Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Piektdiena, 31. maijs
Jūsma, Alīda

Bērnu slimnīca būvniecības iepirkumu konkursus neorganizēs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Left
L
Zagšana tiek centralizēta.
ja rozentale nepiedalās
j
Rozentalei vaiag pierādīt tautai ka nav korumtēta un viņāi jaiet uz knab lai piedalitos melu detektoru parbaudei. a. vai melo b. vai nemelo. c. cietums vai brivība.
Femme
F
Īstenībā tas ir ļoti labi. Beidzot ārsti, kuri nekādas aploksnes neņem no medfirmām, tiks vaļā no šī pilnīgi stulbā papildus pienākuma (iepirkumu konkursiem), par ko valsts tāpat nemaksā, bet visa tā piedāvājumu pētīšana, darbs komisijās prasa tāāādu laiku. Da i vēl kā tādu suni sabiedrībā par korumpantu tevi izlamā, lai gan neko neesi ņēmis. Tā ka priekš daudziem mediķiem visās med. iestādēs tas ir tikai pozitīvs VM lēmums. Vienīgi nu, protams, centralizētiem iepirkumiem būs baigais korupcijas risks. Šajā ziņā - nekā labāka kā tagadējā sistēmā, kad iepirkumus organizē slimnīcas pašas.
who cares
w
Skatāmies nedaudz savādāk - BKUS kasieris novākts, jāvelk konkursi uz kādu vietu, kur ir kasieris :)
who cares
w
"Kaut BKUS tam piekrīt, tikmēr slimnīcā notikušajā korupcijas skandālā iesaistītā Rīgas firma Pamats vēlas, lai ar to tiktu noslēgts jauns būvniecības līgums." === :) Parasti gan konkursa dokumentācijā ir punkts, kas paredz, ka Pasūtītājam nav pienākums slēgt līgumu ~ "ar zemākās cenas iesniedzēju, konkursa uzvarētāju vai jebkuru citu konkura dalībnieku"...
eheh
e
Labi mākam tikt vaļā no atbildības. Skaidrojums sniedz "sešinieks" - iepirkumu komisijas vadītāja p.i., nākamos pasūtījumus veiks cita iestāde, bet viens otrs tikmēr turpina ēst tomātmaizes un sēdēt savā siltajā krēsliņā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vienotības vieta tukša nepaliks

Par Vienotības nākotni un pieprasījumu pēc jaunas partijas pie frakcijām nepiederošo, bet no Jaunās Vienotības Saeimā ievēlēto deputātu, kādreizējo ilggadējo Madonas mēru Andreju Ceļapīteru iztau...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas