Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +2 °C
Skaidrs
Trešdiena, 17. aprīlis
Rūdolfs, Viviāna, Rūdis

Beidzot reģistrē partiju “Sabiedrība citai politikai”

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
A.
A
Interesanti...nez vai šķēles "koriši" LG tagad uzteiks darbu K.Kornai? mani dara piesardzīgu tas, ka persona, kas ikdienā pārstāv ārvalstu uzņēmuma intereses, ir ievēlēta par TP it kā opozīcijas partijas līdzpriekšsēdētāju...
Students
S
Es nejaucu divus Leiškalnus - lekcijas tiešām lasa Pēteris Leiškalns, bet arī Kārlis Leiškalns kaut ko no sociālajiem jautājumiem saprot. Zinu, ka jau pirmo pēcokupācijas Saeimu laikā viņš ir panācis situācijas uzlabošanos ģimenēm ar bērniem un bāreņiem. Tāpat viņš bija tas, kurš jau 1997.gadā sacēla brēku par pensiju likuma netaisnībām. Kaut kas toreiz pensiju likumā, neraugoties uz Labklājības ministrijas iebildumiem, tika arī pielabots. Katrā ziņā - ja ir interese, tad, manuprāt, Saeimas mājaslapā visus tos grozījumus var atrast. Bet par to, ka viņš būtu melotājs un tukšu salmu kūlējs - par to gan negribu piekrist - viņam, manuprāt, ir cita nelaime - viņš ir pārāk atklāts - viņš stāsta patiesību, un tas jau daudziem nepatīk. Neesam pie tā pieraduši.
ululiņš
u
Man vienalga. Tik un tā neiešu balsot par partiju, kuras programmā nav smēķēšanas ierobežojumu atcelšana krogos un pretīgā akcīzes nodokļa uzlikšana cigaretēm.
Rasmuss
R
Man gan liekas, ka Tu jauc divus Leiškalnus - lekcijas varētu lasīt Pēteris Leiškalns, kas tik tiešām kaut ko no sociālajiem jautājumiem un sistēmas saprot. Bet melotājs un tukšu salmu kūlējs ir Kārlis Leiškalns, kas vietu Saeimas deputātu rindās ieguvis vazājoties pa dažādām partijām un patreiz deldējot beņķi Tautas partijas rindās. Viņš nu gan par Latvijas sociālās sistēmas nepilnībām pateikt neko nevarētu, jo pats ir viena liela nepilnība!
Students
S
Jā. Leiškalns jaunajai partijai nebūtu slikts sociālo lietu speciālists. Vismaz tas, ko viņš lasa studentiem Kristīgajā akadēmijā par Latvijas sociālās sistēmas nepilnībām, pārliecina ar loģiku un pamatotību.
Švah
Š
Nav jau grūti Godmanim, Leiškalnam un pārējiem aparatčikiem uzmesties par kompetentiem, Tas par to informāciju nu nebūs īsti patiesība. LM mājaslapā ir pieejami visdažādākie dati, gan krustām, gan šķērsām. Savukārt pilnam valsts budžeta projektam, izņemot atseviškās ar aizsardzību un drošību saistītas pozīcijas, ir jābūt MK mājas lapā un pēc iesniegšanas Saeimā - tās mājaslapā. Bet Leiškalna spēks jau nav aparatčiku informācijas izmantošana, bet viņa kreativitāte, spēja ātri izprast lietas un piedāvāt alternatīvus risinājumus, turklāt, pamatojot, kurš modelis uz kuru pusi vilks.
Dainis
D
Kāpēc gan amalijai nesavākt savu - pareizo partiju. Tad nebūtu jābalso par "salašņu" partijām un nauda kokos augtu - nevis uzņēmēju firmās un rūpnīcās.
Tautas balss
T
Par tiem labējiem un kreisajiem Latvijas politikā man nav lielas skaidrības, bet, ja viņš katrā partijā, kurā ir pabijis, atstāj kaut ko no savām idejām sociālajā un nodokļu jomā, tad lai staigā pēc iespējas vairāk.
Juhans
J
Vai tik šitais nav tas pats Pēteris Leiškalns, kurš ir pabijis visās partijās no labējās TB/LNNK līdz kreisajai LSDSP?
amalija
a
Loti ceru,ka par so salasnu partiju veles maz, jo tie ir tadi pasi ka TP, LC.LPP partinieki kuri mekle tikai un vienigi savu privato, personigo labumu, cits nekas vineim neiterese. Informacijai, Valters Bruss ir Stokenberga sievas bralis, tas jau vien parada ka ta ir mantrausu partija. Latvijas iedzivotajiem vajadzetu beidzot atskirt, kas ir kurs un kas ir pelavas kas ir grauds, si partija ir pelevu partija, tas nu ir par visiem 100%. Stokenbergs tapat ka Slesers, Skele un citi taisa partijas savam biznesam, savas gaodkaribas, mantkaribas, alkatibas vadits, ka ne ka vina sapnis ir noklut prezideta kresla. Lai Dievs pasarg Latviju no sadiem tipiem, nesmu ticiga, bet saja gadijum air jaludz dievs un vellns...
Jah
J
Nav jau grūti Godmanim, Leiškalnam un pārējiem aparatčikiem uzmesties par kompetentiem, jo viņiem ir pieejama informācija, kas citiem ir liegta. Piemēram, kā, lai Kokins vai jebkurš cits iegūst info pat par pensionāru skaitu, ja LM to uzskata par vismaz tikpat slepenu, kā tanku skaitu Latvijas armijā. Un kā jūs domājiet, cik viegli "nepietuvinātajiem" būtu dabūt pilnu valsts budžeta projektu?
dzīvnieks no fermas
d
Rakstā teikts, ka par valdes priekšsēdētāju ievēlēja ekonomistu Gati Kokinu,bet par trim līdzpriekšsēdētājiem – Saeimas deputātus Aigaru Štokenbergu, Arti Pabriku, kā arī akciju sabiedrības Latvijas gāze juristi Karīnu Kornu. Kā tas ir - vai tas viens priekšsēdētājs ir vienlīdzīgāks par saviem līdzpriekšsēdētājiem?
Tautas balss
T
Tautas partijā ir Kārlis Leiškalns. Šitais ir Pēteris Leiškalns.
oranžais
o
Vai tad tas Leiškalns nav Tautas partijā?
Tautas balss
T
Nu, ja Leiškalns un šī partija nav savienojami, tad neticu, ka tur kaut kas sanāks. Ne jau nu miljonāri var uztaisīt labu un taisnīgu sociālo sistēmu. Labklājības ministrijai sen vairs neticu, mazliet bija cerība uz Bērnu ministriju, bet tā, šķiet, ir sākusi buksēt tukšgaitā. Jaunais laiks kaut ko solīja, bet solījumus tā arī līdz galam neizpildīja. Ar šitiem, manuprāt, būs līdzīgi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL


"Latvijas Fakti" aptauja septembrī: SCP popularitāte pieaug, TP - krīt (29.09.2008.)

Atliek "Sabiedrība citai politikai" reģistrāciju (29.09.2008.)

Kādi cilvēki piedalījās SCP dibināšanas kongresā, lasi šeit!

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nesanāca ar Citadeli. Vai sanāks ar Indexo?

Lai gan vēl pirms pāris nedēļām politikas kuluāros ar jaunu joni ticis aktualizēts jautājums par topošās bankas akcionāru reputāciju, kopējais noskaņojums amatpersonām ir atgaiņāties.

Ar likumu garantēs skaidras naudas pieejamību

Valdība otrdien atbalstīja grozījumus Kredītiestāžu likumā, kuru mērķis ir nodrošināt skaidrās naudas pieejamību iedzīvotājiem visā Latvijas teritorijā, nosakot minimālās prasības pakalpojumam, kura r...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas