Un vai padomniece paliks tā pati kuras vīrs ar ar tavu sievu par tavu naudu bīda caur LHZB kas ir tavā pārziņā pieļaujot gadiem pamatsummsa nemaksāšanu un bankas brīvdienas privātam biznesam?
XYZ
X
Būšu priekā neapstiprināšanas gadījumā. Tautas apcirpējs nedrīkst vadīt valdību!
PALDIES!
P
Rīgas lidostā nākamgad ieviesīs drošības maksu - 6,5 vai 7 eiro PALDIES DOMBROVSKIM! PALDIES VIENOTĪBAS JAUNIEVĒLĒTĀM SILES URLĀM! LIDOSTAS NODEVAS RĪGAS LIDOSTĀ IR LIELĀKAS NEKĀ CITĀS EIROPAS LIDOSTĀS. ATKAL VAJADZĪGA NAUDA VIENOTĪBAS DAUŅU PADOMJU UN VALŽU UZTURĒŠANAI LIDOSTĀ, GAISA SATIKSMĒ UN AIRBALTIC?! UN KUR LOĢIKA, JA EIROPAS LIDOSTAS ŅEM MAZĀKAS TAKSES UN LIDOSTAS IR MODERNAS, PLAŠAS SALĪDZINĀJUMĀ AR RĪGAS SIĻĶU MUCU.. TURKLĀT TĀ AR KATRU VIENOTĪBAS VALDIŠANAS DIENU PIESMOK ARVIEN VAIRĀK.
zipo
z
Vislielķāis prikols būs ,kad par šo valdību nobalsos kādi 49-50 deputāti!
Zane
Z
Cepuri nost Dombrovska priekšā! Šito trakumu izturēt! Lai veicas arī turpmāk!
tiešam
t
cepuri nost vienotības rafinēto blēžu priekšā kā var dabūt gatavu šo murgu. no iepriekš 33 vietām šoreiz tautas bargi sodīti dabījuši vien 20 vietas, t.i. no trešdaļas nogāzušies uz piektdaļu, bet Zatleru pie-čaka-rējot atguva gan Āboltiņa savu troni, gan miniprezis atguvis savu troni, gan ministru pilna vilna. Tāda sajūta, ka vēlētāji nobalsojuši par vienotību iebalsojot 50 deputātus. KUR SKATĀS VALSTS PREZIDENTS?!
  • 6
  • 2
Oskars
O
Kāpēc manai mazajai Latvijai un tās PILSOŅIEM ir tik daudz JĀCIEŠ , ja ir nodibinātas PARTIJAS, kuras komandē ZAGĻI- IZSAIMNIEKOTĀJI - NODEVĒJI - SPIEGI -KOMUNISTI. Kuri tikai ņem tautas NAUDU , bet nedomā par manu Latviju un tās iedzīvotājiem. Tas ir BRIESMĪGI !!!!! Prezident atlaid šo SAEIMU !!!! Ja neklausīsi būs SACELŠANĀS !!!!!
ak -vai!
a
Ej izgulies, lai nerēgojas! Ja no rīta nav labāk, dodies pie ārsta!
  • 4
  • 3
Es jau 2 gadus atpakaļ,
E
rakstīju,ka īstie valsts vīri Latvijā ir Dombrovskis,Zatlers,Repše......,principā mani pareģojumi turās godam,Repše negribēja vairāk izjust visu laiku speciāli organizētu spiedienu un no politikas aizgāja.Āboltiņa,Vinķele,Strīķe ..... ir īstas valsts sievas,kas tautas labā no smaga darba nebaidās.
ddt
d
Dombrovskis = Kalvītis. Pēc politiskā likteņa. Pēc prātiņa un vispārējām spējām galīgi nevelk iepriekšējam garantam līdzi, protams.
cik ta pulkstens?
c
Labs darbs, Valdi. Taa tik turpini!
nu
n
Smejies, smejies bet pašam vien nāksies ēst to piečurāto, tārpaino zupu!
  • 2
  • 0
He he...
H
Jenotīši, neapčurājaties no priekiem.... he he... Jo kā teica Zaptes onka: "ZUPĀ TĀRPI".... hi hi...
  • 3
  • 3
GaišaKomuņizmaNr.2
G
Nu mēs ieejam vēsturē pierādot Idiotijas kā valsts ESAMĪBU. Ja vēl kādiem no malas vai prātiņā pavājiem likās ka Latvija par kretīniskāko un boļševistiskāko glumekļu valsti palikusi nejaušības vai kļūdas dēļ,tad tagad nu jābūt galīgi ku-kū lai neiebrauktu ka vainīgs ir masveidīgi hroniskais ārprāta stulbums. Intresanti cik gadsimtu vajadzētu ik mēnesi atlaižot un pārvēlot saeimu,lai šai Idiotijā.lv kaut kas mainītos.
Rupeklis
R
???pirms 4 stundām, 2011.10.19 20:48 Ieslēdz TV ziņas un paskaties uz saeimas vai valdībnas purniem,vai Ieslēdz radio kad ziņas un sajūti kā čurā ausē siltu,vai Atver internetā lv.web ziņu portālus ar smukulīšu bildēm un palasi. Ja tā vēl nepietiek,tad uzzini Latvijas reitingus starp ES valstīm. Nu ja tad vēl nepietiek,tad pie psihiatra nevis pēc receptes,bet pēcizziņas.
  • 1
  • 1
Lelle
L
DB ir laba karikatūra-Zatlers tur balonu ar jauku uzrakstu...par menopauzi... Menopauze iestāsies pēc otrdienas, kad Saeima nenobalsos par topošo valdību, tad vismaz mēnesi varēs čakarēties Ušakovs, par kura sastādīto bandu jau nu gan nenobalsos, jo nav balsu un tad Bērziņonkam nekas cits neatliks kā vien padzīt nupat ievēlēto Saeimu....
  • 0
  • 0
???
?
un kāds būtu pamatojums šai smalkajai tēzei?
  • 3
  • 2

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas