Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Banka no basketbolista Ciprusa vēlas piedzīt 212 253 latu parādu

Skandināvijas kredītiestādes "Nordea Bank Finland PLC" Latvijas filiāle no basketbola kluba "Zemgale" centra spēlētāja Kaspara Ciprusa tiesas ceļā vēlas piedzīt 212 253 latu parādu.

Prasība par minētā parāda piedziņu pērn augustā iesniegta Rīgas apgabaltiesā, un tā vērsta pret K.Ciprusu, kā arī Līgu Ciprusi. Banka vēlas piedzīt minēto summu saskaņā ar 2007.gada 9.jūlijā noslēgto aizdevuma līgumu.

Apgabaltiesa bankas prasību bija paredzējusi izskatīt šodien, taču lietas izskatīšana atlikta līdz 27.aprīlim plkst.12, jo tiesa konstatēja, ka lietā esošos dokumentus ir nepieciešams nosūtīt uz citu adresi, aģentūru LETA informēja tiesas Kancelejas vadītājs Ilvars Tomsons.

Pēc publiski pieejamās informācijas, 1982.gadā dzimušais Cipruss iepriekš pārstāvējis Apvienoto Arābu Emirātu basketbola komandu "Al Ahli". Viņa pirmā profesionālā komanda bija "ASK/Brocēni/LMT", kurai viņš pievienojās 1998.gadā.

Pēc Latvijas Komercbanku asociācijas interneta mājaslapā pieejamās informācijas, "Nordea Bank Finland PLC" Latvijas filiāle pērn gada trešajā ceturksnī bija trešā lielākā Latvijas banka pēc aktīvu apjoma.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas